Löshoppning

Uppvärmning


70 cm tror jag.


Duktiga Zhai


Jag & min älskade häst!


Fina Ella


Kärleksparet ;)


Slut :)

KRF

Då var man hemma igen! (Bilder från dagen kommer när Maria har laddat upp bilder) :)

Dagen började med att en bekant till pappa var och kollade på Ronja.. Dom verkade gilla henne och var jätte trevliga! Dom ska fundera och höra av sig imorgon om dom ska köpa henne eller inte.. Hoppas! Vill inte skicka henne så långt bort..

Efter det gjorde vi klart i stallet sen lastade vi Ella och Zhai och åkte iväg mot KRF. Byggde hindrena i ridhuset sen hämtade vi Zhai. Han var så duktig. Som om han inte gjort nått annat i sitt liv. Han sprang runt, hoppade, och stannade efter varje varv av sig själv för lite godis :) Eftersom att jag inte har ridit igång honom ordentligt så hade vi 70 cm som högst bara. Får öka på nästa gång, då han är i bättre kondition!
Sen var det Ellas tur, hon är ju lite yngre och busigare så henne fick vi smacka på lite och försöka fånga in, men vilken hopphäst! 90 cm som högst, och hon hoppade det från stillastående nästan..
Sen var det dags att fara hem igen..

En riktigt bra dag! Nu måste jag bara få i mig MAT! Magen kurrar.. Sen får vi se vad som händer resten av dagen och kvällen.. Vin eller inte? Det är frågan :)

Min lilla vovve

Se hur go lilla Bella ser ut här!
Dålig bild annars, jag vet, men kolla vilken gullig hund jag har!
Blundar till och med när hon myser med matte;)




Fredagsmys!

Haft mamma och pappa på besök, först i stallet och sen åkte vi hem till oss. Fikade och klippte klorna på Bella. Hon grät som vanligt men det blev riktigt fint! :) Nu ser jag på Lets Dance och måste säga att det är riktigt roligt när dom retar Laila Bagge och Nicklas Wahlgren! Haha :) Och Tony Irving blev ju helgalen när han blev lyft av starke mannen! Ojoj! Riktigt bra fredagsunderhållning.. Brukar inte se på Lets Dance men idag var det riktigt bra!

Ska se på film snart.. Tröttheten börjar komma nu!

Nu har jag finally stigläder, stigbyglar och en sadelgjord! Har inte hunnit inviga dom men hädanefter ska det ridas ;)

Helgplaner

Såå skönt med fredag! Och har börjat klockan 7 idag, vilket innebär att jag får gå hem redan klockan 15.30!! ;) Jiiippiie!! Strålande sol ute, men kallt :/ Typiskt.. Men ska ändå skynda mig till stallet och rida en stund medans det är ljust ute!

Imorgon ska jag och Zhai till KRF. Löshoppning står på schemat :)
Annars så vet jag inte vad som händer denna helg.. Ikväll har jag en känsla av att det blir riktigt lugnt! Har vaknat strax efter kl 6 i morse så ögonlocken lär bli tunga fram på kvällskvisten. Mamma och pappa ska komma förbi och hämta lite tapetserarsaker och så ska vi passa på att klippa vilddjurets klor ;) Det är verkligen det värsta Bella vet!

Sen har jag ju Ida som försöker övertala mig om att det är fest som gäller imorgon.. Men tråkiga jag är inte alls sugen, just nu i alla fall! ;) Men vi får se imorgon helt enkelt. Kanske att jag lockar fram partyprinsessan med lite Britney under eftermiddagen så kanske hon kommer tillbaka? You never know ;) Hihi.

The Hills & The City

Var just på mtv.com och kollade in trailern för The Hills Säsong 5.. Och jag började gråta!! Haha, är jag löjlig eller vad? Längtar så tills det börjar! Än så länge står det ju bara "this spring" .. Så det är bara att vänta.

Såg det senaste avsnittet av The City ikväll. "The Past Catches Up" hette avsnittet.. Tror inte att Whitney kan lita på Jay riktigt.. Jag är hela tiden nervös över att hon ska bli besviken! HAHA, vilken tvserie-nörd jag är! ;) Men kan inte hjälpa att The Hills och The City är dom absolut bästa serierna ever..




Hoppas!!

En härlig kväll har det varit! Gud vad jag älskar mitt liv! ;) Är så underbart att efter jobbet åka till världens finaste häst och rida!! Han är så underbar min lilla Zhai. Dock längtar jag tills jag får stigbyglar och det för börjar bli en aning jobbigt att rida utan. Men går jätte bra i alla fall!! Sunnys nya medryttare red också samtidigt och det gick jätte bra för dom också!

