Bäst på fest!

Vad tror vi om det? Ena sekunden känner jag mig inte alls sugen på fest, men nästa sekund så vill jag dansa hela natten lång med mina babes imorgon! ;) Vi är bäst på fest! OSLAGBARA! Det var i alla fall vad jag och Jaana konstaterade igår! Hihi ;) Det man mest är tveksam över är ju det där eviga problemet med skjutsen. Vill inte ha en chaufför, och ska vi inte ha det så måste vi sova hos mamma och pappa. Alltså måste dom i så fall komma och hämta oss på natten! Stackarna.. Och det vill jag inte att dom ska behöva göra. Nå men det lööööser sig.. Man är bara ung en gång, så bara att passa på att festa och ha roligt!

LULEÅKALASET 2007! Huuur roligt hade vi inte då till exempel? ;)


Have a nice weekend!

Wohoo! ;)


Gud så fiiiint det var i gallerian i Torneå! Jag kunde ha shoppat för huuur mycket som helst! ;) Fast slösade endast typ 450 kr! Bra va?;) Gina Tricot var såå mycket bättre än den i Luleå! Ojoj, nu måste min syster Annica komma hitåt snart så att vi kan fara dit och shoppa tillsammans! ;) Det är då absolut inget måste att fara till Luleå för att shoppa kläder längre.. H&M, Gina Tricot, Lindex, Kappahl, Veromoda och Kicks om man vill köpa smink.. Hann inte se alla affärer får fara dit nån gång när det är mindre folk och man har mer tid!

Köpte en pälsväst, en spetsbody och så hade mamma redan hunnit köpa tröjan/jackan åt mig som jag var ute efter..eftersom att det inte var säkert att jag skulle dit igår. Får den idag när hon ska till Kalix en sväng! ;)

Ändrade planer.

Drar ett streck över Aerobicen och säger hello Happiiiiis ;)  Blir att åka dit efter jobbet! Hoppas hoppas hoppas dom har det jag vill ha på Gina! ;) Har redan bett mamma spana in om den finns när dom ska dit. För hon lär ju vara där tidigare.. I så fall får hon hänga undan den åt mig! :)

Ha-begär!


ÅÅåh, fick ett sånt il att jag vill fara till Happis eller Torneå och gå på det nya köpcentrat! Har ju nämligen inte kunna släppa tankarna på en tröja som jag hittade på Gina förra torsdagen..men inte hade råd att köpa då!:( Blev ju inte bättre av att jag såg en tjej ha på sig en sån på Hotto i lördags! Varför ska man ha såna här begär efter vissa plagg! Jag blir t-o-k-i-g! Gina har ju i och för sig den på deras webshop, men vill ändå prova den igen och slippa betala frakt. ;P

Torsdag.

Fredag imorgon! Redan!! I like när veckorna går snabbt så man får vara leeedig ;)

Igår var Jag och Patrik på spinning. Riktigt bra och roligt pass! :) Trots att det var lågintensivt så var det absolut det jobbigaste passet jag varit på!! Hehe. Antingen så var det jag som var ur form eller så instruktören som körde hårt med oss? Jag tror på det senare ;)

Ikväll blir det troligtvis aerobic! Sen resten av veckan blir det ridning för hela slanten. :) Får hoppas det blir bra ridväder till helgen.. Åå vad jag längtar tills jag får mig en ponny! Så roligt när jag och maria kan rida ut i skogen tillsammans..

Ha en bra dag! Det ska jag ha :)


Bilder :)

Tyvär så har jag jääätte lite bilder från min födelsedagsfest.. Men tänkte att jag kan bjuda på några av dom få som var någorluna bra:)

In the bubbles ;)




Fina Jaana & Jag :)


Jag


Pojkarna var på g :)


Fredrik och Jag


Hihi, jag & honey blundar :P


Det var det! Haha.. Måste vara första festen jag tagit så här lite bilder! :P Fast har några i mobilen också, men har inte hunnit sätta in dom i datorn ännu..

Nu Desperata Hemmafruar ;)

The Hills, S04E12

Oooh, jag måste se senaste avsnittet av The Hills.. Såg avsnitt 11 igår och man bara längtar efter nästa! Bästa programmet ever! Liiite avis är man ju ibland på deras lyxliv de lever. Snyggaste kläderna, egna privatplan, beachpartyn, typ sommar året om.. Kanske vi lever på helt fel sida av jordklotet? ;P hihi. Tror jag ska övertala min honey att flytta från Kaaaaaalix till LA :D Haha! Wish me luck ;)




Tisdag

Dagen igår blev lugnare än lugnast! Hade tänkt få massor gjort hemma, men när jag kom hem efter jobbet och jag och min älskling la oss på soffan kände jag att det blir en så lugn kväll som möjligt! Var så skönt att bara ligga och slappa.

Ikväll blir det däremot att fara till stallet och rida när jag slutar. :)

Har inget att skriva nu. Motivationen kanske kommer senare idag.!


Måndag.

