Britney

11 maj kl 09.00 släpps dom, tur att jag är ledig den dagen för ska boka DIREKT ;)
Så här står det på Ticnet och jag blir alldeles pirrig!! Som ett barn på julafton. Haha!

"Britney är onekligen en av vår tids största stjärnor.
Britney Spears är aktuell med sitt sjätte studioalbum, Circus, som innehåller flera redan framgångsrika singlar. Konserten kommer att gå i cirkusens tecken med scenen placerad i mitten av arenan, som en klassik cirkusmanege. Förväntningarna är skyhöga och det kommer tveklöst att bli en spektakulär show!"



Gissa vad jag kommer kräva att vi ska lyssna på ikväll? ;)

Valborg

Ååh, vet ni hur överlycklig jag var hela dagen igår! :) Det där med Britney gjorde verkligen min dag. Hihi.. Perfekt när jag har semester just då också. Jag har länge sagt att om hon kommer till Sverige så SKA jag fara och se henne. I looove Brittan!

Igår efter jobbet for jag till stallet. Longerade Zhai och det gick riktigt bra. Han var lugn och fin. Är så skönt nu när vi kommit igång med motioneringen igen. Till helgen blir det ridning. Då borde det ha torkat upp ordentligt på ridbanan.

Ikväll blir det att fira Valborg i Haparanda med världens finaste flickor! Ska bli riktigt skoj. Synd bara att jag har riktigt ont i halsen idag. Men det går nog över under dagen, hoppas jag!

Britney till Sverige!!!

Åh vad glad jag är, Circus-turnén kommer till Globen den 13 Juli. 
Jag SKA dit! ;)



Så nu gäller det att spana efter biljetter och boka DIREKT dom släpps!!!
Linda kommer också med mig i alla fall, nån som ska haka på?:D


Tisdag är en bra dag!

Åh kom just på att det är Tisdag idag, och det innebär ett nytt avsnitt av THE HILLS!!!


Länge sen sist!

Har fått order om att blogga, så är väl bara att lyda ;) Hihi.
Har inte haft nån inspiration att skriva nått men ska försöka nu..

Helgen bestod av: promenader, stallet (of course), köksbygge, vin & mys med Ida, hotellet med Ida och Linda som kommit till Kalix, stallet åter igen, film och mys.. 

Igår var det måndag åter igen. Slutade kl 16, for hem och gjorde mig iordning sen cyklade jag till stallet. Var inte alls så jobbigt den här gången, blev lite trött först vid sista uppförsbacken! Det tar sig ;) I stallet mockade jag och hästarna fick äta middag ute, men tillslut började det regna så skyndade mig och tog in dom. Pysslade om min sötis riktigt ordentligt eftersom att jag inte ides ge mig ut i regnet och motionera honom. Igår kände jag verligen att Zhai vet att jag är hans matte! Han gnäggar alltid från hagen när jag kommer. I stallet tittar han efter mig hela tiden, vart jag än går.. Åh han är så söt! ♥ Längtar bara nu tills vi kan komma igång med ridningen ordentligt och börja utvecklas tillsammans! Nu vill jag ha en torr och fin ridbana!! Just nu går det inte att göra så mycket mer än att skritta..

Har jag förresten skrivit att Zhai har fått byta box? Nu har han fått en box som är mitt i stallet så han ser vad som händer och han har till och med ett fönster nu! :) Han var så glad i fredags när jag flyttade honom dit. Efter varje tugga hö tittade han nyfiket ut genom fönstret. Förut har han stått i den sömsta boxen men nu har han fått en av dom bästa! :)

Nåja, nu jobba vidare.. Går seegt idag kan jag meddela!




Längtar


Imorgon kommer Lindsay till Kalix ;) Yeeeyyy!! Vi ska slå klackarna i taket. Hihi


Hehe, se så fina vi var på Luleåkalaset förra sommaren!


The Hills


Såg på det senaste avsnittet av The Hills igår, och jag måste säga att jag älskar det. Och den här säsongen kan nog bara beskrivas med ett ord, DRAMA, all the time ;) Hihi. Har en där hemma som säger att jag ska sluta se på det för jag drömmer mig bort till den världen dom lever i och att det är för att jag ser på det som jag vill köpa kläder och skor hela tiden! Hahaha :)




Mina små djur ;)

Har ridit idag. Var sååå underbart väder och det gick riktigt bra med tanke på hur länge sen det var och på hur ridbanan såg ut. Hopas att finvädret fortsätter så kan man snart rida ordentliga dressyrpass.

Se vad vacker han är ♥


Bella ha börjat löpa idag!! Hon har inte gjort det på ett år så har varit lite orolig att det är nått fel. Kan säga att hon är skummare än skummast nu! Hon vill vara nära hela tiden och sitter på våra fötter. Patrik har rivit kakel idag och hon har hela tiden suttit på hans fötter. Stackaren fattar ju inte vad det är som händer. Så idag inviger vi hennes söta trosor. Haha :)

Så här ängslig ser hon ut hela tiden. Sötnosen ♥




Ledig igår

Vet ni hur underbart det var att vara ledig igår!!?!

Började morgonen i stallet. Så underbart det är! Tyvär så hann jag inte med någon ridning i det underbara vädret, men kan meddela att jag longerade Zhai i tisdags kväll och han var sitt lugna jag igen;) Ikväll ska jag damma av sadeln och rida!! Är över en vecka sen nu.. HEMSKT! Men har verkligen inte gått att rida, men idag borde det ha torkat upp lite på ridbanan. Jag längtar! :)

Sen efter stallet så gjorde jag mig iordning och vi åkte till Happis.. Åt lunch med mamma på Leilani. gott som alltid :) Sen var det dags för IKEA. Och tyvär så fick jag inte min vilja igenom denna gång.. Blev en fyrkantig ho. Men det blir nog bra! :)
Denna ho blev det:



På kvällen gjorde vi lite ärenden, handlade, köpte hundmat från hunddagiset, var jag förbi till stallet en gång till. Fyllde höpåsar och gav mat åt alla 16 hästar. Gav en puss åt Zhai och skyndade hem och lagade mat, var totalt utsvulten vid det laget. Sen var det Greys på tv som jag självklart inte missade :)

Sen igår bestämde jag mig för att jag ska köpa en bil! En alldeles egen liten bil så att jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill! :) Typ en liten golf eller nått sånt.  Då behöver jag aldrig oroa mig för att jag inte tar mig någonstans. Nu ska jag bara hitta något som inte är allt för dyrt men ändå en bra bil! :)

Det var min lediga dag :) Nu återstår jobb idag och imorgon sen  är det HELG ;)


Diskho

Nu har jag exakt 1 dygn på mig att övertala mannen där hemma att vi ska köpa en rund diskho till köket!
Visst skulle det vara snyggt!? Snälla var på min sida nu! ;)
Vi ska nämligen på IKEA imorgon när jag är ledig.



Hoppas han går med på det, han tycker det är snyggast med rund men tjatar om att det är opraktiskt, men jag vill haaa! :) Vi måste ändå ha en liten ho och då är det ju lika att ta det som är snyggast!


Vildhäst


Igår var Zhai en vildhäst! På riktigt..
Jag och mamma skulle promenera med Sunny. Så jag tänkte att då går jag samtidigt med Zhai. Märkte direkt jag tog honom ut hagen att han var bråkig. Så jag tog in honom och satte på tränset innan vi skulle gå. Vi gick ut igen och han var som i panik, trippade runt och såg ut som en riktig arab!! Sen plötsligt börjar han stegra sig! 2 gånger.. Kan säga att det inte var så lätt att hålla i honom. Så jag var tvungen att föra in honom i boxen igen. Ingen aning om varför han var sådär panikslagen.. Sen promenerade vi med Sunny på gården och då såg jag rådjuren i skogen brevid så vet inte om det kan ha varit dom han kände av? Vi får se om knashästen är sig själv idag! Får hoppas det :)

Så här söt och snäll är han ju i vanliga fall ;)


5 min kvar ;)


Då var snart denna "underbara" måndag över.. Finally! Slutar om typ 5 min. Då ska jag cykla hem och sen vänta på mamma och pappa som ska komma till oss, igen! :) Pappa och patrik ska fortsätta med köket och jag och mamma ska åka till stallet och ta hand om Zhai och Sunny! :) Våra fina hästar ♥ Längtar till sommaren när vi tar dom till mina föräldrar där dom får en stooor hage att springa runt i och mysa i solen med massa gott gräs! Och så ska det ridas en hel del också, eller hur Annica?! ;)

