Nyårsafton

Nyårsafton idag. Känner mig mycket friskare idag och går helt okej att jobba :) Partysuget har väl inte riktigt infunnit sig ännu men det kommer väl sen..

Måste bara säga er att jag såg dom två första avsnitten av The City igår på mtv.com.. Ni vet serien om Whitney från The Hills som nu flyttat till New York. Var riktigt bra, precis som The Hills! Kul att få "lära känna" Whitney lite närmare också! :)

Snygga Whitney!




Korvskiva?

Då har jag och min älskling varit och inhandlat nyårsmat;) Vart fläskfilé, potatis för att göra gratäng, sallad och sånt :) Har vi tur så fixar Jaana hundvakt och då kommer mina pinglor hit i morgon! ;) Såå roligt om det fixar sig! Så det inte blir "korvparty" som det annars brukar vara + jag då;P Haha, det sa en kille till mig idag! Hahaha.. Det var det bästa jag hört på länge:D

Är lite småfebrig nu igen, men det försöker jag mest ignorera! :P I morgon ska jag upp 06.30, börjar jobba kl 7.. Sen är det bara att ta en powernap när jag kommer hem så ska man väll vara i någorlunda form.. Hoppas jag!! Annars blir det att ta en alvedon eller två :P

Nå vi får se imorn hur formen är!

Sjuk


Åh, har gått och blivit sjuk.. Fick fara hem från jobbet igår och är hemma idag. Ont i halsen, huvudet och kanske lite småfebrig.. Men idag är det vila vila vila som gäller så jag orkar jobba 7-14 i morgon.. Kan ju inte vara hemma när man tjänar lite extra av att jobba i morgon och så måste jag ju vara frisk till nyårskvällen;)
Än så länge är det lite oklart om vad som blir men blir mat och vin hos oss i alla fall :) Vilka som kommer återstår att se..;) blir nog bra, bara jag blir frisk!!!!!

Rea på Nelly

Denna fina box med trosor från Hanky Panky är på väg hem till mig.
Mer än 100 kr billigare än innan jul. Woohoo! ;)


Don´t miss!


Victorias Secrets Fashion Show 2008.
Nyårsdagen kl 20.00 på TV 3..
I loooove it.. Ser alltid fram emot det lika mycket!


Gorgeous!


Kulan :P

HAHA, kolla vilken kulmage min lilla tös har fått! :) Man kan tro att Bella har ätit liite för mycket julmat;)



Julen

Då var den julen i stort sett över och julens festligheter! Tack och lov. ;)

I måndags drog vi igång med fest här hos oss. Sen var det dags för hotto där det var hemvändarfest. Riktigt mycket folk!! Stod i kö i en halvtimme och frusen vart man men det var det värt för hade riktigt roligt..

Julafton spenderades i kattilasaari hos mina föräldrar. Var så mysigt som alltid!

Juldagen for vi till Patriks föräldrar och åt julmiddag där och öppnade lite paket. Sen begav vi oss hemåt..hade planerat att vi skulle ha en lugn hemmakväll, MEN så vart det judå inte;P For till Joppe på fest där grabbarna var samlade :) Jag och boysen, as usual :D Sen på hotellet hittade jag ju min Ida :) Så slapp vara ensam tjej heeela kvällen :P

Igår, annandagen, var det ju självklart HAPPIS och hemvändar där;) Förfest hos Jaana med mina flickor:) Så himla roligt var det på stadt! Träffade såå många och varannan meter fick man stanna upp och hälsa på någon. Det tråkiga är ju bara att man inte får tid att prata desto mer utan blir mest ett hej och en kram och så går man vidare :P Sen vart det pizza på Kalles. I like it;) Där träffade man ju också som alltid en massa folk. Sen vandrade vi hem till jaana där vi sov till idag.

Puh! nu är det bara att samla krafter inför Nyår..

La in bilder från kameran och har endast några få bilder från festligheterna :/ Jag som alltid brukar fota massa men glömde kameran både på juldan och annandan! Typiskt!








Dan före dan före dopparedan!

Dopparedan? Varför säger man så egentligen? ;P

Ikväll är det utgång.. Känner mig inte riktigt laddad men kanske kommer när jag slutar och faktiskt inser att jag har semester resten av veckan!? ;) Men blir en lugn kväll för i morgon måste jag orka upp och köpa det sista inför julen. Sen blir det mys med heela familjen hos mamma och pappa!