Till helgen ska en bekant till pappa kolla på Ronja. Hoppas verkligen att hon vill köpa henne!! Då skulle vi veta att hon kommer till ett bra hem och så skulle vi få hälsa på henne då och då.. Skulle vara en sån lättnad. Älskade lilltösen.. Ska hålla tummarna hela tiden.. Åh vad jag önskar at man bodde på en gård där man hade kunnat ha hästarna och ha kvar Ronja! ♥

Kommer sakna min gumma hela tiden, varje dag! ♥



 

Puss

God morgon!

Igår när jag slutade jobbet gick jag hem, ringde honey som sa att han skulle komma med mig till stallet!! Blev jätte glad.. Men när han kom hem med bilen så hade han ändrat sig! :( Så typiskt! Jag som ville att han skulle bekanta sig med Zhai medans jag mockade.. Nåja, bättre lycka en annan dag, kanske!?

Blev i alla fall mys i stallet med Zhai, borstade honom och pysslade om honom ordentligt.. Han fick vila igår eftersom att ridbanan fortfarande inte var skottad och så hade det frysit på en yta på det så det skulle nog inte ha varit så skönt för hans ben :/ Hoppas att det är skottat till ikväll!

I  morgon måste jag ha bestämt mig om den 14:e mars.. Lutar mot Lindas examensfest! Åååh, jag hatar att ta beslut om saker.. Men jag vet ju att det blir roligt vilken fest jag än väljer! :) Fast lite roligare på Lindas tror jag nästan ;)


Kladdkaka & Glass

Åh så gott det ska bli, köpte en kladdkaka och gammeldags vaniljglass när vi var på ica som vi ska äta nu, och hade lite frusna hallon och blåbär som jag tagit fram och ska ha till. Mums! ;)

Tänkte bara göra alla lite avis! Hihihi ;)

Träningsvärk

Då var träningsvärken tillbaka! Jag är verkligen inte i ordentlig "rid-form".. Man får verkligen känna på riktigt träningsvärk. I mage, rygg, armar, BEN och rumpa! Den som säger att man inte får träning av att rida kan gärna få komma till stallet med mig en dag så får ni känna dagen efter vilken träning det verkligen är! Jag kan inte ens gå ordentligt idag, får knappt fram benen :P Tror att man tränar hela kroppen mycket bättre än i många andra träningsformer!

Mys!

ÅÅ vad roligt det var i stallet idag! Red Zhai en stund i djupsnön, utan stigbyglar :) Lite skumpigt när man är ovan med hans takt än så länge, och så red jag med skoterskor, så var lite svårt att skänkla ;P Men riktigt mysigt var det! :) Var jätte skönt ute!
På lördag ska vi åka till KRF och löshoppa Zhai och Ella, ska blir jätte roligt!! Dom är ju kära i varandra så dom kommer nog tycka om att få vara med varandra! ;)

Ikväll har jag set på Den Rätta För Rosing och sen Såld På Hus på TV4+..min kusin Johanna var en av mäklarna! :) Och nu blir det Hannibal på 3:an :)

Dilemma..

ÄNTLIGEN SOL!!! :)

Åh, jag har ett stort problem.. Den 14/3 är jag bjuden på två fester och båda är vill jag verkligen fara på!! Den ena är min sötnos Lindas examensfest, den andra är jobbets "Produktionsgala" där dom ska dela ut priser som tex årets telefonist..  Jag vet att jag borde fara på Lindas fest istället och att det garanterat kommer vara roligare! Men ändå skulle det vara roligt på jobbfesten, inte för att jag kommer vinna något ändå :P Vill inte ens vinna, skulle aldrig våga gå och hämta nått pris ;D Dom får  filma mig från Linda när jag håller mitt tacktal om jag skulle vinna och ha mig på en tv skärm i kalix så alla ser :)  Eller en stillbild på mig och så ringer dom upp mig! Hahahah! Nu börjar det gå överstyr här.. Så allvarligt är nog inte prisutdelningen :D

Innan fredag måste jag bestämma mig!!! Varför var det på exakt samma dag för!? Så typiskt...

Inge stall idag!

Då var man hemma från jobbet. Idag är första dagen sen Zhai kom som jag inte kunnat fara till stallet.. Känns hemskt! Men Maria har mockat och gjort iordning allt åt mig! :) Vill till stallet nu nu nuu!! Men har ingen bil hemma ens.. Nåja, imorgon när jag slutar blir det stallet direkt! Har iaf beställt sadeltillbehör idag så att jag nån gång kan rida ordentligt utan att låna allting av dom andra i stallet.

Ikväll blir det Lipstick Jungle klockan 21 och nu måste jag laga mat så vi får i oss någon middag idag!

Förresten så tycer jag att det ska sluta snöa nu och bli vår istället!!!!!!

Ett svårt beslut!

