Gårdagen.

Vilken kväll det blev igår!! Hade så himla roligt från början till slut.. Förutom en incident på Hotellet när en person tog Jaanas telefon, men lyckligtvis hörde jag telefonen ringa i personens ficka när vi letade efter den!
Annars så började vi kvällen i relaxen på sporthallen. Var jätte mysigt och roligt. Satt i bubbelpoolen i stort sett hela tiden:) Är så glad att mina gummor Linda och Jaana kom! Bättre vänner finns inte. Vi har alltid lika roligt tillsammans:) Sen kl 22 åkte vi till oss och fortsatte festen. Ida kom förbi en sväng också.:) Sen vart det utgång på Hotto. Var faktiskt riktigt bra ute också! Sen åkte vi hem till oss. Jaana och Linda sov i gästrummet än en gång:) Var en perfekt födelsedagsfest. :) Tack alla som kom!

Idag har det varit en lat dag. Ätit pizza, varit en sväng i stallet, sen mest bara legat i sängen och soffan :) Nu myser jag med Bella. Har sett Greys Anatomy och nu One Tree Hill. Blir nog att stanna här i soffan resten av kvällen också och längta efter honey som åter igen jobbar natt! :/

Kommentarer
Postat av: Linda

Yes we do! Ja, man börjar känns sig riktigt hemma i gästrummet erat:)

Postat av: Mikaela

Låter som en skön kväll! :)

2008-10-27 @ 13:06:19
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback