Den rätte..


Ikväll är det sista avsnittet av Den rätte för Rosing! :)
Ska bli kul att se vem hon väljer! :P





Bättre idag :)

Idag känns som en bättre dag än igår. Igår var den segaste och värsta någonsin! Jobbmässigt alltså, och trött var jag efter 2 nätter med alldeles för lite sömn! Men idag har jag vaknat upp piggare och gladare :)

Igår efter jobbet åkte jag och hade en helkväll i stallet, mysigt :) Nu börjar det kännas som att Zhai vet att det är jag som är hans matte :) Han är så snäll och go! Borstade och pysslade om honom ordentligt sen bestämde jag mig för att tömköra/longera honom så gick ut och det gick faktiskt riktigt bra denna gången :) Börjar lära mig att hålla reda på tömmarna lite bättre ;) Sen fick han trava på volt ett tag.

Haha, fick precis ett mail från HM om HÖSTKATALOGEN! Nu får dom väl ändå ta och lugna sig :P Har ju just blivit vår :) Stamkund som man är så får man ju alltid katalogerna tidigare än normalt, men redan nu, orkar då inte tänka på höstkläder redan, har ju inte ens köpt vår och sommarkläder ännu! :) voivoi..

Slut som artist

Just nu skulle jag betala stora summor pengar för att få ligga hemma i sängen och sova istället för att sitta på jobbet!

Trött, tröttare, tröttast!

I love you ♥











Gomorgon goomooorgon!


Nu bär det av till stallet för en ridtur i solen! ;)

Ha en bra dag.

Helg!!

SNART slutar jag och tar helg! Yeeey!! :) Så skönt..

Denna eftermiddag på jobbet har bestått av en hel del skratt och bygglovs-matte-googling! Fråga mig inte varför! :D Han verkar vara populär bland vissa flickor här på jobbet om vi säger så :D Haha.. Ett gott skratt förlänger livet ;) Så jag måste ha fått mig några extra minuter idag! :P

När jag slutar blir det stallet en snabbis, idag får gubben en vilodag, tar igen ridningen imorgon istället för då kommer Annica och rider med mig igen och vi ska rida ut!! :) Såå mysigt.. Har inte varit på nån uteritt med Zhai  ännu så är verkligen på tiden!

Twilight

Såg den igår och den är helt otrolig! En helt underbart fin kärlekshistoria..
Alla som inte har hunnit se den redan, måste se den!! :)



 

Haparanda in my heart!


Åh jag har en sån otrolig happis längtan just nu..
Som jag och Linda kostaterat: En gång happisbo - Alltid happisbo :)
Så är det faktiskt, inte ser jag mig som en Kalixbo fast jag har bott här nu i flera år. Kommer alltid vara happisbo i själen och i mitt hjärta! Haha, lite fjantigt kanske men det är så jag känner! Kan inte Patrik vilja flytta dit.. ååh, vad underbart det skulle vara! När man bodde i Happis så ville man bara bort därifrån och allt var så dåligt.. Men efter att ha bott därifrån så kan man konstatera att det var det bästa! Jag lovar er.

Love ♥




Elise Ryan

Det kliar i fingararna... Jag vill ha en av dom!!!

 

Nelly.com

Löning

Idag blev man "rik" ;) För stunden i alla fall, när räkningarna är betalda är man väl fattig igen :P Har i alla fall inte såå mycket räkningar denna månad och stallhyran var inte så farligt dyr.. så kaaanske kaaanske jag kan unna mig själv något fint denna månad? ;) Ska i alla fall köpa ett regntäcke åt Zhai, det är prio ett!

Köket

NU har det börja hända grejer hemma i vårat kök ;) Igår har det rivits ut skåp och lagts golv där vart dom har varit och även bytt till de nya kylen och frysen!! Allt är huller om buller i köket men redan nu ser man att det kommer bli skitsnyggt när allt är klart! Yeeey, vad glad jag är! :) Kommer bli mycket roligare att laga mat och pyssla i ett nytt och fräscht kök! :P

Tisdag idag och det innebär en bra tv-kväll idag :)
Den rätte för Rosing och Desperete Housewives blir det ikväll. Efter att jag varit och tagit hand om min söta lilla häst förstås! ♥


Farkas

Mamma och pappas "lilla" vovve Farkas är sjuk :( Pappa har fått lämna honom på Gammelstads Djursjukhus och han blir kvar där tills imorgon i alla fall. Dom vet inte vad det är med honom, bara att han mår jätte dåligt! :(

Hoppas att han blir bra snart ♥



Ny vecka - nya möjligheter :)

Igår var det också en underbar dag! :)
Började morgonen med en promenad med hundarna och sen åkte jag till stallet där Maria, Annica och Julia redan var :) Vi mockade, ställde hö osv. Sen tog vi in hästarna och gjorde iordning dom för att rida. Annica började rida Zhai och sen red jag. Var underbart väder, strålande sol och varmt, perfekt ridväder! Var verkligen lärorikt att se någon annan rida min älskade häst. Då såg jag på ett helt annat sätt vad vi måste jobba på :)


Annica och Zhai ska galoppera, och detta älgstuk som han kör med ibland måste vi få bort!:)



Sen när jag kom hem städade jag, heeeela huset! Sen på eftermiddagen for jag och patrik till happis och IKEA :) Bytte lite saker till köket som vi planerat att göra på ett annat sätt. Sen åt vi på Leilani :)

Idag bör vi med köket! Yeeey, längtar så tills vi är klara med vårt nya fina kök :) Måste bara sen köpa kakel och tapeter men det gör vi sist. Tapeterna blir nog helvita. Jag älskar vita väggar. allt ser så ljust och fräscht ut med massa vitt i hemmet. Har i mitt huvud gjort om i sovrummet redan och jag lovar er att det kommer bli så snyggt ;) Just nu ser det gräsligt ut i sovrummet tapeterna vill man bara spy av. Går inte att göra nått i det rummet för ingenting matchar med 2 färgade väggar och en hemsk bård i mitten! Uäääck :S Kommer bli ljust även där och lite rosor och romantik ;) Hihi..

Kommer bli en bra vecka det här! Har massor av inspiration att utvecklas i ridningen och att få fint hemma :)


Bilder från idag


Haft en jätte bra dag idag :)
Vaknade efter 9 i Luleå sen åt jag och Annica frukostoch började sen åke mot Kalix. Sen på dagen for vi till stallet och red. Annica red Sunny och jag Zhai, och Maria fotade och var barnvakt åt lilla söta Julia medans :) Gick riktigt bra idag! Är jätte nöjd, första dagen med riktiga framsteg.. Är så glad :) Här är lite bilder, ni får ursäkta min fina hållning och sits ;)









Sen har jag och patrik lagat helstekt fläskfilé och potatisgratäng ;) Och ikväll har jag varit till Maria och sett på Robinson med Maria, Jonas, Annica och Julia:) Wilma hade hunnit gå och sova.

En Shopaholics Bekännelser - Resumé

Igår var det ju då dags för premiär för filmen som många väntat på!  Och kan säga att filmen var så lovely! ;) MEN som alltid när man läst böckerna så jämför man hela tiden allt som händer i filmen om hur det var i böckerna. Och det var verkligen inte alls som i boken.. Där bor alla i London och Luke jobbar inte på någon tidning utan på Brandon Communication. Och hon jobbade inte för honom.. Sen visste ingen om hennes skulder, hon höll det hemligt även för hennes bästa vän Suze.. Och först i en senare bok flyttar dom till New York. Nåja, men hur som helst så måste jag ge filmen 5 av 5 möjliga :) Älskar såna här tjejfilmer! Den var helt underbar och man fick sig många skratt:) Och Isla Fisher var perfekt som Rebecca :) Kommer definitivt se den igen någon gång och rekomenderar alla tjejfilms-älskare att gå och se den på bio!




Stress

Stress, stress, stress..