Jag är hungrig!! Vad ska man äta idag då? Vill ha nått gott.. Och så kan jag erkänna att jag sitter typ 2 meter ifrån massa candy här på jobbet. Men jag är stark och står emot;) (Fast det vattnas i munnen, haha) Måste och handla MASSA frukt idag! Så jag får bort sötsuget nån gång :)


Valborgsplaner ♥


Jag och flickorna planerar fest på valborg!! ;) Med grillning, vin & sånt mys! Jag längtar redan, massor! :) Så det blir valborg i Happis i år. Yeeeyyy! ;) Känner verkligen att jag behöver det. Saknar alla mina vänner i happis så otroligt mycket just nu♥

Snodde den här bilden från Jaanas facebook, den beskriver ganska bra hur skoj vi alltid har!:) Hihi



Dagen i bilder

Morgonen spenderade jag som sagt i stallet. Zhai fick ha på sig sitt nya täcke, som jag köpt av hon som äger stallet, liiiite stort men det skyddar ju honom från den kalla blåsten i alla fall :) Ska sy om täcket lite så att det sitter perfekt på min älskade lilla gubbe!;)


Åkte sen hem och där möttes jag av Bella som solade på golvet i vardagsrummet :)




Sen åkte vi till Luleå, där började jag med att synda! Bra jobbat Catrin :(


Sen var det min underbara lilla systerdotter Julias dop! :) Var verkligen ett bra dop! Prästen var jätte bra, inte alls så att man blev uttråkad och tyckte att tiden gick sakta. Han var verkligen bra och pratade mer i nutid än vad andra brukar göra! :) Och sa som att det spelar ingen roll vad man tror på bara man är här för Julia och så! Bra där prästen ;D Haha!


Och nu mina damer och herrar, äter jag detta och ser på Robinson!! Bra va ;) Inga onyttigheter här inte ;P Då har jag ju däremot syndat med både Mc Flurry från Donken och så tårta på dopet :S


Undra om man skulle ta en Smirnoff Ice också? :P Inte nyttigt men såå gott


 


Morning

Nu blir det en underbar stallmorgon, ska strax åka! :)
Efter stallet ska jag skynda mig att duscha och fixa mig för sen bär det av till Luleå och Julias dop.
Ikväll blir det Robinson 2009 och mys i soffan.. all by myself :( Patrik och hans kompisar ska visst festa ikväll.. (eller har ju i alla fall Bella som mer än gärna mysermed mig! Hihi..)

Ha en underbar dag! Strålande sol ute, man blir så glad av solen :D

Nu ska jag bli nyttig!

Fredagen började riktigt bra, men plötsligt har mitt humör sjukit till botten.
Ingen aning om varför, men känner mig ful, tjock och äcklig idag!
Blir så arg på mig själv att jag inte kan sluta äta alla onyttigheter jag stoppar i mig.

Från och med nu blir det att köpa hem frukt och grönsaker att knapra på när jag blir gottesugen.
Och så ska jag börja göra fruktsmooties, som en klok flicka sa till mig idag ;)



Jag blir alltid arg och less på att höra när folk klagar på sin vikt och på allt dom stoppar i sig och säger alltid direkt att "sluta klaga och gör nått åt det istället" orkar aldrig lyssna på sånt för varför klaga om man inte gör något åt det? Så, detta var sista gången ni hör något om detta från mig ;) För nu tar jag tag i det! Redan idag ;) Hihi

(Men det betyder inte att man ibland måste få unna sig nått gott då och då, kom ihåg det, annars blir det ju bara en plåga och jätte svårt om man säger att man inte ska äta något onyttigt alls)


Ledig idag

En skön ledig dag har det varit hittils :)
Vaknade före 8 av att telefonen ringde, det var jobbet som frågade om jag kunde komma och jobba.. Men jag kunde knappt svälja så ont i halsen som jag hade och så har vi ju haft veterinären i stallet idag. Så tackade nej, har känt mig dum sen dess att jag inte sa ja :/ Men passade inte riktigt idag..