GOD JUL ALLA SÖTNOSAR! :)




Fjärde Advent

1 timme och 30 minuter kvar av denna arbetshelg! Och min sista jobbhelg för den delen (förutom nyårsafton). Lovely!

Igår kom mamma och pappa till stallet när jag var där och sen for vi och åt pizza tillsammans. Vart en riktigt mysig eftermiddag trots allt. Sen låg jag hemma och kollade på tv.. Fick även ett ryck och dammsög hela huset och sen sent på kvällen kom min baby och hundarna hem ;)

Nu vill jag sluta och fara hem och tända ljus och ha myspys resten av kvällen ;)

Fjärde advent .. så fjärde ljuset måste tändas ikväll :)


Circus

Alltså jag säger bara Britney Spears!!
Så sjukt bra! Sitter och lyssnar på hennes senaste album. Får rysningar, såå bra låtar! Typiskt att hon inte kommer till Sverige. För då lovar jag er att jag skulle ha farit och set hennes konsert..Utan att tveka! Hon må ha haft sina problem men hallå, vem skulle inte ha fått psykiska men av att vara ständigt bevakad sedan hon var en liten tonåring? Hon är den absolut bästa, snyggaste, otroligaste sångerskan! Min idol helt enkelt.. Sätt på en låt av henne och jag blir direkt på bra humör och vill bara dansa dansa dansa! ;) Circus måste ju vara den bästa låten ever!

Dokumentären For The Record var så himla bra och jag fick tårar i ögonen flera gånger..Man kände verkligen att man kom ännu "närmare" henne efter att ha sett den! Skippade till och med Idolfinalen för att få se reprisen av dokumentären eftersom att jag missade den första gången den sändes.. Ångar mig inte en sekund:)

Min idol ;)


I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same


Det var allt för mig, Britneyrockerskan, haha! Mitt nya smeknamn..undra varför? ;)

Lördag 20/12

Sitter på jobbet.. 30 minuter kvar innan jag slutar! Äntligen! Har varit riktigt ruschit, typ kö hela tiden trots att det är lördag.. Nåja, två dagar kvar sen julledig... Bara att stå ut :P

När jag slutar åker jag direkt till stallet och myser med hästarna:) Sen så är jag ensam hemma så kanske är riktigt lat och hämtar mat åt mig nånstans ifrån ;) Sen på kvällen vet jag inte? Då har förhoppningsvis min honey kommit hem i alla fall :)

Puss hej


Trosbeställning:P

Jag har precis beställt "trosor" till Bella från Lechien.. Eftersom att det snart är dags för löpning! Det blir hennes julklapp..Hon kommer bli sååå söt i dom! ;) Fast tror inte att hon kommer tycka det är allt för roligt att ha på dom däremot:P


Vad tycks om dessa panties?



5 days...

5 dagar kvar till julafton!
3 dagar kvar att jobba innan jag är ledig 6 dagar!

Nästa vecka blir full av aktiviteter..
Måndag jobbar jag till kl 17, sen hem och korka upp och göra sig i ordning för utgång på Hotto.. inte för att jag är någon hemvändare men har en känsla av att det kan bli bra drag;P
Tisdag är det den efterlängtade löningen. Då ska jag köpa några "bonusjulklappar" Och spela bingolotto på kvällen:)Haha! Börjar nog bli gammal :P 
Onsdag - JULAFTON! Med allt vad det innebär..
Torsdag, Juldan, åker vi till Patriks föräldrar och firar jul där. Skippar nog utgång i Kalix den dagen!?
Fredag, Annandan, blir det Happiiiis, vin & party med mina flickor, och slutligen dans på Stadt där det årliga hemvändarpartyt är! Hoppas verkligen att alla happisbor tar sitt förnuft tillfånga och far dit.. Umpari står kvar, var lugna!!!! :P Testa! Jag lovar att det inte kommer vara borta dagen efter..

Helgen där efter får vi se vad som händer :)

Haparanda

Vad ska man skriva? :P Ingen inspiration..

Nå har i alla fall varit ledig igår! Riktigt nice.. Sov ända till klockan 11 !!! Lite för länge men skönt var det:) For till stallet och sen åkte vi till Happis och hann precis på Leilani innan lunchtiden var slut..åt samma som alltid, pasta thai curry:) Sen köpte jag klart julklapparna! DET känns hur skönt som helst!! For sen med mamma och pappa på IKEA . Alltid lika roligt att komma till sin hemstad;) happis är ju ändå alltid mitt hem på ett sätt..