Slutar kl 16.30 (Om jag nu inte får sluta tidigare, håll tummarna!!) efter det ska jag till stallet, mocka, ställa mat, ta in hästarna, pyssla, kanske rida? Hem och duscha, fixa mig, packa och köra till Luleå. Köpa godis! Och vi måste vara på bion senast 21. Kanske måste skippa ridningen, insåg jag just! Hehe :P Får rida ordentligt under helgen istället! :)
Sen ska jag sova i Luleå och kommer hem imorgon på förmiddan/dagen.. Kommer sakna Patrik, andra natten den här veckan som vi inte sover med varandra! :(

Så har verkligen fullt upp efter jobbet!!

En Shopaholics Bekännelser

Ikväll blir det bio! ;)



Jag längtar!! :)

Heidi Klum

Om det är någon modell som jag tycker är såå beundransvärd och snygg så är det Heidi Klum. Förstå att hon är 35(!) år och är den modell som tjänat näst bäst 2008 efter Gisele Bündchen.. Kan ju även poängtera att hon fött flera barn också! När designers har klagat på hennes kropp och att hon inte är någon catwalkmodell så har hon svarat med "Ser det ut som att jag bryr mig?"  You go girl! ;)
Jag skulle gärna byta min 22 åriga kropp mot hennes! Utan tvekan ;)



Bara för att hon är så cool så skulle jag gärna klicka hem en sån här t-shirt om jag hade haft mer pengar! Dom säljer ju slut överallt men vet flera internetbutiker som säljer dom ännu så kanske det finns kvar en till mig om jag får över lite slantar efter nästa lön ;)


Vadslagning ;)


Igår slog jag och Patrik vad om en sak.. Den som har mest vältränad mage till midsommar vinner ÄRAN framförallt, och så 1000 kr.. Jag föreslog 10.000 kr, men min älskling var lite feg och orolig (antagligen för att han vet att jag kommer vinna, hihi) så vi tog tusen kronor istället. Tillslut efter att han hade velat ett tag så skakade vi hand och jag släppte allt jag höll på med och gick till vardagsrummet och gjorde 100 situps :P (Måste börja lite lugnt och öka på varje dag) Patrik gick och satte sig vid datorn! Där får man ju verkligen tränad mage ;P Jag tror att jag kommer vinna det här! Jag SKA vinna det här!! ;D YES!! Äntligen har jag fått lite inspiration att börja träna ;) Så fort min svanskota blir bättre så är det gymmet som gäller för mig! Eller kan ju fara dit redan nu och göra sånt där jag inte sitter så mycket på baken.. Sen blir det mycket nedsittning i trav när jag rider! Det ska bli roligt det här :) Hihi



Armband

Har bestämt mig för att skicka tillbaka dom bruna skorna från Nelly. (Men dom svarta behåller jag såklart) Dom kändes helt enkelt inte riktigt 100, dom var så himla hala under.. Så då tänkte jag att jag ju har lite pengar över så jag beställde nyss 3 fina armband, för endast 260 kr sammanlagt. Har inte många armband, så det kändes som ett bra köp;)




Från cocoo.se

Onsdag

Då var det redan onsdag. Fast känner på mig att denna dag kommer gå sakta sakta saaaakta! Har varit på jobbet i 45 minuter och är redan spyless.. :( Som tur är har jag nått att se fram emot för jag ska äta lunch med min honey som jag inte sett sen igår morse!! Längtar massor ;) Var hemskt att sova ensam i natt. Men på kvällen hade jag massor att göra så då gick det bra att vara ensam.. Började med att se på The City och grät floder genom i stort sett hela avsnittet! Verkligen en bra säsongsavslutning..man längtar redan tills det kommer fler avsnitt! Whitney är verkligen en stark tjej.. Skulle aldrig ha klarat av det som hon gjorde i slutet. :) Sen var det Rosing, Desperata, städning, ut med hundarna, osv.. Sen var jag så utmattad att jag somnade direkt jag la mig i sängen!


Tömkörning

Då var det kväll och jag sitter med mysgumman i famnen :) Hon krafsar efter mina ben så fort jag sätter mig ;) Har varit i stallet med Maria ikväll. Var jätte roligt! Alltid mycket roligare när vi är båda. Vi tömkörde hästarna :) Började med Zhai och det gick bra. Fast jag är urusel på att tömköra, tar alltid för mycket i ena tömmen för lite i den andra så stackars hästarna vet inte vart dom ska gå ;)  nåja men övning ger färdighet :) Sen var det sunnys tur och det gick som vanligt lika bra!