Usch vilket svårt beslut vi har tagit under helgen. Men det är det enda rätta. Vi har inte längre tid för våran gulleplutt Ronja .. Och Sunnys beskyddande över henne börjar gå överstyr, hon vakar över henne så mycket att hon inte kan släppa några andra hästar nära henne. Och nu när vi har varsin stor häst så är det bättre att vi satsar helhjärtat på dom! Jag hoppas verkligen att vi hittar ett bra hem åt gumman! Tänk att vi har haft henne i snart 3 år, sen hon var 1 år.. Men det är det absolut bästa för henne! Fast det svider i hjärtat när jag tänker på att inte ha Ronja i mitt liv. Får hoppas att någon i närheten köper henne så man kan hälsa på ofta!



Min älskade lilla Ronja!

Söndagsmys

Var meningen att jag skulle ta sovmorgon i morse. Men låg och vred och vände på mig i säkert en timme.. Kändes som det i alla fall.. Patrik låg visst också vaken, så han sa att klockan är 9.. Så då steg vi upp! Jag kan verkligen inte sova mer än max till kl 9.. Så jag satte i motorvärmaren, åt frukost, gick med hundarna och åkte sen vid 10.30 till stallet och mockade och ställde mat innan jag hämtade in min gubbe och gjorde i ordning honom.. Red på ridbanan i en halvtimme. Kändes riktigt bra.. Nu börjar man lära känna honom lite bättre..Men tar verkligen ett tag med en ny häst att lära sig takten i alla gångarterna osv.. Har sån lust att rida ut någon dag men slutar så dåliga tider i veckan så det hinner ju bli mörkt innan jag är i stallet. Sen efter stallet har jag varit och handlat och nu siter jag här med en liten chihuahua sovandes brevid mig :) Resten av dagen blir det mys mys myyys!

Zhai ♥



Natti natt

Då har vi varit och bowlat, gick sådär för mig.. Men who cares? ;) Roligt var det i alla fall.. Har fått i mig nåt glas vin också, det var gött ;P Är Party-Catti på väg tillbaka?? Njaa, fest är jag då inte sugen på i alla fall..Imorgon tänkte jag ta sovmorgon i alla fall! Far till stallet på dagen eller eftermiddagen. Måste få sova. i alla fall en gång i veckan.. Har förrresten köpt sadeln idag! Woohoo, så nu är det bara att köpa sadelgjort, stigläder och stigbyglar! ;)

Nä nu blir det att tvätta bort sminket och sooooooova! Pyss hej

BRITNEY

Slå på tvn NU!! Britney - For The Record på Tv4. Andra gånger jag ser dokumentären nu ;) I loove Britney!




I kväll ska vi visst och bowla, kan bli skoj ;)

Mätt och belåten :)

Då är man hemkommen från middag på stan. Vi var och åt på Kina :) Gillar inte deras mat alls men tog en pizza och det var helt okej :) Är nog för att jag jämför med Leilani i min kära hemstad happis som ingen annan kinarestaurang duger;) Och så drack jag coooola! Jag är verkligen beroende av den drycken.. Får panik om jag inte får cola.. Haha, dags att bryta den ovanan, typ nu!

Annars så åkte jag till stallet direkt efter jobbet. Hann till och med rida innan det blev mörkt! Skönt när det börjar bli ljusare ute.. Gick jätte bra att rida. Och han är så lugn och snäll i stallet. Hade fast honom utanför boxen och han stod därså snällt hela tiden. Och gnäggar så fort nån häst går in eller ut ;) Han gillar verkligen sina nya kompisar :) Ett sto har blivit kär i honom till och med ;)

Nej nu ska vi ta och se på film här hemma, ska försöka övertala patrik så att jag får se dressyren klockan 22 också. Wish me luck!!! ;) Mys mys mys ska det i alla fall bli att ligga i soffan och se film tillsammans.. Ska tända lite ljus nu också ;)

Göteborg Horse Show

Ikväll är det Världscupen i Dressyr på SVT1 klockan 22.00. 
Jan Brink och Briars gör sin sista tävling i Sverige. Sen ska Briar få pensioneras.
Mycket välförtjänt måste jag säga! Hela 18 år har han hunnit bli..


Äntligen fredag!

YES!! Sadeln verkar sitta som den ska så då är det bara att bestämma sig om jag ska köpa den eller inte.. Om jag får ner priset till det jag är villig att ge så ska jag slå till tror jag! ;) Jag red en stund igår.. Så mysigt! Ikväll tänkte jag rida lite ordentligare.. Har ju mest bara skrittat och travat lite hittils! Så nu är det dags att börja jobba.. :)

Äntligen fredag!! Helgen blir lugn och skön.. Har ju blivit gammal så känner mest bra för att ligga på soffan om kvällarna och se film! Voivoi.. När ska mitt rätta jag, dvs partyprinsessan, komma tillbaka? Nåja.. Jag får väl njuta av lugnet så länge det varar! ;)

Ha en bra fredag!

Mörkt hår!!

Jag saknar mitt  mörkbruna hår!! Lite solbränna vore inte heller helt fel ;)
Sitter och ser på bilder och tror det blir mörkare igen när jag ska färga håret igen!