Nåja sov vidare en timme till sen har vi varit på promenad med hundarna, jag har dammsugit, Sen vid 12 åkte jag till stallet och vid 2 tiden kom Ingrid (veterinären) dit. Så nu är Zhai & Sunny vaccinerade och hon kollade även på Sunnys ben, eftersom att hon är lite halt på ena benet. Hon konstaterade att det nog sitter i någon muskel, kanske att hon har sträckt sig.. så nu ska hon gå på antibiotika/smärtlindring i en vecka och bara skrittas i två veckor, efter det får man börja trava lite och se om det blir bättre. Hoppas det! Gammel gumman ska inte behöva ha ont.

Två roliga bilder på Zhai :D Så söt han är! Hihi
  

Efter vi var klara i stallet cyklade jag hem, så blev 6 km idag också :) Bra va? Spinning är ingenting mot att cykla i alla backar upp och ner efter vägen till stallet.. och i motvind dessutom ;P

Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hit! ;) Roligt att dom kommer hit.. Var jätte länge sen! Vi ska fixa lite i köket, så det nån gång blir klart! :)

Ha en bra kväll alla sweeties! ;)

Sjuk?

Jag tror att jag håller på att bli sjuk.. :( Har så ont  halsen och är riktigt hängig.. Vill inte va sjuk, har inte tid att vara sjuk!
Men ändå har man genomlidit en dag på jobbet (där jag förövrigt fick veta att jag nu, än en gång efter denna schemaperiod, slipper jobba helg! ;) Yeeeeyy!) sen efter det har jag cyklat till stallet. Jag är så hurtig;) Men orkade tyvär inte mer än mocka och borsta min lilla sötnos sen kände jag mig alldeles slut i kroppen. Imorgon ska veterinären komma och vaccinera hästarna så då blir det ju typ 2 dagars vila för honom så hade verkligen behövt rida idag.. Ååh, hatar att må dåligt. Fick i alla fall skjuts hem från stallet, honey kom och hämta mig, tyckte att 6 km räckte är jag inte är frisk, så jag får cykla hem sen imorgon så jag får hem cykeln.

Förresten, jag är ledig imorn! :) Såååå skönt.. totally lovely!


Rihanna ft. Lady Gaga - Silly Boy

Jag ÄLSKAR den här låten! Jag vill FESTA nu nu nu när jag hör den ;)



Jag som skulle hålla mig nykter till valborg. Och är redan sugen! ;P

Promenad


Idag har jag varit duktig. Efter jobbet fick jag skjuts till stallet, mockade, bar hinkar fyllde höpåsar osv. Sen efter de gick jag hem. Så då fick man en promenad på 6 km, tog typ 45 minuter. Riktigt skönt! Hade tänkt gymma idag men den träningen får räcka för idag så blir det gymmet imorgon istället! :) Nu känner jag äntligen att jag vill komma igång med träningen! :) Det var på tiden;)

Nu ska jag se på nya avsnittet av The Hills på mtv.com. Yeeeey! I love it :)
Sen är det ju två avsnitt av Desperata Hemmafruar klockan 21 på 5:an.


Jobb


Ååh vill inte jobba :( Är i alla fall ledig på torsdag och lördag denna vecka! Lördag för att jag tagit ledigt eftersom att lilla Julia ska döpas. Men söndag jobbar jag.. Så nu har mitt helgjobbande dragit igång :( It sucks!!!

SOL!

Åh vilket underbart fint väder det varit idag, Har varit ute typ hela dagen tills för en timme sen. Lovely! Ser alldeles smutsig ut i ansiktet för alla fräknar har börjat komma tillbaka och så har man blivit rätt så brun:D Haha!

Morgonen började i stallet, Zhai fick vara utan täcke idag för första gången. :)
Borstade honom ute och gick sen en sväng med honom till ridbanan. Var världens slaskigaste sjö där. Så promenerade runt med honom ett bra tag där, men ides inte sadla på honom eftersom att det ändå inte gick att göra mer än skritta. Men roligt med omväxling och bara promenera med honom också :) Bara finvädret fortsätter så har nog ridbanan tinat upp helt och hållet snart! Då ska jag & Zhai börja hårdträna ;) Jag älskar min häst.





Imorgon är det jobb igen :( Vill inte..


Fast & Furious

Har varit på bio ikväll.
Jag älskar Fast & Furious filmerna :)



Rekomenderar verkligen alla att gå och se den! :)


Stallet

Idag har jag ridit Sunny en liten stund :) Vi skulle kolla om hon var halt och mycket riktigt så markerade hon på vänster fram ben. Så veterinären får kolla på henne i veckan. Roligt att sitta upp på Sunny igen :) I sommar ska jag försöka rida både henne och Zhai eftersom att Maria väntar smått igen ;) I alla fall när jag har semester, då hinner jag ju med två hästar per dag.