Wiiihooo!! Jag får kompa från 14.30 idag! ;) Skönt att sluta lite tidigare :)

Får se vad jag ska hitta på sen. Har MASSOR att göra hemma. Men även lockar ju stallet med Maria i eftermiddag trots att jag egentligen kanske inte har tid. Men får se om det kanske blir en sväng dit iaf. Annars så har jag bokat in spinning ikväll kl 19.30.. Det känns inte så lockande däremot ;P Trött och sliten är jag och sätta sig och trampa är väl inte direkt vad man vill göra då ;) Kanske blir ett gympass istället?

Vi får se helt enkelt:)

Gårdagen.

Vilken kväll det blev igår!! Hade så himla roligt från början till slut.. Förutom en incident på Hotellet när en person tog Jaanas telefon, men lyckligtvis hörde jag telefonen ringa i personens ficka när vi letade efter den!
Annars så började vi kvällen i relaxen på sporthallen. Var jätte mysigt och roligt. Satt i bubbelpoolen i stort sett hela tiden:) Är så glad att mina gummor Linda och Jaana kom! Bättre vänner finns inte. Vi har alltid lika roligt tillsammans:) Sen kl 22 åkte vi till oss och fortsatte festen. Ida kom förbi en sväng också.:) Sen vart det utgång på Hotto. Var faktiskt riktigt bra ute också! Sen åkte vi hem till oss. Jaana och Linda sov i gästrummet än en gång:) Var en perfekt födelsedagsfest. :) Tack alla som kom!

Idag har det varit en lat dag. Ätit pizza, varit en sväng i stallet, sen mest bara legat i sängen och soffan :) Nu myser jag med Bella. Har sett Greys Anatomy och nu One Tree Hill. Blir nog att stanna här i soffan resten av kvällen också och längta efter honey som åter igen jobbar natt! :/

Fest ikväll.

Lördag morgon och jag har redan varit igång ett bra tag. Varit i stallet och ridit, mockat osv. Nu är det förberedelser för kvällen som gäller! ;) Städa,åka in till stan och köpa lite saker som behövs, ladda hem låtar, bränna skivor, kolla ut kläder för kvällen!
Sitter nu och lyssnar på Womanizer och kommer i stämning! ;)

Ska bli så roligt att gå ut ikväll. Har inte kunnat fara någonstans på 6 helger eftersom att jag inte har kunnat sminka mig. Då är jag hellre hemma än går ut :) Men har köpt mineralsmink som ska vara bra för huden så hoppas det funkar!

Ha en bra dag!

Min present :)

Oj vilken present jag fick av mina föräldrar och patriks föräldrar!! Dom hade tillsammans köpt en ny mobil åt mig! :) Såå glad blev jag. Behövde ju en ny mobil eftersom att min förra är helt sönder. Tack tack tack! Och av Patrik har jag ju tidigare fått en sån fin vinterjacka!

Nu däremot sitter jag och ser på tv här ensam. Patrik har åkt och jobba natt :( Längtar så efter honom redan! Min fina underbara älskling. Men har ju Bella och Estelle som sällskap i alla fall.

Ha en bra kväll mina vänner!


24 Oktober! ;)

Grattiis till mig! ;) Min födelsedag idag.. Hihi :)
Fast känns inte samma som när man var liten och vaknade typ 6 på morgonen av spänning inför presenterna och kalaset. Haha. Men nått speciellt är det ju alltid! Ikväll kommer min mamsi och papsi, kanske en av min äldsta syster och patriks föräldrar. Och imorgon blir det ju fest, fest, feeeest med mina underbara vänner;)

Igår var jag ju ledig. Sov till kl 10. Tror ni jag var pigg och utvilad? Sen åkte vi till Luleå.. Gick på några affärer.. Hittade en så fin liten sak på Gina som jag inte hade råd att köpa :( Och nu kan jag inte sluta tänka på den!!!! :/ Sen åkte vi till Annica, Tobias och Julia. Och hon var ju väääärldens sötaste lilla bäbis! Höll i henne en stund också, sen blev jag trött i armarna! Haha :) For på Storheden en sväng och efter det åkte vi in till stan och for på MQ:s kväll för medlemmar där de hade prmiär för märket Paris, Katie & I. Fanns väääärldens finaste kjol som hade tagit slut redan när vi kom en halvtimme efter att de hade öppnat. Nåja, Patrik fick i alla fall en tröja och jag en liten goodiebag :)


Onsdag

Wohooo!! Äntligen är man ledig en dag.. Imorgon ska jag sooooooova! Sen blir det ju att åka till Luleå och fara och hälsa på sötnosen Julia. Längtar så! :)

Igår var jag på aerobic med jobbet och jag kan säga att det känns i rumpan och benen! Var riktigt skoj, men lite svårt att hänga med ibland men efter några gånger kommer man ju in i det! :)

Har nu varit i stallet och pysslat med hästarna och promenerat med Sunny på ridbanan. Vågade inte sätta mig upp på hästryggen för jag är så utmattad och hade ätit så dåligt att allt svartnade för ögonen ibland. Kände att det var bäst att hålla mig på marknivå :) Sen har jag lagat goood mat åt mig och honey. Ikväll blir det film och mys mys myyyys! + lite glass kanske? Det borde jag ju förtjänat efter all min motionering! ;)

Två dagar kvar tills min födelsedag och tre dagar kvar till PARTYYY!!! ;)

Tisdag.

Då var det tisdag, idag och imorgon kvar att jobba innan jag får vara ledig. Är så trött och omotiverad. Behöver ledighet!! På torsdag blir det en efterlängtad sovmorgon!!

Gud så sportig jag har blvit. I lördags red jag, i söndags gymmade jag, igår var det spinning, ikväll ska jag rida och kaanske på aerobic, imorgon spinning och gym! :) Sen resten av veckan ska jag mest ägna mig åt ridning. och gymma en gång till :)

Bara man nu håller sig frisk. Känner en aning ont i halsen :(

ZzzZzz..

Ååh, varför blir man alltid så trött på hösten och vintern. I hate mörkret.
Känner mig helt slut i kroppen och får kämpa för att hålla upp ögonen!

Jag som har så mycket att göra idag också. Ska till stallet direkt när jag slutar, sen kl 19.30 ska jag på spinning. Just nu, ska jag erkänna, att jag helst av allt skulle vilja kura ihop mig i soffan under en filt med Bella i famnen, Patrik som ligger brevid mig och håller om mig.. Och självklart en bra film på tv (som jag gärna kan halvsova till)!

Får hoppas att jag blir piggare när jag slutar och kommer ut från detta bygge ;P

Britney Spears - Womanizer

I like it, like it, like it! ;)

Superstar
Where you from, how's it going?
I know you
Gotta clue, what youre doing?
You can play brand new to all the other chicks out here
But I know what you are, what you are, baby

Look at you
Gettin' more than just re-up
Baby, you
Got all the puppets with their strings up
Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em
I know what you are, what you are, baby

Womanizer
Woman-Womanizer
You're a womanizer
Oh Womanizer
Oh You're a Womanizer Baby
You, You You Are
You, You You Are
Womanizer, Womanizer, Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Got Me Goin'
You're Oh-So Charmin'
But I can't do it
U Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Say I'm Crazy
I got Your Crazy
You're nothing but
A Womanizer

Daddy-O
You got the swagger of champion
Too bad for you
Just can't find the right companion
I guess when you have one too many, makes it hard
It could be easy
Who you are, that's who you are, baby

Lollipop
Must mistake me you're a sucker
To think that I
Would be a victim not another
Say it, play it how you wanna
But no way I'm ever gonna fall for you, never you, baby

Womanizer
Woman-Womanizer
You're a womanizer
Oh Womanizer
Oh You're a Womanizer Baby
You, You You Are
You, You You Are
Womanizer, Womanizer, Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Got Me Goin'
You're Oh-So Charmin'
But I can't do it
U Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Say I'm Crazy
I got Your Crazy
You're nothing but
A Womanizer

Maybe if we both lived in different worlds
(Womanizer Womanizer Womanizer Womanizer)
It would be all good, and maybe I could be ya girl
But I can't 'cause we don't
You...

Womanizer
Woman-Womanizer
You're a womanizer
Oh Womanizer
Oh You're a Womanizer Baby
You, You You Are
You, You You Are
Womanizer, Womanizer, Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Got Me Goin'
You're Oh-So Charmin'
But I can't do it
U Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

You Say I'm Crazy
I got Your Crazy
You're nothing but
A Womanizer

Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)

Womanizer
Woman-Womanizer
You're a womanizer
Oh Womanizer
Oh You're a Womanizer Baby

Ronja

Här är två bilder från igår när vi körde lilla Ronja :)
Hon är så duktig, sötisen,





Söndag.


Då har jag jobbat 4 timmar och 25 minuter redan idag. Längtar tills klockan slår 14.00! Vill hem, hem till vårat vårat varma mysiga hem.. Vill fortsätta med städningen som jag påbörjade igår och få fint och fräscht! 

Har så mycket att göra hemma nu i vinter som jag verkligen ser fram emot.
Känner att prio 1 är att tapetsera om i sovrummet och få bort dom fula tapetarna som är där!! I cant wait! Kommer bli sååå mysigt! ;) Och köket: Nya vitvaror, rostfritt såklart! Nya luckor och handtag, nytt kakel, nya tapeter.. Kommer bli ett helt nytt kök :)

I eftermiddag ska jag och Maria till stallet. Marias tur att rida idag. Igår red jag :) Skönt var det med en liten ritt. Efter stallet idag ska jag och gymma. Ska bli roligt att börja med programmet som jag har fått! :)


Partytime! ;)

Inte nu då, men nästa helg såklart! ;) När jag har min födelsedagsfest!!

Har mass att fixa inför min födelsedag på fredag, och festen på lördag.
Problemet är att jag jobbar nu varje dag fram till torsdag! Hur ska jag hinna?

Det som står på min "Att göra"-lista är:
Baka (Till på fredag när familjen kommer på besök)
Städa hela huset (Vill ha det skinande rent innan någon sätter sin fot hos oss;)
Bränna skivor (Så vi har music i relaxen! Jag säger bara Britney!!;) Och annat också såklart;P Hihi.)
Köpa smink (Hoppas mina ögon klarar av lite smink!)
Maila om min klänning (Som företaget så snällt skulle försöka skicka åt mig i tid. Hoppas hoppas)
Köpa en reservklänning (Ifall den jag har beställt inte hinner komma i tid)
Bjuda in Kaaalixfolket (Än så länge har jag bara förberett happisgirlsen som alltid jobbar helg! ;P)

Finns mycket mer men orkar inte tänka på det just nu! Blir ju svettig bara av tanken hur jag kommer få stressa ;)

Lördag.

Åååh gosh så trött jag är! Har vaknat kl 06:00 idag och gjort mig redo för jobbet som jag börjat kl 07:00! Vill sooova.. Får hoppas de resterande 6 timmar här går fort så jag får åka hem och ta det lugnt!

Igår hade jag min lediga tag men satt inte ner och tog det lugnt en enda sekund! Först på mörgonen vaknade jag kl 05.00 (!!) och förde min honey till bilen så att jag skulle ha en bil när jag var ledig, åkte hem och sov två timmar, till 8.

Kl 09.00 hade jag färg- och klipptid. Klippte inte så mycket men färgningen var ett experiment må jag säga. Att få mitt nästan svarta hår ljusare brunt innebar avfärgning som gjorde att jag såg ut som en grottmänniska som aldrig hade sett en hårborte förut! Haha, hur vi skrattade ;) Tog säkert 15 minuter för dem att kamma ut håret och då var det dags för färgningen. Var en riktigt fin färg måste jag säga, tar ett tag att vänka sig men passar bättre till vintern när man är en blekfis :)

Efter det åt jag tacobuffé med patriks föräldrar och tjejerna som klippte mig! Hämtade Patrik på jobbet kl 13.30. Vi åkte till stallet och fixade klart allt där..

Klockan 15.15 var det dags för Bellas ett års vaccinering :) Så fort vi öppnade ytterdörren till veterinärstationen tvekade hon vid dörren och vägrade gå in :) Hon är alltid jätte rädd när vi är hos veterinären, skakar och trycker sig mot mig. Konstigt att dom vet att det oftast innebär sprutor och obehag där inne! Men det gick i alla fall bra till slut.
Efter det vart det Happis. Köpte en tröja åt Bella, ska visa bild på den här nån dag :) hihi.. Vi åt kinamat i Torneå och sen handlade vi på Ica Maxi oxh åkte hem och såg lite på idol..
Stressig ledig dag må jag säga! ;) Hehe.. Nu är jag ledig först på torsdag :( Dååå ska vi nog åka till Luleå och hälsa på lilla Julia!! Längtar!!

Oj. Vilket långt tråkigt inlägg ;P Men måste ju få skriva av mig lite ;)

Jobbar över!!


Skulle ha slutat kl 20 idag, men jag ska jobba över till 21! JAG ska jobba över!! Kors i taket ;) Tar det i komp istället för pengar. Behöver verkligen lite komptimmar så man med gott samvete kan gå hem tidigare ibland! Känns lite sorgligt ibland när alla runtomkring mig på jobbet går hem tidigare och jag får sitta kvar ;P

Hurtig?

Ojoj vad trött i kroppen jag är! Vaknade kl 08.00 idag, åt frukost gick ut med hundarna och cyklade till stallet!! Det ni! Spinning är då ingenting jämfört med att cykla upp och ner för alla backar på vägen till stallet.. Var alldeles svettig och slut när jag kom fram och då vart det bara att hugga i och ta ut hästarna, fylla mat, mocka, fylla spån osv.. Sen var det bara att åter igen sätta sig på cykeln och trampa hem! Dom i stallet tyckte att jag hade vart hurtig, jag tyckte mest att jag hade varit galen som ens kom på tanken att cykla.. Nåja men bävade inför hemresan men det gick faktiskt mycket lättare att cykla hem och till råga på det så gick jag direkt ut med hundarna i skogen när jag kom hem. Duktigt va? :) Och hann i tid till jobbet kl 11.30 :)

Jobbar till 20.00, sen imorgon är jag leeeediiiig! ;) Fast har fullt upp, ska klippa och färga håret kl 09.00, blir en ridtur efter det, och kl 15.15 ska jag vaccinera Bella. Sen pratade Patrik om att åka till Happis efter det?

Ha en fin dag allihopa! :)


Present:)

Hihi, har hållt på att kolla runt på nätet efter passande present åt lilla Julia, och Annica & Tobias också såklart!;) Ikväll när jag kommer hem blir det att beställa, hoppas bara leveransen är snabb, snabb, snabb så dom får sig en fiiin present sen när vi ses! ;) Kan ju inte skriva vad det blir här ifall dom kommer hem från bb och går och läser vad jag skrivit :)

Ikväll är det Greys! Jag måste få se det.. Verkade så bra i reklamen som jag såg igår;) Problemet är ju bara att min kära honey kommer vilja se Oskyldigt Dömd som går samma tid på 4:an. Nog för att det också är bra, men inget slår ju Greys :)

Ha en trevlig kväll! Jag slutar om 20 min! Wohoo!! ;)

Onsdag

Onsdag idag. Fått mig lite sovmorgon och solen lyser idag!! Är så mycket piggare än igår. Riktigt skönt!
Jobbar till 18, efter det blir det kanske gymmet? Ska bli stor och stark ;P När jag var på introduktion sa instruktören att jag iaf inte behöver ägna mig åt fettförbränning! Det var ju skönt att höra ;) Hehe. Hade inte varit så kul om han hade sagt "Du skulle behöva gå ner några kilo" ;P


En underbar tisdag kväll!