Jag och Jaana, Luleåkalaset 2007 ;)


Kul att se gamla bilder, många roliga minnen väcks till liv !! :)


Sadeln

Redan torsdag! :) Skönt!
Det är varmare idag och patrik ska hämta sadeln om en halvtimme!
Så ikväll blir det ridning!
Om den nu inte sitter helt galet förstås.. Håll tummarna! ;)

Kieffer Wien DL

En sån här sadel är det ...



Urk :S


Alltså pleaase.. Jag åt idag den ÄCKLIGASTE måltid jag någonsin ätit.. Eller petade mest i maten om jag ska vara ärlig :/ mår fortfarande illa när jag tänker på lukten och smaken av denna vidriga rätt! Ska inte vara så elak att jag lägger upp en bild på vad det var för rätt men ska jag vara ärlig har jag lust att varna alla för det var verkligen discusting!!! Var en pastarätt med nån vit sås som luktade spya! :S Uäääck!! Efter det har jag tryckt i mig en chokladboll, en plopp och nu snart måste jag ta lite Geischa! Allt för att få bort smaken av maten :( Så här sitter man, lika hungrig som innan lunchen, tur att det finns choklad såna gånger ;)



Bästa tiden i mitt liv! ♥

Förresten så har Jag och Baby 1,5 års dag idag! ♥ ;)



Puss honey. Love you forever! ♥


Stallmorgon

En underbar morgon har jag haft! Vaknade pigg och utvilad halv 9 och åkte till stallet. Älskar stallmornar!  Gav mat åt alla 17 (!!) hästar.. Det är verkligen proppfullt i stallet nu. Riktigt roligt med fullt "hus" :) Tyvär så är det ju fortfarande riktigt kallt ute.. Please, bli varmare nu så jag får komma igång med ridningen!! Imorgon får jag i alla fall en av sadlarna som jag ska prova över helgen ;) Så då blir det ridning även om det är kallt! Känns i alla fall som att Zhai börjar känna sig hemma i sitt nya stall nu. Han verkar veta vad som gäller för tider och vad som väntas när fodervagnen rullas ut osv :) Synd att våran kära Sunny fortfarande inte har accepterat sin nya box- och haggranne.. Hoppas det blir bra snart, annars vet jag inte vad vi ska göra åt det!

Började jobba kl 12.30 och blir här till 21! :( Känns lite jobbigt, men ska nog köpa lite godis och tröstäta under kvällen ;D Hihi. Blir att springa hem sen så jag hinner se Greys :)

Greys Anatomy

Imorgon, mina vänner, är det dags!
Jag kommer i alla fall sitta bänkad när Greys Anatomy drar igång igen imorgon kl 21 ;)






-28 grader!

Så kallt var det i morse när jag vaknade :(  MINUS 28!!!! Nu får det ju faktiskt vara nog.. Varför måste det vara så kallt hela tiden!? Som tur är blir det varmare under dagen.. Är ju mest på nätterna det är såna hemska temperaturer. Stallets ägare får i alla fall ta in Zhai på eftermiddagen så att han slipper vänta ute i kylan tills jag slutar, så slipper han frysa ända till efter klockan 18 när jag kommer dit. Då behöver jag inte känna sån stress hela dagen att jag måste skynda mig när jag slutar.. Kanske till och med hinner äta en macka innan jag åker idag så man slipper vara darrig knappt kunna stå på benen som det brukar vara när jag stressar iväg.. :P

Nu måste jag starta om datorn för andra gången! :( Tekniken är inte på min sida idag :(


Stall och myskväll :)

Wihoo.. Har hittat två sadlar i Luleå som jag ska få prova. :) Hoppas nån av dom passar!

Efter jobbet skyndade jag mig hem i kylan!! -20 grader :( Tänkte på stackaren ute i hagen och skyndade mig ännu mer, bytte om och åkte iväg. Mockade och gjorde allt klart, hämtade sedan in Zhai. Fast han frös inte trots sin korta päls. Han var alldeles varm på halsen trots kylan. Inne i stallet borstade jag honom ordentligt och mös lite. Han är så mysig och somnar nästan när man pysslar med honom. :) Jag ides inte rida idag. Som ni kanske förstår med tanke på kylan! Får hoppas det blir varmare imorgon.. Direkt när jag körde från stallet ville jag tillbaka dit. Till min lilla häst :) Kändes som att jag var så kort stund där idag järfört med hela helgen när jag varit totalt kanske 4 timmar per dag där! Men hade inte ätit så jag var alldeles skakis. Får ta igen det imorgon och vara längre då ;) Fast inte var det fy skam att öppna dörren hem och mötas av världes gulligaste lilla chihuahua som gnällde av glädje när matte kom hem! :) Hihi.. Så blir myskväll med Bella nu! :)

 

Ha en bra kväll allihopa!

Måndag

Då var man på jobbet igen! Vill inte vara här.. Vill hellre åka till stallet och mysa! Slutar klockan 5, då blir det att skynda sig dit! Var riktigt kallt ute i morse! :( Får hoppas att det blir varmare på dagen.. brukar ju bli det!