Tog sen in och borstade Zhai men släppte ut honom i hagen igen eftersom att det blåste typ stormvindar! Tänkte att jag avvaktar och motionerar honom i eftermiddag istället :) Då kanske det har lugnat sig med blåsten.

Hästar är livet! ♥


Vaken


Pigg och utvilad har jag vaknat här för 20 minuter sedan :) Jag är nog den enda! Verkar som att jag var den enda som tog en lugn hemmakväll igår :P Men skönt är det och nu ska jag iväg till stallet och rida. :) Härligt!


Såå skoj igår!

Ååh vilken rolig kväll det var igår! ;) Åkte ju till happis och festade med Jaana & Linda :)
Åkte BUSS dit, eftersom att jag inte fick nån skjuts, men det gick ju bra, och billigt var det, 32 kronor. Fast man var festfixad så såg man visst ut som ett barn så fick åka på barnbiljett! :P Haha! Fast jag sa att "Njaa barn är jag väl inte" Men ändå fick jag åka på barnpris. Haha.

Vi var hos Jaana och drack, och så spelade vi spel och lekte lekar! :D Vi har nämligen en som älskar att spela spel och det brukar ungefär ta ett halvt vinglas innan  vi får höra "Ska vi spela något?" Haha :) Och snälla som jag och Linda är så ställer vi ju upp för våran lilla Jaana så hon får spela lite ;) Hihi.

Sen for Jag och Linda till Umppis och var riktigt roligt där också. Jaana skulle jobba idag så hon stannade hemma. Träffade en hel del som man inte sett på ett tag och det är ju alltid roligt:) Patrik kom och hämtade mig. Vi for en sväng till Max för nattmat och åkte sen hem :)

Linda fiskar :) Haha

Vi ♥

Gummorna :)

Jag :)


Alltid lika roligt med mina flickor ;)


Yes, party it is!

Sitter och väntar på att få fara till hotto.
Vill fara nu nu nu!
Tar det lugnt idag, bara uppvärmning för imorgon ;) Hihi



Imorgon blir det Happis Jag l-ä-n-g-t-a-r.



Nu vill jag dansa!


Glad Påsk!

Ska jag festa idag? Jag blir tokig när jag inte kan bestämma mig ;) Är riktigt sugen men jag vill som veta vad som händer ikväll efter skotercrossen.. Synd att man inte bor i samma kommun som flickorna! Allt hade varit så mycket roligare, och lättare att få med sig nån att festa med ;P Hihi. Fast annars så är jag ju van att vara ensam tjej, och faktiskt så trivs jag ju ganska bra med det också! :P Killar är så lätta att vara med :) Inget skitsnack och tjaffs.. I like it! Tjejer i Kalix är inte det lättaste att bli kompis med.. Men jag har några guldklimpar från jobbet, som min lilla Ida ;) Hihi


Nåja, fest eller inte.. Det återstår att se.
Glad Påsk på er alla i alla fall!




Puss ♥

Svarta stövlar

Varje vinter går jag sönder ett par svarta stövlar med i stort sett obefintlig klack (ca 1 cm) som jag har nästan varje dag på jobbet eftersom att det är bekväma och passar till allt. Och detta år var inget undantag, igår när jag gick hem kände jag att det har börjat sippra in vatten vid foten. Såå, det är bara att slänga dessa snart och köpa nya till nästa vinter :P Haha. Tur att dom oftast är ganska billiga :) Och att det snart är barmark så man kan börja använda tygskor, sandaler, ballerinor och skor med klack som man kan gå i när det inte är ishalka så man inte riskerar att slår ihjäl sig på väg till jobbet ;) Åh jag längtar tills man får damma av alla fina skor, och framför allt köpa nya ;) Hihi

Typ såna här skor menar jag :)



Fest imorn?

