Myskväll


Nu beger jag min in till stan och köper choklad & cola, så det så!! ;)
Sen blir det soffan resten av kvällen.


The Hills

Jag har ont i hela kroppen efter gårdagens dressyrlektion!! Men det gick riktigt bra ska ni veta. Zhai var lite tjurig ibland och ville inte alltid göra som jag ville. ;P Men roligt var det och tillslut gjorde vi fina skänkelvikningar och ganska okej galopp. Min sist var betydligt bättre igår än i fredags! Det kändes mycket bättre. Yeeeeyy, vad roligt det är när det går bra i ridningen ;)



Igår kväll kollade jag på senaste avsnittet av The Hills. Det näst sista för säsongen och det näst sista avsnittet med Lauren!! Vet inte om det är värt att kolla sen när Kristin Cavallari tar över efter Lauren!! Tålde inte henne i Laguna Beach så om hon nu inte har mognat rejält så lär jag inte orka se hennes skrik & gap och framförallt bitch:ande i The Hills..

Lauren & Kristin



Dressyr & Hoppning

Ikväll ska jag rida för Monica igen! :)
Ska bli såå roligt.. Blir en del galopp och ska även finslipa lite skänkelvikningar osv :) Får hoppas vädret håller i sig bara! För igår när jag skulle rida hann jag rida typ 15-20 minuter sen började det ösregna, så fick skynda att skritta av och in i stallet innan vi båda var totally sjöblöta!

Har även tänkt hoppa här någon dag. Och jag kan säga att det är med skräckblandad förtjusning! Jag tycker att det är jätte roligt att hoppa, men ändå är det riktigt skrämmande! Haha :) Är verkligen inte en hoppryttare, föredrar dressyr och uteritter ;) Men låga hinder går bra. Tänk att man när man var liten hoppade hur mycket och högt som helst utan att vara det minsta nervös.. Tur att man har växt upp och blivit lite klokare nu ;P

Här är två bilder från höstens ridning med Sunny.
Jag vet, fjuttigt hinder, men kan säga att jag är mycket tryggare på bild nummer 2, när vi är på marken!!!;)



Blir mycket häst just nu, i know! Men håll ut ni som inte gillar hästar.. Ska nog få tillbaka blogg-lusten nån gång! ;)


Brittan-resan!

Nu är allt bokat & klart.

Britney-biljetterna
Flygresan
Hotell

Bler två nätter i Stockholm på Scandic Anglais. Ska verkligen bli jätte skoj att komma iväg till Stockholm en sväng i sommar! Får hoppas bara att jag hinner spara ihop liiite pengar så jag kan shoppa nånting i huvudstaden. Ett besök på Topshop blir det i alla fall men ska försöka att inte kära ner mig i kläderna allt för mycket;) Får försöka hålla mig till Gina och såna affärer istället där priserna är lite lägre ;P Och så ska vi ju äta gott och ta ett glas vin eller två också :) Hihi.

Längtar! ;)

Dressyr

Har börjat bli dålig på det här med bloggning :P

Men kan ju säga att jag har världens finaste häst! ;) I fredags blev det ett ordentligt dressyrpass och fick hjälp av Monica i stallet som är utbildad ridinstruktör.. Så Zhai kändes riktigt fin! Bästa dressyrpasset hittils :) Och igår försökte jag träna på det vi gjorde själv.. Gick jätte bra det också! Vi ska bara jobba lite mer med galoppen här nån dag! :) Är så glad och nöjd med min underbara häst! Tyvär så har jag aldrig nån som fotar när jag rider men ni ska få se vilka framsteg vi gjort! ;)



Annars så har det varit en riktigt lugn helg. Idag ingen ridning tyvär eftersom att det har regnat i stort sett hela dagen! Men så duktig som Zhai varit så kan han gott få en vilodag :) Ville åka till happis och festa med jaana igår, men det blev inte så:/ Får ta igen det i sommar ;)

Imorgon ska vi boka flyg och hotell till Stockholm, för nu närmar det sig BRITNEY ;)


Helg ;)

Wiiihooo.. Slutar kl 15 idag! Så skönt med helg.
Men vad händer till helgen? Tell me ;)
Vill hitta på nåt roligt!

Efter jobbet ska jag rida.
Hoppas det fortsätter vara soligt.

...