Igår kväll var våran filmkväll inte så långvarig.. En halvtimme in i filmen slumrade vi båda till, så vart att gå och sova redan klockan 11. Men skönt var det att få sova hela 8 timmar!!

Läste förresten på blogg.se sidan att Shopaholicböckerna har gjorts som film!!!! :D Har sverigepremiär i mars. Woohoo, jag som älskar böckerna! ;) Den ska definitivt ses!

Söndag

Igår kväll vart jag chaufför åt honey och hans vänner.. Eller det började med en sk "korvskiva" hos Emil :) HAHAHA! Klas sa "Catti, nu har vi korvskiva igen" plus jag då förstås! ;) Men är så van att vara ensam tjej bland alla killar så för mig går det riktigt bra.. Grabbarna var besvikna att jag lämnat vinflaskan hemma, men jag prioriterar självklart stallet.. Sen senare åkte vi runt på olika fester. Kände inte så mycket folk och klockan tolv började gäspningarna bli alt fler så sa åt Patrik att jag åker hem.. Så han skippade utgång och kom hem med mig istället! Mys! ;)

Vaknade imorse halv 9, gjorde mig iordning och åkte till stallet, gubben min hade nästan ätit upp sitt morgonhö. Så jag tog ut honom och gick sen in och mockade och gjorde klart allt. Efter det tog jag in honom igen.. Han är så snäll och fin att ta hand om. Vi testade en av dom andras dresyrsadel på honom som passade perfekt! Sen var det dags för den första ritten. Fick sällskap av en annan arab som också skulle ridas så att vi slapp vara ensamma på ridbanan första gången. Allt gick jätte bra han tittade bara runt lite som alla hästar gör på nya ställen.. Skrittade mest bara på långa tyglar, travade bara för att se om sadeln satt på plats som den skulle och inte skumpade på honom. Men den satt fortfarande lika bra! Ska leta en likadan sadel, den var jätte skön att rida i.. Efter ca 20 minuter nöjde jag mig. Tyckte att det var en bra start.. Han tyckte nog att det var skönt att få röra på sig lite. Så nu ska jag sakta men säkert sätta igång med ridningen ordentligt.. Såå roligt!! :)

Ikväll blir det film och mys! Och godis ;)

Lördag

Då har man varit 3 timmar i stallet idag redan. Från 9-12. Zhai ville ut, stackaren har ju stått inne nu så länge. Han gnäggade så fort nån av dom andra hästarna leddes ut. Jag gjorde iordning Sunny och Ronja först och ledde ut dom. Sen var det gubbens tur. Han gick snällt in till sin nya hage och började äta. Sunny i hagen brevid var lika tokig som vanligt. Gjorde anfall mot honom och sparkade mot hans hage. Tur att Zhai är så snäll som inte bryr sig! Och när lilla Ronja och han hälsade på varandra genom hagen så skyndade sig Sunny dit och bet lilla Ronja i halsen. Hon fick alltså inte hälsa på honom :( Dumma Sunny! Hoppas det går över snart.. Och en gång sparkade hon sönder en av trådarna i hagen så jag fick börja laga det.. Sen har jag gjort rent och fint i boxen. Fast har väggarna kvar att torka. Det gör jag ikväll eller imorgon. Vartså hungrig så var tvungen att fara hem.. Ska dit igen vid 4-5 tiden hade jag tänkt!

Alla Hjärtans Dag idag också. Tycker egentligen att det är en onödig dag! Måste man ha en speciell dag när man visar kärlek, varför inte visa det alla dagar året om istället? :) Som att man inte blir mer glad av att få något av sin älskling en helt vanlig dag..  så tycker jag i alla fall ;)

Ikväll kommer jag nog vara så trött efter allt jobb i stallet att jag inte kommer orka med nått! Fick i och för sig ett sms av Fredrik som sa att det vankas fest ikväll :P Men kan inte festa eftersom att jag ska köra bil kl 9 på morgonen i morgon.. Men vi kanske far förbi där en sväng och kanske, bara kanske kan man ta sig ett eller två glas vin tidigt på kvällen ;)


Nej nu göra nån nytta här hemma också!


En bild

Ikväll när jag och Patrik var och kollade till honom. Och gav lite morötter :)


Nu ska jag försöka komma mig i säng så jag orkar upp till stallet på morgonen.
Natti natti!

Lycka! ♥

Nu är det verkligen på riktigt! Min alldeles egna häst!

I morse vaknade jag av mig själv klockan 6 !!! Nervös och ivrig att få hämta Zhai. Klockan 8 klippte jag mig (skönt att vara nyklippt). Sen åkte vi till stallet och hämtade transporten och for därifrån klockan halv 10. I Piteå åt vi lunch och for sen till stallet där han stod..