Här ser ni två bilder när jag trasslar med linorna och Zhai undrar nog mest vad jag håller på med ;) Ojoj..




Och här har vi snyggingen Sunny :)


Jag är ensam hemma ikväll :( Honey och en kompis har åkt skoter till kompisens stuga och ska sova där i natt.. Vill inte sova själv :( Saknar min älskling redan! Ska i alla fall göra det bästa av situationen och se på massa bra serier.. The City, Den rätte för Rosing och så Desperata Hemmafruar såklart! :) Tänkte även äta lita glass till det! Hihi.

Puss

Datum att lägga på minnet ;)

IKVÄLL ska jag se säsongsfinalen av The City Säsong 1 på Mtv.com.
Sååå spännande! :)



Nästa datum att lägga på minnet är nu på fredag den 20/3!! Vad händer då?
Jo En Shopaholics Bekännelser har premiär såklart! ;) Nu är det bokat och klart! Så på fredag ska jag bege mig till Luleå och gå på bio med min syster och hennes vänner! :)



Sen, kanske det bästa av allt? 6 april i USA, men vi i Sverige ser ju första avsnittet först den 7/3 på Mtv.com. Pratar såklart om The Hills Season 5. Kanske den sista säsongen :( Med Lauren i alla fall..Och vad är det för vits att fortsätta utan huvudpersonen? Nåja, men kan säga att jag längtar!! :)



En massa spännade "tjejiga" saker att se fram emot. 
I like it! ;)


Deppig :(

Nu vart min dag totalt förstörd! Nu måste jag visst börja jobba helg igen. Och jag kan verkligen inte jobba helg. Min kropp funkar inte normalt då. Jag är ALTTID trött, deprimerad hela helgveckan och veckan efter tills jag får vara ledig två dagar i rad, och knappt då är jag pigg! Jag klarar inte att jobba 4-5 dagar i rad vara ledig 1 och jobba typ 4-5 dagar igen... ÅHH!!

Att träna eller inte?

Varför är det så svårt att komma igång med gymmandet och spinningen när man haft ett uppehåll?

Förra veckan var jag så redo och ville verkligen börja träna, men då fick jag ju ont i hela kroppen och hjärnskakning som satte stopp för det! Typiskt.. Då hade jag till och med bokat in spinning och planerat en gymdag redan på söndagen, och till och med bestämt mig för att äta mindre godsaker. (Vilket jag absolut inte gjorde, åt mer än vanligt i tristessen hemma) Jag blir så arg på mig själv för jag vill träna men jag har ingen ork.. Är helt enkelt ren lathet! Känns skönare att lägga sig ner efter att ha varit på jobbet och i stallet. Klockan brukar vara kring 19 när jag kommer hem och då finns inget annat i mitt huvud än att lägga sig på soffan under filten... Tur att jag i alla fall får träning av ridningen, annars skulle jag nog se ut som en ballong ;P Hihi..

Detta är något som gör att jag blir arg på mig själv dagligen.. Jag betalar ju ändå varje månad för mitt Guldkort på TC och Nova. Varför var jag så duktig innan jul men inte nu :( Vet att jag blir piggare och starkare av att träna men ändå kan jag inte pallra mig dit! Åh, vad jag blir arg! :P





Måndag 16/3


Då var man åter på jobbet igen! Och skönt är det, tro det eller ej ;) Hade inte orkat vara hemma en till vardag. Helgerna är ju en sak men mån-fre kan man lika gärna jobba :) Har inte alls ont i huvudet längre, har däremot fått känningar i svanskotan igen.. Alltid nått ;P

Red ett tag igår och det gick bra.. Nu känner jag däremot att jag skulle vilja ha experthjälp med mig när jag rider! Vi ska ordna dressyrkurs i maj i stallet, men skulle vilja rida för nån instruktör innan det också! Nåja, jag har ju bara haft honom en månad så kanske inte kan förvänta mig allt för stora framsteg redan, men jag är otålig! ;)

Ha en bra dag!

Igår

Hej svejs :) Det var ett tag sen!