Jag har ingen inspiration att skriva nått och har mest bara varit på jobbet de senaste dagarna känns det som! :P
Återkommer när jag får tillbaka suget;)


Pretty Woman

Slå på kanal 9 om ni vill se!
Var jätte länge sen jag såg den filmen! :) Alltid lika bra!


Lördag & Söndag

Då var det vardag igen.. Helgen har varit rolig. Nåja, den största delen i alla fall!
Blev fest med ett gäng från jobbet i lördags. Började med ett vinglas hos Ida och sen vidare till Marka. Hade riktigt roligt. Vi grillade & drack och sånt skoj. Hade en massa bilder från kvällen, men tyvär så gick kameran sönder :S Jag, Ida & Terese åkte sen vidare på en annan fest och tillslut blev det Hotto. Dansade nog hela tiden där! Sen resten av natten ska vi inte ens tala om..

Igår var det underbart väder. Låg ute i solen den största delen av dagen. På eftermiddagen åkte jag till stallet och tog hand om våra sötnosar. Red Zhai i typ en timme och var helt slut efter det. Fick lite coaching av Sanna och i slutet kändes han faktiskt mjuk och fin. Det tar sig ;) Man är bara så ivrig och vill få allt att funka direkt! Men det tar ett tag innan häst & ryttare blir ett.. Det är ju faktiskt det som är tjusningen med det hela, att kämpa och jobba sig framåt göra framsteg tillsammans och få allt att funka! DÅ vet man att det är värt allt slit ;) Vi ska bli bäst tillsammans, Jag och gubben! Hihi



Underbar morgon..

Har varit i stallet och tagit hand om Sunny & Zhai. Har nämligen hand om båda den här helgen! :)

Vi var några som löshoppade våra hästar ute i solen! Brownix Lady & Zhai :)
Kan säga att min häst är typ världens snyggaste häst! ;) Hihi. Först longerade jag honom som uppvärmning men han har en tendens att plötsligt stanna i höger varv och vända sig om. Så Sanna fick ta över och då gick det lite bättre :) Sen i början av hoppningen var han liiite för pigg, men tillslut gick det jätte bra och alla berömde hans fina hoppteknik ;) Tror det var 90 cm som högst och det flög han bara över! Synd att jag inte hade med kameran så hade ni fått se snyggingen:)

Nu ska jag ut i solen och bli bruuuun! Sen ikväll blir det fest, men var? Frågan är hur jag ska ta mig till Happis och vart jag ska sova om jag tar bilen.. Annars blir det grillning och vin här i Kalix. Nåja det återstår att se! Just ja, måste åka till systemet också. Hej svejs!

Ops...


Fiesta Shorts SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM


Rut m.fl. 199:- på Nelly


Freeedaaag!

Gud så skönt med fredag.

Frågan är bara vad som händer i helgen?
Ska försöka rida riktigt ordentligt, är sugen på en uteritt.. Kanske ikväll? skulle vara bra för gubben min att få komma ut och se lite annat eftersom att han är så fruktansvärt lat på ridbanan just nu! Igår var det lite bättre men ändå så släpar han fötterna efter sig. Tror det är  vårvärmen som har tagit kål på honom ;)

Imorgon är det i alla fall fest ;)
Troligtvis i Happis om allt går som planerat.. Annars så blir det att festa med jobbet här i Kalix. Så vin blir det hur som helst. Ska bli riktigt roligt att hitta på nått skoj!


En cosmopolitan skulle inte vara helt fel ;)


Träning

1 timme kvar av denna arbetsdag.. Puh! Nu börjar jag bli rastlös.
Efter jobbet ska jag direkt till stallet och rida! Och idag känner jag för ett riktigt ordentligt pass :)

Sen kan jag meddela att jag igår gjorde comebackgymmet ;)
Det var på tiden! Så idag har jag världens träningsvärk i hela kroppen. Yeeey!

Njammii :)

Åh, jag har ett sjukt begär efter jordgubbar, och choklad!!
Hur gott vore det inte med chokladdoppade jordgubbar?
Till sommaren ska jag köpa massa jordgubbar och choklad.



Mums ;)


Tisdag

Jobb till kl 20 idag.. :/ Men är i alla fall ledig imorgon igen!

I morse var jag i stallet, hann tyvär inte rida idag eftersom att jag började 11.30 och skulle hinna duscha innan jobbet. Men har ridit i söndags och igår. Har gått helt okej, förutom att Zhai har varit segare än segast! :P Han släpade bara benen och gick knappt framåt. En riktig latis! Var alldeles svettig av att smacka och skänka på honom, fick verkligen jobba! Men efter att ha galopperat en del så blev han lite piggare. Kanske dags att börja med havre nu så att han får lite energi! :) Fast snart ska han ju på bete och då blir det ingen havre..