Patrik skämtade och fråga om vi ska flytta till happis! "Jaaaaa, tänk att få träffa mina vänner varje daaaag!!" utbrast jag:P Fast då var det ju bara ett skämt.. :( Tänk att jag inte umgåtts med vänner på vardagarTRE år! Bara några enstaka gånger.. Det är för lite!! Men det bästa av allt är ändå att några av mina gummor alltid finns där för mig trots det.. Vissa vänner har försvunnit med jag vet ju nu vilka som är dom äkta vännerna! Dom som verkligen bryr sig om mig och som alltid kommer finnas kvar! Som hör av sig till mig, som vill vara med mig, som ens tänker på mig, för det börjar man oroa sig för att vissa inte ens gör, att dom glömt mig totalt! Man inser nog detta när man blir vuxen :)

Nu vart jag väl lite väl djup kanske! Men så är det..

Lyxdag!

Har börjar klockan sju idag och jag slutar redan klockan TOLV! ;) Underbart! Tagit sjänstledigt resten av tiden.. Kände att jag behöver vara ledig mer än bara i morgon denna vecka..

Igår var jag och Patrik på stan när jag slutade.. Köpte julklapp åt pappa, så nu återstår bara två klappar! Sen åt vi middag på Vikingen.. Lyxade till det lite:)

I morgon ska jag klippa mig och färga håret!! :) Äntligen.. Nu ska mitt hår bli chokladbrunt! Skönt att få nytt och fräscht hår inför julen.. :)

Helgens bravader!

Då var årets julfest över..
Vem tog guldkorken måntro då? Inte jag i alla fall ;) Jag var så lugn och skötsam! ;P Lite småskandaler var det ju som vanligt på våra julfester! :S Annars så var det en riktigt rolig kväll.. Lite segt där i slutet så jag och patrik for till frasses och åt vid halv 2..trots att vi hade ätit julbord tidigare under kvällen :P Hihi. Sen åkte vi hem och vaknade pigga och utvilade igår! Kändes som vilken dag som helst..som om vi inte hade varit ut kvällen innan :)
Annars så var det en lat dag igår med mys och julklappsinslagning! 3 julklappar har jag kvar att köpa bara nu!

Nu jobbar jag 7 dagar av 8 :( Huur ska jag orka? Men sen ledigt 6 dagar under julen så egentligen ska jag inte klaga;) Och min sista jobbhelg också.. Så skönt att slippa jobba helg igen efter nyår:)


Fredag 12/12

EN dag kvar.. Imorgon gäller det! ;) Tror att julfesten är höjdpunkten på hela "jobbåret" .. Verkligen jätte roligt alltid! Vi är ett sånt partyglatt gäng så det blir alltid så roligt! För-för-drink blir det hos mig, sen för-drink hos en kille från jobbet och slutligen folkets hus kl 19 med julbord, vin, julshow osv.. 

Hade gärna haft denna väska till morgondagens klänning..   Give mee tomten!!



Puss och hej

Torsdag 11/12

Hur kommer det sig att när man pratar i telefon med någon som är riktigt usel på engelska så blir man själv likadan? Jag får inte fram ett ord korrekt.. Annars så vet man ju i alla fall vad man ska säga men när nån indier eller så ringer och pratar på sin knaggliga engelska så blir det tomt! Konstigt.. :) Haha!

Jag har ont i mitt knä :( Blev ju sparkad av lilla Ronja i lördags när hon fick ett busryck och bockade och sparkade bakut.. och gör mer ont idag än på hela veckan! :/ Är det inte bättre efter helgen ska jag uppsöka läkare!

TVÅ dagar kvar till julfesten! ;)

Pics

Bjuder på bilder på min sweetie.

På hennes spaningsställe..


Vi tvåå..



Onsdag 10/12

Då har man en timme kvar av arbetsdagen..
Var sååå skönt med 4 dagars ledighet! Hann med så mycket och framförallt hann jag vila!
Igår var vi i Luleå och handlade julklappar med mamma, annica och julia:) Köpte hela 7 julklappar av 11.. Så 4 kvar, men vet ungefär vad jag ska köpa åt alla så det kommer jag hinna med!