Igår började jag dagen i stallet.. Red ett tag men fick ge upp efter ett tag för det rasade ständigt snö från taken runtomkring ridbanan så var lite på liv och död ;P Ville inte riskera att ramla av en gång till och Monica, som äger stallet kom rusande ut efter att det hade rasat från höladstaket och kollade så att jag lever :) Haha, det gick bra han blev lite skraj bara och en gång började han galoppera lite när han blev rädd. Vi fick oss typ 20 minuter sen gick vi in i stallet och just när vi kom in hör vi hur det bara dånar och antagligen rasade det rätt rejält med snö då. Tur att vi gav upp :)

Sen på eftermiddagen åkte vi till Lindas fest där det var fördrink, mat, vin och TÅRTA! Helt sjukt god tårta dom hade gjort:) Mums! ;) Trevligt sällskap, lekar, prat och sånt mys :) En jätte trevlig kväll. Lite onödigt småtjafs där på småtimmarna bara men det är sånt som händer. Vi for hem ganska tidigt, vid 12 kom mamma och hämtade oss och så sov vi där hos dom. :)

Idag vaknade vi i den sköna sängen i kattilasaari, klev upp och åt frukost och sen åkte vi hem. Nu ligger baby och sover på soffan här brevid och jag är hur pigg som helst :) Ska bege mig till stallet vid 3-4 tiden.. Ta hand om min underbara häst och kanske rida ett tag! Hade viljat testa tömköra honom men får göra det en kväll till veckan när Maria kan vara och hjälpa till. :)

Jag och sötaste Linda!


Jarno & Patrik


Lekar :)


Mera lekar ;)


Systrarna Hietala:)


Vid vårat bord


Vart tyvär inte så mycket bilder från kvällen. Förut var jag så bra på att ta foton, men har tapat stinget :P Måste skaffa mig en bra kamera så blir det foton ska ni se ;)

Filmkväll

Då var det redan kväll.. Känns bättre i huvudet faktiskt, lite yr bara nu! Var och longerade zhai en liten stund men det snurrade rätt mycket i huvudet av stå där i mitten och gå runt hela tiden så jag gav upp efter 20 min. Gick väl okej fast han stannade ibland helt plötsligt och skulle komma in till mitten, så fick tjorva lite men sen gick det bättre. Kan ha varit på grund av blåsten, blåste hur mycket som helst! Sen efter jag kom hem har jag bara fortsatt vila.. Om ett tag ska vi åka till Håkan & Sandra och se på film och äta goodis och sånt ;) Och ska fara och köpa mig Cola! Har inte druckit cola på hela veckan!!! Jag är verkligen beroende av den drycken :P Och det sa vara i burk, eller glasflaska, då är det som bäst ;)

   

Jag är BEROENDE av Coca Cola!

Nelly Shoes

Dom kom idag!!! ;)

   

   

Jag är kär! :P Dom svarta var mycket skönare än dom bruna, trots att dom är har 13 (!) cm klack!! Helt underbara! :) Är liiite tveksamma till dom bruna ännu, ska fundera över helgen. Dom kändes lite plastiga och hala att gå i. Men snygga! Och så hade jag gärna haft dom i storlek 35,5 istället för 36!


Godmorgon!

Jag blev hemma idag också.. Vaknade 07.15 och hade huvudvärk ännu, så tänkte att det är bäst att vara hemma då och vila idag också.. Tvingade mig själv att somna om, vilket inte var det lättaste men lyckades tillslut och har klivit upp 10.30 :P Inte illa för en morgonpigg tjej :) Känns lite mindre i huvudet nu och är bara lite yr! Så jag är nog på bättringsvägen nu!!

Ikväll måste jag till stallet. Får longera Zhai så att han får röra på benen.. Jag menar så ansträngande är det ju inte att stå i mitten och hästen går runt mig.. så det är ett måste! Om det är bättre imorgon så rider jag lite lätt då!