Ååå så sööt hon är lilla Julia :) Mamma har skickat bilder på henne. Hihi! Tänk att man är moster till världens sötaste flickor!♥

Har varit i stallet med Maria efter jobbet. Vi har pysslat med hästarna och varit på promenad med dom :)

Ikväll får ni säga vad ni vill, men då blir det Ugly Betty, Desperate Housewives och ostbågar ;) I like it!

 

Ha en trevlig kväll! ♥

Trött.

Är alldeles slut i kroppen, undra om jag håller på att bli sjuk?

Eller så beror det helt enkelt på det gråa och trista vädret ute.. + att jag var på spinning igår och är inte konstigt om jag skulle vara slut i benen efter det träningspasset :) Fast man får inte så värst mycket träningsvärk av det, känns mest bara att man rört på sig. Och det är nice nice nice ;)
Vill verkligen inte bli sjuk i alla fall, har varken tid eller råd!


Moster Catrin.

Nu har jag äntligen blivit moster för andra gången! :) Ska bli såå roligt att få se den lilla gullungen. Vart som chockad imorse när pappa ringde på morgonen vid 7 tiden och frågade om jag hade hört något från Annica eller Mamma, och jag som inte ens visste att dom hade åkt till BB igår vart ju chockad. Sen ringde pappa igen vid halv 9 och sa att hon fått en flicka (som vi redan visste att det skulle bli). Blir nog bara flickor i våran familj ;) Längtar nu bara tills dom lägger upp bilder på "webbisar" så man får se det lilla nytillskottet i familjen.


Soldyrkare :)

Våran prydnadshund i hyllan:) Bella gör verkligen allt för sol och värme! ;)
Så här låg hon idag när jag var hem på lunchen.






Måndag

God morgon!

Måndag idag och det känns helt okej. Efter jobbet idag blir det stallet och ikväll ska jag på spinning! Ska bli jätte roligt, känner mig såå peppad! Igår var jag på gymintrodutkion och fick mig ett basprogram som jag ska börja med.. Sen får vi ändra om det efter att jag gymmat några månader. Är ju nämligen heeelt otränad så lika bra att först träna upp hela kroppen innan jag börjar fokusera mer på vissa delar av kroppen.

Annars under helgen har vi varit på kalas i Luleå, och när vi kom hem på lördagskvällen for vi till en av Patriks kompisar och spelade lite Guitar Hero och umgicks. Igår var det mycket fokus på Bella som ju fyllde år! :) På kvällen vart det film och mys :)

Ha en fin måndag allihopa!

Bella 1 år! :)


Idag fyller min sötnos hela ett år! :) Tänk vad tiden går fort.. Känns som att det var nyss vi flög ner och hämtade henne. Hon är så underbar. Här är lite bilder från det gågna året!

































Grattis Bella ;)

Lördaag :)

Då har man hunnit vara i stallet och ridit och gjort alla sysslor där! Nu ska jag duscha och göra mig klar för vi ska till Luleå i eftermiddag för min moster har kalas när hon har fyllt år! :) Får se vad som händer sen när vi kommer hem.. Kommer det bli en femte nykter helg? Det är frågan ;)

Igår kväll såg vi på Idol, mycket roligare nu när fredagsfinalerna har börjat! Robin B och Alice är nog mina favoriter än så länge! :) Vad man undrar är ju huuur juryn kan ha tyckt att Yasmina var så himla bra!? Det var ju så tråkigt och dålig sång i hennes uppträdande! Bara för att hon ser bra ut eller vad? Sen så tror jag att det är farligt att välja en Rihanna låt eftersom att den tjejen sjunger så underbart bra.. Kommer ihåg förra året när Ghatania (hur hon nu stavade sitt namn) sjöng Umbrella, det lät ju också hemskt! Tror att man jämför dem med Rihanna, vilket inte går att göra för de är ju verkligen inte på samma nivå som henne!

Puss hej ;)

Knasbolla ;)

När jag slutade jobbet ringde min älskling och sa att jag får cykla hem (han skulle ha hämtat mig) för att Bella är försvunnen. Skyndade mig hem och han hade inte ännu hittat henne..  Ropade massor på henne och tårarna ville komma, tänk om hon hade blivit överkörd var det som gick runt i mina tankar!! Var påväg att gå ett varv runt kvarteret när vi hörde henne skälla någnstans.. Tillslut ser vi lilltösen stå innanför stängslet på bakgården som grannarna nedanför oss har.. Dom med den galna hunden!!!! Hon måste ha ramlat in dit från våran gård som är kanske en meter högre.. Skyndade mig och hämtade min gumma som skakade när jag tog upp henne! TUR att dom inte råkade släppa ut hunden just då, då hade ju Bella varit uppäten eller nertrampad på bara någon sekund!