När vi kom in i stallet gnäggade han men han stod s lugnt och fint i boxen.. Vi tog ut honom och började gå mot transporten, som han bara gick in i utan minsta tvekan. Han är så lugn och fin. Väl framme så lastade vi ut honom och tog sedan in honom i boxen. Borstade av honom och förberedde allt. Även i boxen var han så trygg och lugn. Efter ett tag började dom andra hästarna komma in och det gick utan problem. Sen var det dags för oss att hämta Sunny och Ronja. Vi släppte in Sunny i boxen och hon blev såklart helstressad och sparkade mot hans box och gjorde anfall mot honom.. Men vad tror ni han gjorde? Jo, han stod där lika lugn som alltid! :) Vilken häst alltså! Så bra psyke. Är så nöjd med honom. Hihi :) Ser fram emot våran framtid tillsammans..

Har inte hunnit ta så mycket bilder tyvärr.. Men här är två lite halvdåliga, får ta bättre sen.. Och Maria tog lite bilder med hennes systemkamera och dom lär ju ha blivit bättre än med våran gammelkamera! Ska be henne skicka åt mig när hon slutar jobbet eller imorgon :)





Fredag den 13:e, Min Lyckodag! ♥


Han är min :)

Nu är han min!! Har fört över pengar för honom nu.. Fast kommer inte kännas på riktigt förän imorgon när vi hämtar hem honom. Hoppas han är framme i sitt stall för natten snart.. Nu har han åkt i 7 och en halv timme så nu förtjänar han att vila upp sig tycker jag! Blir spännande att se hur fin han blivit efter föredetta ägaren igår gjort honom fin efter att han varit på lösdrift i ett havår! :) Nu är det mycket hästprat här i bloggen men är faktiskt det enda som snurrar i mitt huvud just nu! ;) Hihi. En gång hästtjej, alltid hästtjej! :)

Annars så blir det kanske en film ikväll? Ska gå och övertala min älskling att det är det som gäller ikväll :)

Ska förresten hinna med och klippa mig imorgon kl 8 också. Medans Patrik åker och hämtar pappa som också ska med och hämta Zhai. Ska bli så skönt att få friskt och fräscht hår och slippa använda en halv balsamflaska varje gång jag duschar!

Nåja, ha en trevlig kväll.
Skriver imorgon, och visar kanske en bild eller två på min nya ögonsten ;) Hihi

Imorgon!! ;)

Igår var jag och baby på spinning! :) Det var ett riktigt bra pass, verkligen jätte roligt! :) Efter det for vi på Ica och handlade. Sen for vi hem och gjorde pasta med laxsås! Det var smaskigt ska jag säga er! ;) Sen var det ju som sagt Top Model!

Idag är det dags!! I eftermiddag börjar Zhai sin resa till sin nya matte, dvs till MIG!! ;) Hoppas dagen idag går fort och det blir imorgon så jag får fara och hämta honom. Åå vad jag ska pussa på honom! :) Igår tvättade jag alla borstar och ryktlådan och ikväll ska jag till stallet en sväng med grejer och så tänkte jag torka av mitt skåp där så att det är rent och fint! :) Pratade med hans nuvarande ägare igår kväll och hon hade gjort honom såå fin, hon hade klippt honom, duschat honom, sattit pälsglans och allt möjligt :) Hihi, hon vill att han ska vara fin när han kommer till mig :)

Jag tror jag håller på att bli förkyld! :/ Ingen bra tajming!! Har INTE tid att vara sjuk..

Americas Next Top Model

Ikväll var det dags.. Stod mellan dessa flickorna.
Min favoritpingla till vänster vann tyvär inte :(


Men McKey var ändå en värdig vinnare! Hon blir grymt snygg på alla bilder..

TVÅ!!

Igår blev det en lat kväll. Efter stallet lagade jag tacos och såg på Top Model.. Till och med Patrik såg på det med mig och sa efteråt "Det här var ju ganska bra". Och annars har han klagat på mig att jag alltis ska se på det ;P Hihi.. Ikväll är det sista(?) avsnittet! Tror jag i alla fall :) Analeigh måste vinna!!!!


NU är det nära!! :)
Imorgon börjar han åka från Härnösand och i övermorgon hämtar vi hem honom!! Så om TVÅ dagar så är han min! Eller redan imorgon när jag betalar är han ju min ;)
Jag känner mig som ett barn på julafton gånger 10! :)




Seg dag

Nu börjar jag bli riktigt less på denna arbetsdag! 1 timme kvar ännu :(

På lunchen idag gick jag hem i det soliga vädret, var hur skönt som helst ute. Åt potatisgratäng och kyckling med baby som hade lagat mat åt oss. :) Måste säga att ibland är det mysigt med en timmes lucnh!

Ååååh bli klockan 17!!