Annars så var jag ju ledig igår. Morgonen började ju med att jag skulle boka Brittan-biljetterna, vaknade upp klockan 08.30, tog det lugnt och vid kvart i gick jag till datorn och skulle logga in på sidan. Och där är det kö!! Minst 15 minuters kö.. Tror ni att jag fick panik? nåja tiden gick och vid 09.10 blev det min tur att boka. Vi fick ganska bra platser, inte dom absolut bästa men ändå helt okej. ska bli så roligt! ;)
Sen på dagen åt vi sallad på myggan och var ute en del i finvädret! På kvällen blev det film! En riktigt skön ledig dag utan några måsten. I like it!



GLOBEN 13 JULI

Bokat och klart! ;)
Den 13 Juli rockar jag och Linda till Britney i Globen!




LYCKA!!! ;)

Tomorrow!!

Då har man varit vaken en timme!
Jobbar 7-14 idag. Skönt att sluta tidigt och så är jag ledig i morgon;) Yeeey!
Äntligen har det sluta regna så i eftermiddag ska det ridas. Längtar massor.

IMORGON ska det BOKAS!!!!



Robinson

Nu blir det mys i soffan framför Robinson med choklad, och min älskade cola ;)



Chihuahua

Efter att ha kollat igenom bilder på när bella var liten kan jag bara konstatera en sak...

 
 
 

... Jag vill ha en till chihuahua! ;)

Fast ha inte råd just nu, men nån gång:)

Ridning & Hockey

Igår efter jobbet åkte jag till stallet. Red ett bra tag och Zhai var helt underbar. Han gick riktigt fint stundvis, men sen vart han okoncentrerad igen.. Men vi är verkligen på gång nu and i love it! Är en sån härlig känsla när man tillsammans med sin häst gör framsteg! ♥ 

 

Efter stallet fick jag skynda mig att duscha och sen åka till Before för där skulle det ses hockey och äta.
Åt fläskfilépizza och sen till efterrätt kladdkaka och glass, och cola till det såklart :) Efter 2 perioder fick jag nog av alla fulla människor där så jag åkte hem och såg sista perioden hemma i soffan med Bella. Mycket bättre! Hihi ♥ 

Nu är jag på jobbet. Sista jobbhelgen nu!
Slutar klockan 17 och då blir det stallet, as usual.
Hoppas att det slutat regna tills dess så jag kan rida. Inge skoj om det ösregnar ju..

Ha en bra dag!
Puss


I want them!

Ska jag, eller ska jag inte klicka hem dom?
Ååååh jag måste få shoppa nått i alla fall!


Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag har allvarliga shoppingbesvär...

Torsdag

I morse var ja och red! Och det gick jätte bra.. Hihi. Det börjar gå framåt nu. Är så nöjd med min underbara häst ♥ 

Sen vart det att åka till Luleå. Köpte müsli åt Zhai och ett grimskaft, men inget mer.. Bra va!? ;) kliade i fingrarna när vi gick förbi alla affärer men jag höll mig från att ens gå in dit :)

När vi kom hem vart det promenad med hundarna. Hade tänkt gymma också, men använde mina gymskor på promenaden och gick över golfbanan, så dom vart sjöblöta efter det! Inte smart..

Nu film och hallonsmootie ;) Nyttigt och gott..


Marabou

I tristessen här på jobbet har jag tryckt i mig en hel chokladkaka.
Bra där Catrin!
Fast var i alla fall bara en 100 grams.




Imorgon blir det ridning, gym, promenad.. Yeey!


Wiihoo!

Igår red jag Zhai och Maria tömkörde Sunny. Altlid roligt när vi är samtidigt i stallet.. Även mamma var med oss :) Var så många på ridbanan så det gick inte att rida riktigt så ordentligt som jag planerat men han kändes lite mjukare än i söndags i alla fall. Så det är ju bra! Idag slutar jag sent så det blir ingen ridning tror jag..kanske om jag har ork kvar efter arbetsdagen :)  Men imorgon är jag ju leeeeedig.. Såå skönt!



5 dagar kvar tills biljetterna släpps nu..