Förresten, hittade den finaste och mest perfekta klänning igår på Gina som jag ska ha på julfesten på lördag! :) blir en svart, kort sammetsklänning.. Låter kanske inte så fint men det är den! I promice;) Lovely helt enkelt! Lär ju fota en del på julfesten så efter helgen lär ni ju få se den;)

Ikväll ska vi baka pepparkakor! :) Gött med deg ska det bli.. Hihi

TVÅ veckor kvar till julafton idag!!!

Ledig!


Såå skönt det är att vara ledig idag OCH imorgon.. Behöver verkligen ett brejk från all stress med jobb, stallet, hundarna, hemmet och knappt nån sömn.. Har till exempel redan varit i stallet och gett mat åt 14 hungriga hästar, mockat, gjort iordning mat osv.. varit på promenad med hundarna har jag också hunnit med! Så nu har jag hela dagen fri att göra vad jag vill :) Imorgon blir det luleå och julklappshandling med patrik och mamma.. Och Annica och lilla sötisen Julia förstås!;)

Andra Advent!

Igår kom mina flickor, Jaana, Linda och Carra hit! Alltid lika roligt när dom kommer på besök. Kvällen va verkligen jätte rolig som alltid.. Ida kom också sen senare. alltid lika roligt att vara med henne också:) Fast sen senare var jag väl inte världens smartaste kanske. Men med alkohol i kroppen blir allt lätt uppförstorat! Men nu är ju allt bra igen.. :) Känner mig bara så dum! Förlåt min lilla gumma!

Lite bilder:
















Puss hej.. Nu ska jag tända ljus och sånt mys eftersom att det är andra advent:)


Gosjuk!

Åh vad jag plötsligt började sakna min lilla plutt!
När jag kommer hem från jobbet ska jag kramas med min lilla ögonsten.

Min favoritbild från när gumman var liten! :)


Puss

Ge mig money!

Fredag imorn! ;) Ska bli så skönt med helg för är ledig lördag söndag måndag OCH tisdag! Ska bli lovely..

Jag har klädproblem :( Vad ska jag ha på mig på våran julfest? Har ju inte råd att köpa nåt nytt och alla mina kläder är fula och jag är less på dom.. nästan alla i alla fall! Måste ta mig till Gina och se om dom har nåt billigt till mig.. Annars vet jag inte? Min stylebystarsklänning är ju fin men i så fall använder jag den som kjol. Och vad ska jag då ha på överkroppen? Allvarliga problem! ;P

Snart lunch.. Blir en delicious mat idag! En Billys.. Urk! :S

Huslig:)

Snart slutar jag jobba;) jobbar till 21 ...
Sen blir det kanske att göra pepparkaksdeg, om jag nu orkar när jag väl lägger mig i soffan när jag kommer hem;) Har blivit så huslig! Igår kväll gjorde vi smulpaj.. Och jag som aldrig bakar! :P Men det ska inte bli någon vana.. Då skulle jag inte få så fin kroppsform.. som en boll, eller nåt;P Ska i alla fall och gymma för andra gången denna vecka imorgon.. Så helt förslappad är jag ju inte;) Hihi


Varsågod Ida ;)

Enbart för din skull;) Haha!

Snart helg och vad innebär det?  F-E-S-T ;) Blir riktigt bra känner jag på mig.. Känner att jag har ont i halsen men tydligen ska det vara bra med wiskey.. Så  får väl ta mig en liten en ikväll! (eller så inte;P) Tror jag håller mig till vitaminer och mycket vatten och sånt nyttigt! 

Helgen efter denna är det lucia och JULFEST ;) I like it.. Får hoppas att denna julfest inte förstörs av en galen vilsen flicka! nämner inga namn! Haha.. Sen efter det är det ju hemvändarfesten, juldagen, nyårsafton osv.. Ojoj hur ska man orka?;)

Nåja nu ska jag på "lunch" ..

Måndag 1/12

ÄNTLIGEN måndag! (Hur många säger så egentligen)  Måste säga att för mig är det skönt med måndag eftersom att jag har jobbat 7 dagar av 8 nu..och är ledig imorn! Wohooo! ;)

Vi fick det så fint igår med nya gardiner i 3 rum..
På kvällen vart det mys i soffan och Wallander :)

Ikväll ska jag till stallet först, sen på kvällen en sväng förbi gymmet!
Sen mys mys mys! ;)

Puss