En annan sak som gör henne till en knasbolla är att när hon äter torrfoder så tar hon en kula från skålen, springer till mattan med den, och äter upp kulan där.. Sen springer hon tillbaka till skålen, tar en ny kula, åter till mattan och äter upp kulan.. Och så där håller hon på tills skålen är tom! Haha. Sådär skulle man börja.. Ta en tugga mat i munnen springa iväg en bit och svälja där, då skulle man ju få motion samtidigt som man äter ;) Haha!

Och varför husse har sattit på henne två halsband idag kan man ju undra!?

Husse tyckte nog att det skulle bli fint med två halsband på samtidigt :)



Ha en trevlig kväll ;) Ikväll blir det Idol och myys!

Finaste kavajen!


Lovely! Vill ha den här kavajen från Chicy!
Måste fundera lite här under dagen.. så kanske jag gör en beställning sen ;)





Hahahaha

Tror att jag visat nån sån här bild tidigare.. Men måste bara lägga upp en till ;D
Nämligen på "tvättbjörnen" från Mondaybar kryssningen i våras!
Hahaha, stackare :) Så går det om man har på sig solbrillor en hel dag i stekande solen i Tallin ;) Jag lovar ALLA som såg det skrattade så dom fick kramp i magen! Hehe.. Kommer ihåg att han sa "vad ska dom säga på jobbet på måndag" :) Jag skulle nog vara hemma tills det hade lagt sig ;)



Nå men nu är det i alla fall GOD NATT! :)


Sovdags :)

Har precis sett dom två senaste avsnitten av The Hills. Och måste bara säga att finns det någon stördare person än Spencer. Alla som följer serien måste fatta vad jag menar!!!! Kan ju inte vara en enda person som gillar honom, förutom Heidi förstås :P Tänk att göra så att sin flickvän blir ovän med alla, till och med sin egen mamma! Ojoj.. Blir ju helt upprörd! Haha.

Annars ikväll har jag varit i stallet, ätit middag med baby innan han for till jobbet och nu tror jag att jag beger mig upp på övervåningen för en dusch och sen sängen och läsa lite i min bok innan jag somnar. Sista kvällen/natten nu som jag behöver vara ensam. Jippiie! :)

Natti natti!

Dålig eftermiddag.

Trött, frusen, less .. Beror säkert på det regniga och gråa vädret ute! Orkar knappt hålla mina ögon öppna.. Och en timme kvar på jobbet :( Och våra stackars hästar är ute i regnet! Måste skynda mig till stallet när jag slutar. Sen måste jag lägga mig på soffan och inte stiga upp mer än att gå ut med hundarna. 

Redan torsdag!

Veckorna går verkligen fort! Skönt är det :)

Igår var ju då jag och min älskling på spinning tillsammans. Var jätte roligt att träna tillsammans, det blir definitivt att fara båda två hädanefter. :) Är dock lite besviken.. Var för lugnt igår tyckte jag! Borde nog ha haft ännu mer motstånd. Men nästa onsdag kan jag inte fara på det lågintensiva så jag ska på Medel 30 minuter på måndag. Det blir nog bra det ;)

Kvällen igår spenderades i soffan framför Make me a supermodel och Greys! Sen la man sig i sängen ensam för näst sista natten för denna gång! En natt kvar nu bara :)

Puss

Spinning igen.

2 timmar kvar tills spinningen börjar.. Får med mig min älskling också så ska bli riktigt roligt att fara och träna tillsammans! ;) Ska även fixa kort idag så att jag slipper betala 80 kr varje gång jag ska på gruppträning.. Och så måste jag ju komma igång med gymmandet :)

Haft en riktigt lugn och skön eftermiddag på jobbet.. Först gruppmöte och sista halvtimmen av mötet fick vi gå på promenad! Sköönt höstväder ute idag.. Passade på att gå hem och vara med Patrik och hundarna en stund! :)

Ha en trevlig onsdag eftermiddag allihopa!


Födelsedagsklänning beställd! ;)

Lilllördag idag :) Skönt att snart ha gjort bort halva arbetsveckan..

Igår kväll beställde jag en klänning, och en kjol.. som jag ska hålla tummarna för att de hinner komma innan min födelsedag!! Men är inte så säkert för de kan skicka ut dem först samma vecka, så de måste komma innan fredagen! Står i alla fall att leveranstiden är 1-7 dagar, så det finns ju en minimal chans att det hinner ;P Måste ju köpa nått i reserv ifall att.. Och jag som bara skulle köpa ett plagg!

Dom är i alla fall totally lovely! Hinner jag inte få paketet till min födelsedag så kommer det ju snart Jul och Nyårsfester också ;) Hihi.

Lovely, lovely, lovely, lovely.. ;)
   

(Från Stylebystars)

Sötunge :)

I looove min Bella.
Här kommer några bilder på henne. :)

Bella tyckte det var tröttsamt att prova kläder som vi gjorde i söndags;P
Här är hon i hennes sjömans-tröja :) Hihi


Så här go är Belly just nu.. Hon ligger här brevid mig :)


Ikväll myser vi i soffan och längtar efter husse ;)


Looove!