Alltså jag är nervös inför biljettsläppet :P Haha!
Tänk hur nervös jag då kommer vara innan konserten OM vi får tag i biljetter!!'
Kommer i alla fall vara totally överlycklig ;)

Pirr pirr pirr i magen ;)

Kläder, Britney & Ridning..

Igår var jag farligt nära att beställa lite kläder och en väska.. Just innan jag skulle slutföra beställningen så loggade jag in på Swedbank och insåg att det inte var nån bra idé. Så jag tömde varukorgen och nu kan jag inte sluta tänka på det jag ville beställa! Vill vara rik så jag kan köpa allt jag vill.

Drömde inatt att jag FICK biljetter till Britney! Jag var såå överlycklig ska ni veta.. Hoppas hoppas hoppas vi får tag i biljetter på måndag. Annars kommer jag gråta ihjäl mig.

Ikväll ska jag rida, ordentligt.. Och jag längtar! Hoppas bara att det inte blir regn.



Hoppas alla får en fin dag! :)


Träningsvärk!

Idag har jag träningsvärk i benen, rumpan, armarna och MAGEN efter ridningen igår! Kämpade nämligen med att sitta ner i traven och som jag förstod så kan jag knappt skratta idag och är jobbigt att ta mig upp om jag lutar mig tillbaka i stolen. Men skönt är det att veta att vi kommit igång! :) Den som säger att ridning inte är nån sport kan komma med mig till stallet och få känna på träningsvärken dagen efter.. Hihi.

Ikväll ska Zhai få vila, slutar så sent.. Men tänkte ta mig till gymmet ikväll. Vet ju att  jag blir starkare i ridningen om jag gymmar någon dag i veckan så nu är det dags att ta tag i det!! :)


Lugn helg

Vilken lugn och skön helg det har varit! Börjat mornarna med stallet både igår och idag. Igår red jag ett tag i skritt, gick sådär det blåste och allt var farligt enligt min lilla häst ;) Sen åkte vi till happis och sen till mamma och pappa och åt middag. På kvällen såg jag Robinson och lyssnade på fyllon här hemma. Sen förde jag dom till hotto och gick och sova. Skönt var det att ta det lugnt.

Idag har även Annica, Julia och mamma varit med i stalllet. Maria hade med sig kameran så nu har jag lite nya ridbilder. Zhai var lite stel, men vad kan man förvänta sig efter en lång period med knappt nån ridning!? Det ska vi minsann få ordning på här nästa vecka för nu har vi sattit igång ordentligt igen! :) Så skönt! Han var ändå jätte duktig idag.

Jag och Zhai idag. Var perfekt ridväder! :)




Hann även med att rida Sunny en stund medans annica red Zhai.


Efter stallet kom Annica & julia till oss och vi har ätit pizza, sett The hills och spelat lite tv spel. Jag var skitbra på det, verkligen! Haha. Dom for hem för ett tag sen och nu ska jag ut med hundarna. Hejsvejs!

Valborg i Happis

Vilken rolig kväll det var igår!!! :) Som alltid med flickorna.

Slutade jobbet först 17.30.. Gick hem, tog på stallkläder, åkte till stallet och mockade, ställde iordning mat, tog in hästarna, åkte tillbaka hem, duschade, sminkade mig, packade, och åkte till happis. Var där vid 19.40. Så stressigt var det kan jag lova. Men det var värt all stess!

Riktigt mysigt och roligt hos Carra. Där blev det grillning, vin, charader (Jaanas idé såklart;P), sen senare kom lite andra flcks förbi, såå roligt att träffa som också! Var lite som på den gamla goda tiden när så många var samlade ♥ Hihi.
Sen vart det Umppis, var en massa folk där! Blev en hel del dans & mingel. Ibland var det sån skitmusik där att jag blev på dåligt humör :P Är väldigt kräsen med musik, klarar inte av finsk musik. Uäääck! Hehe. Efter Umppis åkte vi hem till Jaana och jag sov där på hennes sköna soffa.

Idag har jag åkt tillbaka till Kalix, hann förbi stallet och sen klockan 13 så har jag börjat jobba. Slutar först kl 20 ikväll :( Vill vara ledig och ute i finvädret istället för att sitta här. Hoppas vädret håller i sig över helgen också!

Förresten, Jag, Linda Jaana och Carra ska alla åka till Stockholm och se Britney!
Åååh, vad roligt vi ska ha. Är alldeles pirrig, redan!;)