The Hills kom tillslut på internet, såg avsnitt 1 och 2 + aftershowen :)
Så hade nått att göra igår kväll i alla fall. Ser ut som att den här säsongen blir den bästa hittils i alla fall när man fick se vad som kommer upp under säsongen :)

Imorgon är det skotercross och sen "after-skoter" på hotto. Frågan är om man ska på det? Kanske tar en lugn hemmakväll istället för att stå där och frysa :P Har beslutsångest som vanligt. Vill ju kunna rida så mycket som möjligt under helgen också så kan inte vara sliten varje dag.  Men fredag eller lördag blir det happis men mina älsklings-flickor! ;) Ser verkligen fram emot det!


...

Åååh The Hills avsnittet har ju inte kommitpå hemsidan ännu :( Typiskt.. Och så är det hockey på 5:an så inga Desperata Hemmafruar heller :( Vad ska jag göra ikväll dåå?

Slutade klockan 14 idag, så skönt så :) Åkte till stallet och red (försökte rida) rådjuren spökade nämligen i skogarna så det tyckte min lilla häst var en aning farligt;P Så han var inte allt för koncentrerad idag. Sen efter det har jag hunnit med en långpromenad (från stan och hem), lagat mat, varit på systemet och inhandlat lite viiiin till helgens festligheter;)

Är rktigt trött så blir nog en tidig kväll idag, eftersom att det inte finns nått att göra.. :/



Påsken närmar sig

Idag har jag vaknat klockan 06.00. Jag gillar inte att börja kl 7.. Är alldeles för trött för det!
Efter idag är i alla fall halva arbetsveckan avklarad, sen när jag slutar på torsdag är jag ledig i 4 dagar!! ;) Yeeeyy!
Sen är det dags att slå klackarna i taket! ;) En dag i happis i alla fall, men frågan är om man tar kalix också en dag? Det är ju ändå bara påsk en gång om året. Hihi.


Äntligen The Hills

Ikväll är det premiär i USA!
Längtar så till imorgon kväll när jag ska krypa upp i soffan och se första avsnittet  av säsong 5 på mtv.com. 
The Hills är verkligen den bästa serien ever! ;)

Lauren & Heidi



Bara 45 min kvar nu av arbetsdagen.. Äntligen närmar det sig. Måndagar är verkligen det värsta! Sen ska jag till min älskade Zhai. Han kommer nog få mig på bättre humör genast! ;) Ikväll ska vi bara ha en mysdag har jag bestämt.
Tycker att man ska unna sig såna dagar ibland!


Måndag

Dålig dag. Usch!
Känner bara för att lägga mig och sova mig genom dagen..
Hatar måndagar!

Söndag

Hemma igen, efter en underbart skön helg hos mamma och pappa! :) Är alltid skönt att komma dit och ta det lugnt.

Idag var jag och mamma till torneå och happis en sväng. Köpte 2 linnen, en kortärmad kofta och en "knytblus" haha vet inte vad jag ska kalla den ;P Riktigt fina saker ;) Hihi. Så nu har jag nått att ha på mig till påsk, blir "blusen" och min korta jeanskjol, yeeeyy! Älskar att veta vad jag ska ha på mig, i så här god tid till och med! :) Skulle gärna inviga mina svarta snyggingar från nelly också! Beror på hur halt det är ute om jag vågar mig på dom 13 cm klackarna ;)

I eftermidag har jag varit till stallt och ridit. Gick helt okej. Ska få hjälp av några i stallet nån dag här som ska få instruera mig :) Känns som att jag kan behöva lite tips. Ska bli riktigt roligt!

Funderar på att gå en långpromenad nu... Måste röra på mig! Blir tokig av att sitta still.

Natti natt

Då var det strax dags att sova, ligger i sängen och bävar mig inför att gå till toan och tvätta bort sminket ;P Såå jobbigt :S Ikväll vart det att åka till Jaana en sväng och se Robinson med henne och Linda. Blev en tidig kväll eftersom att Jaana stackaren ska upp 04.30!!! Skulle aldrig orka det :P Hade gärna festat nu, men men.. ingen ville ju så kan ju inte tvinga nån;) Hehe. Men nästa helg! ;)

Inatt ska min älskade lilla Bella få sova med mamma och pappa! För förra natten skulle jag ha kunnat sälja henne, blligt! Var såå less för hon skällde och trampade runt i sängen hela natten.. Fick tvinga henne att ligga ner brevd mig och sätta täcket över henne så at hon inte hörde alla ljud :D Klockan 05.15 fick jag nog och släppte in henne i köket istället :P Då fick man sova nån timme i lugn och ro i alla fall :) Nåja, jag älskar henne i alla fall, min lila bäbis ;)




Tråkig!