Puss


Klänningproblem!


Min födelsedag närmar sig!! Och måste ju ha en ny klänning till festen som vi ska ha på lördagen :) Har nu efter lunchen hållt på att kolla runt lite.. Oh my god! Hur ska jag kunna bestämma mig för en klänning?? Det finns ju hur mycket fina klänningar som helst!!! Har hittat typ 10 stycken som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem nu på direkten, men måste bestämma mig för en! Gosh! Kommer bli svårt.. för svårt!


Godmorgon!

I give up! Hade gjort en förtjusande fjortislista nyss men det råkade försvinna :P Så blir ett vanligt inlägg nu på morgonen :)

Tror ni det var mys kl 06.00 imorse när älsklingen min kröp ner under täcket och höll om mig.. Så lovely! ♥ Tyvär så varade det inte så länge eftersom att min klocka ringde kl 07.00 och det var dags för mig att fara och jobba!

I eftermiddag blir att åka till stallet. Känns som en evighet sen jag var där.. Inte sen i söndags morse! :) Tror Patrik kommer med mig också så det blir ännu roligare att fara dit :)

See you later!


Julpynt NU??

Våra kära grannar nedanför oss (Dom med monsterhunden) har här för någon dag sen sattit upp en JULSTJÄRNA i köket.. Är det inte liiiiiiiite för tidigt.. Början av oktober!! Herregud! Hade glömt bort det men nyss när jag var ut med hundarna så hade dom tänt den igen :D Haha!

My honey! ♥

En timme har jag varit ensam nu sen min honey for till jobbet.. Men det känns som en evighet!
Saknaden lär ju inte bli mindre när jag ska lägga mig i sängen där jag annars är van vid att känna hans kropp mot min och hans armar som håller om mig! Det måste vara det mest underbara som finns att gå och lägga sig med den i hela världen som man älskar mest av allt och vet att man vill vara med resten av livet.

Allt känns så overkligt.. Att varje dag känna samma lycka och kärlek är helt underbart! Och tänk vad småsaker och fina ord kan göra ens dag! Ett jag älskar dig vid precis rätt tillfälle.. En kram eller puss just när man behöver det.. Man ska verkligen rå om varandra och se till att göra varje dag till det bästa och överösa varandra med kärlek. Kärlek är det bästa som finns!


Jag säger bara: KÄRLEK för alltid! ♥





Ta hand om er och era nära och kära!

Puss



Blivande träningsfreak?


Ååh, jag längtar till onsdag! Då blir det spinning igen ;) Tänk att jag har fått inspiration att träna.. Kan väl bero på att jag tex igår när jag satt på en stol hos mamma och pappa kände hur fettet i ryggen vällde ut mellan brädorna på stolen.. HAHA :D Tog Patriks hand och bad han känna.. Då sa han "Menar du fläsket?" Haha!! Kan väl vara en varningssignal att jag måste lugna mig med godsaker och öka motionen? ;)

Men är iaf SÅ inspirerad så det kommer nog gå bra! Hade viljat gå på Aerobic på torsdag också, men vet inte om jag kommer klara det efter onsdagens spinning.. Träningsvärken kommer nog göra mig en aning invalid på torsdag har jag en klänsla av. Men när jag kommi igång ordentligt ska man väl orka med träning två dagar i rad!? :)

På onsdag ska Sunny skos om så då kan man köra lite hårdare ridning efter någon dag också.. Just nu är hovarna inte dom vackraste..

Misslyckade fiskpinnar

Hur bär man sig åt för att misslyckas med fiskpinnar?? Jag lyckades nämligen med det idag på lunchen.. Dom smakade som om dom var brända, men det konstiga var att dom inte var det, dom såg helt bra ut men så smakade jag :S Urk! Till och med min honey smakade och tyckte det var äcklish.. Fick ner en pinne och sen åt jag bara pulvermos, gött! hehe ;P Nåja, ikväll blir det något godare mat jag ska laga..Ris och en sorts curry-grönsak-kassler-gryta.. DET kommer i alla fall bli gott, om jag nu inte bränner riset eller nåt ;) Brukar ju faktiskt vara bra på att laga mat :P

Helgen..

Måndag igen.. REDAN!!

På lördagskvällen vart det myspys i soffan med kladdkaka & glass och filmen The Hottie and The Nottie med Paris Hilton :) Bra film och världens bästa fästman som höll om mig. Kan det bli bättre? ;)

Igår, söndag, spenderades i stort sett hela dagen uppe i sovrummet där jag städade och rensade min garderob! Shit, säger jag bara.. Var alldeles svettig efter över 2 timmar städande och vikande.. Men det var värt det, vilken ordning jag har nu :) Klänningar med lång ärm, Klänningasr med kort ärm, sommarklänningar, kjolar, linnen med smala axelband linnen med breda axelband, t-shirtar osv osv.. Allt i sin rätta prydliga hög :) 

Sen på eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och åt middag :) Pappa klippte klorna på Bella och råkade klippa för mycket på en klo så det kom blod. Men hon var annars så duktig så, ni skulle bara veta hur hon förut har sprattlat och skrikit.. Men vi har kommit på våra knep för att det ska gå.. Igår fick hon äta glass medans :P Hihi.. 