Godmorgon

Tisdag och 3 dagar kvar! Det närmar sig med stormsteg.. ;)

Dagen idag ser ut ungefär som igår.. Jobb till 17, sen stallet, kanske spinning kl 19, om jag hinner! Har en del att förbereda i stallet så kanske gör det istället. Får se vad jag har lust att göra ikväll helt enkelt :)

Igår mådde jag piss! Var trött , hade ont i huvudet , var deppig och helt enkelt inte alls i form.. Får hoppas att det blir en bättre dag idag. Försökte i alla fall gå och sova i tid igår så att jag ska bli utvilad. För det är min utmattning som ställer till med problem just nu. Sol ute idag i alla fall. Bra det för jag behöver så mycket ljus som jag bara kan få! Skulle nog behöva gå på ljusterapi ;P Fast man får ju så snygga linjer från brillorna sen! haha :)
Nej jag får helt enkelt invänta våren :)

Liten bäbis!

Tänk vad man kan hitta på internet :)
Här är min pålle när han var ett litet föl. Helt underbart söt! ♥



Puss

Ändrade planer

Avbokade precis mitt spinningpass ikväll.. Far istället imorgon med jobbet. Det är mycket roligare :) Så ikväll efter stallet tror jag att det blir....soffan!! ;P Jag håller på att bli en riktig latis! Men är helt slut i kropp och själ! Det eviga mörkret och all spänning tar alla mina krafter just nu.. Nu vill jag ha vår, sol och ljus!! Och Zhai förstås ;)

Ikväll är det Lipstick Jungle. Det kan man inte missa! :) Har boken och måste säga att serien är lika bra, om inte bättre.

Äntligen måndag!


Ja jag säger faktiskt ÄNTLIGEN! Äntligen veckan då han kommer, min söta lilla häst ;) 3 dagar tills han börjar åka och 4 dagar tills han är hemma hos mig!! Hoppas bara dagarna nu går snabbt snabbt snabbt! Ikväll ska jag till stallet och kanske på spinning kl 19.30.. Så det blir fullt upp and i like it! :)

Jag har träningsvärk i min rumpa och mina armar av all denna snöskottning!! Igår kväll kunde jag knappt börja på mig.. Som tur är så har snöandet avtagit för nu är jag less och trött i hela kroppen :S


Bilder från igår

Hittade dessa bilder på Marias pixbox så jag snodde dom ;) Hihi

Bella hälsar på Selene :)


Sötnosen!




Söndag morgon

Då har man tagit sig till jobbet.. Var en TUNG promenad hit!! Men inte för att jag ska jobba utan för all snö!!! Alltså nu har det ju snöat i ett i typ 4 dagar!!! Nu räcker det med snö för i år, tack!!

Klockan 12 när jag slutar ska jag gå hem och städa och göra fint hemma! :) Blir nog att hålla sig inne hela dagen bara, man är inte så sugen på att fara någonstans i detta väder!

5 dagar kvar nu ♥

Lugn kväll

Då var man hemma igen efter dagens äventyr!
Blir en lugn och skön kväll framför tvn! Jobb 9-12 i morgon. Känns bra, än så länge!! Får se hur det känns på morgonen när klockan ringer och det är dags att kliva upp :) Men det är absolut värt lite extra cash!

Nu tända lite ljus och göra myspys här hemma!

Lördag

Då har man haft en underbar lördag morgon.. Hunnit vara i stallet, duschat, fixat mig och ätit frukost.. Nu bär det iväg till Happis och IKEA :) Men ska inte besöka någon klädaffär, så det så!!!! :P Sen på eftermiddagen blir det middag hos mamma och pappa! Skriver mer sen..

6 dagar kvar!!! :)

Under uppbyggnad!!

Hahaha, jag vet att denna design ser gräslig ut.. Men nu ger jag upp! Vet inte hur jag vill ha det så detta får duga tills vidare ;) Hade tänkt mig lite jordgubbs/sommrig/fräsch design.. Får jobba vidare med det en annan dag :P

Ballerina Choko

Slänger in ett tips till alla chokladälskare och kakmonster! :)





Det här är gott, i promice;)
Vart så sugen på dom plötsligt ;D Vi köpte dom för typ en vecka sen, åt 4 st på en gång.. Sen mådde jag illa ;) Haha!


Internet inte stort nog?

Sen jag för typ 2 veckor sedan vänligt men bestämt sa åt mig själv att nu är det slut med shopping/nätshopping så har jag ingenting att göra dom två sista timmarna på jobbet som jag annars brukade ägna åt att surfa runt och spana in alla fina kläder och kanske nästa inköp.. Vet inte vad jag ska börja göra dom ca 2 timmarna? Sitter mest bara.. Har läst alla dagliga bloggar, skvallersidor, varit på facebook, msn:at lite.. Internet må vara stort men inte nog stort åt mig!!!!