Igår var jag en tråkmåns. Linda och tjejerna festade och for ut.. Men klockan halv 8 på kvällen hade jag ännu inte duschat eller nått. Så orkade inte börja fixa mig först då och ta mig in till stan så jag la mig på soffan och blev kvar där resten av kvällen. Gick till sängen redan vid 23 tiden! Hehe. TRÅKMÅNS! :) Men hade gärna festat ikväll istället men idag kan ingen, såå blir en lugn helg i alla fall :S

Har i alla fall varit med mamma till stallet idag och ridit Zhai :) Frågade om mamma skulle rida, men det ville hon inte. På sommaren ska jag tvinga henne ;P Hihi.

Vad händer ikväll då? Vill göra nått roligt!!!


The Hills - Det närmar sig

Nya "cast-bilder" för säsong 5 av The Hills. Jag längtar så till tisdag när vi i sverige kan se det första avsnittet på mtv.com.                                      
    

   

   

   


Oh no!


Åååånej, jag är festsugen! Sjukligt sugen.. Hur ska detta sluta? Jag som hade tänkt vara nykter till påsk.. Aaaah! Tur att jag har en vinflaska, ifall att. ;) Om suget är lika stort imorgon ska jag tvinga Linda att dricka med mig. :) Hihi. Vet inte alls hur dom andra tjejerna jobbar? Är för att jag är så otroligt uttråkad som detta festsug har kommit så plötsligt! Icke bra ;P




Finally

Sååå skönt med fredag. Har verkligen varit en lång och seg vecka..

Frågan är nu vad man ska hitta på till helgen? Ska i alla fall till mams och paps ikväll så får vi se vad som händer resten av helgen ;) Hör av er om det händer nått roligt! För jag är ensam och övergiven hela helgen :)

If U Seek Amy

Brittan är bäst!





Heidi is here! ;)

Idag fick jag min t-shirt ,and i love it ;)

   

Colorez.se

Britney

Godmorgon sweeties.

I morse for Patrik och jag har nu 4 dagar för mig själv.. Eller själv, har ju hundarna ;) Tror att Bella ska få sova med matte i sängen inatt ;) Såå mysigt! Hihi. Min lilla bäbis.

Igår lyssnade jag på min idol Britney hela kvällen och jag lovar er, jag rös i HELA kroppen! Hon är helt enkelt bäst! Och gissa om jag blev sugen på fest, började ju pirra i hela kroppen ;) Haha.. (Jag vet att jag är konstig!) Men laddad till tusen kommer jag vara till nästa helgs påsk-fester, eftersom att jag redan känner sånt sug ;) Yeeeyy!!

Ha en bra dag alla!

Min fina häst ♥

Ikväll har jag ridit Zhai på ridbanan. Min gubbe var så snäll och fin idag. Imorgon kommer hovslagaren och skor hästarna. Som vanligt så jobbar jag ju när han ska komma, hade ju varit roligt att höra vad han tycker om Zhai :)

Bilden är tagen igår med min mobil, därav kvalitén,
men visst är han världens finaste!? ;)


Imorgon blir man gräsänka till på söndag, men jag smiter nog till kattilasaari över helgen och umgås med mamma och pappa :) Hihi.. Mamma sa att hon kan komma med mig till stallet på lördag i så fall så att jag får rida! Så kanske man tar sig en sväng in till happis och torneå. Vill köpa liiiite kläder, men bara lite ;) Hihi

Lite om mig :P

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Catrin

Smeknamn: Catti

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell..
Beroende av: COLA!! :)

Vad tror folk om dig?: Vet inte vad det är? Men tjejer verkar av nån anledning ha nått emot mig..
Stämmer det?: Skulle dom ge mig en chans skulle dom inse att jag är snäll :) Hihi
Vad får du oftast komplimanger för?: Hmm..vet inte? :)