På kvällen vart det åter igen film, kladdkaka och mys ;) Denna gång ville honey se lovely Indiana Jones.. Tror ni jag höll mig vaken länge? Kanske 10 minuter denna gång! Sen vaknade jag i slutet och då erkände till och med Patrik att filmen var dålig.. Trots att han tjatade sig till att se filmen och menade på att dom filmerna var dom bästa;)

Ha en bra måndag!


Kvällens planer?

Kom hem för ett tag sen. Har varit hos svärföräldrarna och ätit, och suttit i garaget ett tag och tråkat ;P Men honey ställer upp för mig och kommer med till stallet, då måste jag utstå hans bilskruvande ibland också! Hihi:) Faktiskt så var det inte så hemskt.. Har också hunnit med ytterligare en sväng till stallet för att ta in gummorna.

Idag är jag osminkad, as usual! Less på att se halvdöd ut när jag inte kan sminka mig :/ Nåja, bjuder på en bild på den osminkade sanningen ;)


Kan visa en gullig bild som jag tog på lilla Bella igår när vi myste i soffan. Hennes nya fina halsband har hon på sig :) Hon är alltid så mysig, min lilla gulleplutt!


Och en till..


Då återstår att se vad som händer ikväll då? Känns lite lockande att fara och köpa en massa onyttigheter, typ godis, glass, Och sånt dära;)  Tända masa ljus och sitta framför tv:n och se en bra film.. Nå men får se vad min fästman ska ha för sig. Får hoppas han håller sig hemma så vi kan ha myskväll ;) Annars måste ja väl följa med honom, för själv vill jag inte vara.. Kommer få nog av ensamma kvällar till veckan när han jobbar natt, alltid lika hemskt att gå och sova själv när han har nattvecka! :(

Nu dammsuga övervåningen så är helgens städande klart!

PUSS

God morgon!


Morgonen har börjat riktigt bra.
Vaknat kl 08.30, åkt till stallet med Maria och ridit och fixat allt klart där.. Åkt hem och duschat och gjort mig klar för dagen och nu sitter jag här och väntar på att min honey ska komma hem så ska vi på stan en sväng och göra ärenden :) Får se vad som händer resten av dagen..

Hoppas alla har en bra start på dagen!


Bäbis Bella.

Tittade på bilder från kenneln Bella kommer ifrån..
Tänk att hon har varit så här liten. Helt underbart söt :)

Och nu har gogumman blivit så stor! Eller kan man kalla en vovve på 1,3 kg för stor? :) Men i alla fall så fyller hon faktiskt 1 år om 9 dagar! Tänk vad tiden går snabbt! Lilltösen har blivit vuxen :)

Här kikar gotösen fram, endast 8 dagar :)


Här är brorsan & Bella drygt en månad (Bella närmast mamma)




Äntligen fredag!

Såå skönt det ska bli med helg.

Det blir åter igen en lugn och skön helg. 4:e nyktra helgen, så underbart skönt att inte förstöra en helgs vila med utgång! För då blir det som alltid att halva lördagen går åt att förbereda inför kvällen och göra sig i ordning, och HELA söndagen är man så lat att man inte orkar göra nånting. + att man är lika sliten och trött på måndagen som man var på fredag eftermiddag efter en hel arbetsvecka. Det är ju verkligen skoj!
Ojoj, hör ni hur jag låter.. HAHA, jag börjar nog bli gammal ;)

Men bara för det så menar jag inte att det inte kan vara värt det 10 gånger om när man omger sig med världens bästa flicks, dricker gott vin och ser till att stämningen är på topp och sedan dansar hela natten lång på danceflooret.. ;) I like it!

Puss puss

Torsdag kväll.

God Kväll!

Ikväll ligger jag mest på soffan och väntar på att min honey ska komma hem från jobb och träning.. Längtar massor efter honom, har ju inte sett honom sen i morse och då sussade han fortfarande sött (klockan 6 när jag steg upp). Tänkt att man kan vara så här kär och lycklig! Samma nykära känsla nu som för ett år sen ;)

Idag efter jobbet har jag umgåtts med mamma, vi var först i stallet och sen skulle mamma vara barnvakt åt min systerdotter Wilma så jag följde med dit :)

Nu fortsätta längta och vänta på min fästman ;)

Jag överlevde ;)

.. Spinningen alltså :) Det var hur skoj som helst! Kommer definitivt börja gå på det.. Hade förväntat mig mer träningsvärk idag, men jag antar att det kommer imorgon! ;) Ikväll blir det ridning om det nu inte regnar.

Annars så var jag ju till Sunderby Sjukhus igår.. Fick väl inte direkt några raka besked om vad det är jag har, men eksem av något slag.. Har iaf fått salvor och sånt som jag ska använda i 3 veckor så får vi hoppas det blir bättre! Är less less less på att inte kunna ha smink varje dag!

Har förresten börjat kl 07.00 idag! Puh, kommer somna i slutet av dagen känner jag..
Have a nice day!