En timme kvar att fördriva tiden.... :(

Fredaaaaaag!! ;)

Äntligen fredag! :)
Trött även idag, men det beror ju då på att vi såg på film, Dolt under ytan, igår till halv ett på natten! Trots att jag sett den två gånger tidigare och visste exakt vad som skulle hända så var jag rädd hela filmen igenom, och kalla kårar fick jag hela tiden! :S Sen efter det duschade jag så att mitt hår inte ska se ut som ett kråkbo idag.. Blir hemskt när jag duschar på morgonen och inte hinner fixa det något innan jobbet i all stress!! Så somnade kanske halv 2 och vaknade klockan 8..

Om exakt en vecka denna tid är jag framme i Piteå och pussar på min lilla gubbe ;)

Zhai

Har inte visat en bild som jag tog när vi var och tittade på hästen min..
Se så söt han är, alldeles lurvig med sin långa vinterpäls:) Tyvärr så är det ju inte världens bästa bild.. Blev inte att ta fler bilder eftersom att vi efter detta for iväg och red.. Men ni kan ju räkna med att det blir bilder sen ;)


Förstår ni att jag längtar? ;)


Träning


I tristessen på jobbet håller jag på och gör en lista på hur mitt nya hälsosamma liv ska se ut, dvs utan fest på helgerna, mer träning och framför allt ridning !! :) Men kommer aldrig börja äta nyttigare.. Tror att det är bara svammel, visst man kanske inte behöver vräka i sig chips godis och fet mat varje dag.. Men skulle aldrig någonsin förbjuda mig själv att äta gott.. Vilket tråkigt liv det skulle vara!! Tror att om man sätter förbud på att man inte ska äta något så blir behovet och suget bara ännu större..


Ska rida 5-6 dagar i veckan när jag får min gulleplutt..en vilodag i veckan tycker jag att han kan få. Kommer varva med dressyr, uteritter och ska så småningom när snön smälter börja hoppa lite. Sen blir det gym 1-2 dagar i veckan och någon form av gruppträning 1-2 dagar i veckan. (spinning eller aerobic)

Kommer bli bra :) Fast ridningen och stallet kommer självklart i första hand. Så gymmet och gruppträningarna får komma i absolut sista hand.. Men i mån av tid kommer jag försöka släpa mig dit också ;) När man väl tar sig dit är det ju så roligt!!

Snart slutar jag!! 15 minuter kvar nu bara :)


Myskväll

Nu är det exakt en vecka till min häst börjar sin resa hem till mig, för vid den här tiden nästa torsdag kommer hästtransportören och hämta upp honom i Härnösand så börjar resan uppåt sen! :) Så pirrigt!!

Ikväll ska jag och honey ha myskväll! Saknar honom så mycket om kvällarna för han har den haft så fullt upp den senaste tiden med bilar, släp och nu igår var han och köpte en skoter.. Så nu tyckte vi att det är dags för lite kvalitetstid tillsammans;) Ska köpa nått gott att äta och så se en film och mysa i soffan med massa tända ljus! Sånt mys som jag älskar :) Love you honey! ♥

Puss och hej

Allie Crandell i The City

Såg just senaste avsnittet av The City och idag slog det mig vart jag sett modellen Allie som är Whitneys kompis.. I Shane Wards musikvideo No Promises såklart!! :) Kommer ihåg alltid när videon kom på tv hur jag tänkte att det där måste ju vara världens vackraste tjej! Har länge funderat i vilken reklamkampanj jag sett henne eller vart det är.. Men helt plötsligt kom jag på det och kollade på You Tube och mycket riktigt var det hon :) Fast hon verkar ju riktigt framgångsrik så kanske har sett henne någon annanstans också, vem vet? :)

Lovely!


Lika fin privat som på modellbilderna:) Här med Alex..



Trött :/

Då har man snart avverkat halva denna arbetsvecka.. Skönt!
Är totally slut i huvudet och kroppen och behöver vila!! Börjar i alla fall först 09.30 imorgon så då blir det att sova ut lite i alla fall.
Idag när jag slutar blir det att åka till stallet.. sen hem och äta, kanske träna? Sen VILA! Usch, varför är jag så trött? Är det måntro all spänning och längtan efter hästen som tar alla mina krafter? :)


Tiooo!!

10 dagar kvar .. Sen kommer min häst!! Måste säga att det är massa förberedelser nu innan! Kl 4 när jag slutar tänkte jag fara och köpa foder som han äter och lite annat smått. Så nått är inhandlat i alla fall.. På helgen ska jag försöka hämta en bal till hans hage osv osv..

Förresten så är det kaos på jobbet denna vecka. En ny stor kund som ställer till det :P Men ändå ganska kul med nått nytt:) Ska jobba extra 3 timmar på söndag, 9-12.. Tänkte att det är bra att göra det för jag behöver alla pengar jag kan få nu!! Och tre timmar är ju som en barnlek :)

Ikväll är det tvkväll.. Topmodel kl 20 (Annica, somna nu för guds skull inte!!) Hihi ;) Sen ska jag försöka se det senaste The City avsnittet på datorn! :)

Hej svejs