Vad säger du för att imponera på någon?: Måste man säga nåt speciellt? Blir dom inte imponerade när jag är mig själv så får det vara ;P
Hur imponerar man på dig?: Var dig själv!
Brukar du skratta för dig själv?: Det är nog min specialitet :D Ibland undrar säkert folk om jag är tokig när jag får mina skrattanfall;)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "På väg :)"
Var bor du?: Kaalixxii
Trivs du där?: Njaaa..sådär!
Äger du några converse: Yes, ett par svarta, och ska köpa ett par vita i skinn ;)
Sprit, cider, vin eller öl: VIN såklart ;)
Brukar du bli för full: Nej faktiskt inte! Är en skötsam flicka ;)

Är du allergisk mot något: Nej, eller jo mitt jobb, nyser alltid på morgonen när jag kommer hit ;D Haha

Hur svarar du i mobilen: Catrin eller Hej om jag vet vem det är! :P
Vad har du för mobil operatör: Telia

Vem ringde du senast?: Patrik

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: 92813 95821 91821 (haha, var en gammal tant i telefon här på jobbet som jag skulle ge ett telefonnummer till, och hon hörde hela tiden fel nummer!)

Antal timmar sömn inatt: 7
Sov du ensam: Inte det

Brukar du komma i tid: Om jag får bestämma själv så är jag alltid i god tid, men sen finns det ju såna som segar ner så att man alltid är sen :S
När mår du bra: Oftast! :)

När blev du fotad senast: Igår här på jobbet :S Försökte gömma mig för kamerorna men lyckades inte!!

Hur känner du dig nu: Seg i kroppen och less less less!

Vanligaste färg på dina kläder: Blandat..

Vad tycker du om fötter: ÄCKLIGT!

Vad saknar du: Mina kära vänner och mamma & pappa ;)

Hade du en bra kväll igår: Joo stallkväll och sen myskväll i soffan, i like it;)

Favorit dryck på morgonen: Oboy, går inte att dricka annat på morgonen!

Rakar du benen: Joo, hatar hår :P

När brukar du oftast gå och lägga dig: Aldrig innan kl 12 :S

Är du blyg?: Jooo :P

Sysslar du med någon idrott: Den bästa sporten som finns, ridning! ;)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Joo..
Har du spytt offentligt: Mjoo.. :S

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Vet inte
Är du nöjd med ditt liv: Joo, fast skulle gärna vara rik och bo på en hästgård i södra sverige med STORT fint stall och stora ängar att galoppera på.. hehe :P
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Torsdag imorn, jobbar och är i stallet, as usual ;)
Vad längtar du till?: Tills jag slutar och till SOMMAREN :)

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Absolut! De senaste åren har jag verkligen insett vilka som är mina riktiga vänner och dom är helt enkelt bäst mina sötisar! ;) 
Vad använder du för shampoo?: Nått Matrix shampoo

Hur gammal är du: Hela 22 år gammal :P

Tycker du om någon just nu: Yes!

Gröna eller röda äppeln: Röda, utan skal!! Hatar skal :S
Vilken tid gick du upp idag: 07.00 slog jag upp mina ögon efter min skönhetssömn;)

Har du sovit i din egna säng inatt: Aavisst!

Har du strumpor på dig nu: Ja och svarta stövlar.

Är det okej att gråta: Alltid!

När grät du senast: Gråter alltid, men nu var det kanske några dagar sen? :P

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka till USA och SHOPPA massa kläder;)
Bär du glasögon eller linser: Glasögon på jobbet vid datorn bara:)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut INTE!

Har du piercing: Naveln, sen jag var 15 år.. :)

Vill du gifta dig: Ja varför inte?

Vill du ha barn: Nån gång i framtiden, ja.

Solar du ofta: Njaa bara om det är nått speciellt, vill inte förstöra min hy ;P

Är du bra på att laga mat: Ganska.
Är du flygrädd: Oooja.. Fråga Ida om när vi åkte till Prag med jobbet ;D haha
Hur vig är du: Inte alls

Är du musikalisk?: Inte så värst

Vad dricker du helst när du är törstig: COLA

Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry med massa choklad i ;)
Tror du på ett liv efter döden: Nee..tyvär!

Tycker du om sushi: Aldrig smakat.. men tror inte det!
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad ;)

Har du tandläkarskräck: Lite
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgon, och tidig kvälls ;P

Vilken ögonfärg har du: Bruna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Joo :/

Biter du på naglarna: Ibland

Röker du: Uääääck, nej!

Hur ofta tränar/motionerar du: Rider flera dagar i veckan och ibland spinning och gym!
Senaste låt du hörde: Vet inte?