Lindas fest imorgon också! ;) VAD ska jag ha på mig, hjälp!! Alla andra kommer ha nya fina kläder medans jag får ta nått gammalt.. :/ Jäätte skoj! Mina nya skor har skickats från Nelly igår;) Men dom borde ju inte komma förän måndag då, hade varit fint om dom hade hunnit komma i alla fall! Alltid samma problem :/ Tur i alla fall att min ekonomi har börjat stabilisera sig igen nu efter hästköpet:) Så snart borde man kunna återgå till sina gamla vanor, dvs i alla fall köpa nått plagg i månaden ;) Jag längtar!

Tjockis!

Äta, äta äta.. känns som att det är det enda jag gör! :D Men är så rastlös och då är det som fint att äta nåt gött och fördriva tiden lite ;P Haha! Skulle bli en tjockis av att gå hemma!! Har ätit frukost kl 9, lunch kl 12, middag kl 16 och mellan det alla måltid en ballerina choko då och då.. Sen nyss åkte glassbilen förbi så jag sprang ut och köpte massa glass.. ;) Har redan ätit en.. Voivoi.. Vart ska detta sluta? :P

Har ont i huvudet ännu, men är svårt att avgöra om det är av fallet eller för att jag vilat hela dagen! Blir ju alldeles förslappad.. sov till och med 2 timmar mitt på dagen, och det är olikt mig.

Annelie kom med ett bra tips, att jag ska ha en "spa-dag" så blir jag hemma imorgon också så är det det som står på schemat ;) Bra idé måste jag säga! :) Hihi..

Rastlös!

Jaha, klockan är 11 och jag är redan totalt uttråkad av att vara hemma! Vaknade redan kl 08.30, är verkligen inte van att ha sovmorgon, så jag klev upp.. Kändes meningslöst att ligga i sängen när man ändå var vaken. Har ingenting att göra.. Men huvudet värker och jag är yr.. Så är väl bra att vara hemma från jobbet då för hjärnan vilar verkligen inte på jobbet!! Får se ikväll om det är bättre för i så fall far jag och jobbar imorgon.. Men är det inte bättre så vilar jag för dom sa bestämt åt mig när jag sa att det kändes onödigt att vara hemma, att hjärnan är så viktig att man ska ta det allvarligt även om det inte är en jätte hård smäll man råkat ut för. Så är väl bara att lyda läkarna om det inte blir bättre till ikväll.

Har nån nått förslag på vad man kan göra som inte har något med datorn, tvn, böcker ellernågon fysisk ansträngning att göra??
Nä, jag tänkte väl det.... :(

Lyckorus!!

JAG TROR JAG DÖÖÖR!!
Dom har kommit in på lager, så jag beställde!!
Vet att jag inte ska men var tvungen ;) Och råkade visst ta två par ;P


 
Dom svarta är totally looovely!! Hoppas dom passar!!


Läkarbesök

Efter att igår och i morse haft sjukt ont i nacken och huvudet efter fallet bestämde jag mig idag för att fara och kolla upp det bara så att det inte är något.. Kom ut från sjukan med diagnosen hjärnskakning och en sträckt muskel i nacken! Yeey!! Jätte skoj.. Är i alla fall en lättare hjärnskakning, inte den allvarligaste sorten, men nu ska ni få höra vad jag inte får göra.. Inte nån fysisk ansträngning, Inte titta på tv (har redan syndat och tittat på senaste avsnittet av The City), inte sitta vid datorn (ooops, syndar just nu) och inte läsa böcker.. Hjärnan ska alltså vila för att bli bra! Men vad får jag göra då?? Ingenting.. Ligga och stirra i taket? Suck! Så läkarna ville att jag ska vara hemma från jobbet resten av veckan, eller till jag är helt symptomfri.. Ååå kommer bli tokig av att gå hemma!!!

Var ju i alla fall tvungen att fara till stallet och ta hand om min älskade häst, promenerade en stund på gården med honom men det snurrade i huvudet rätt mycket så tog in honom igen. Jag vill ju rida! Det som äntligen hade börjat gå framåt i ridningen..

Kan informera er om att jag kommer att se på Greys klockan 21 också :P Nått måste jag ju få göra! :)

Tv-kväll

Har sett på Den rätte för Rosing och nu är det Desperate Housewifes, finally ska Gabrielle bli sitt rätta jag igen! ;)
Bella ligger självklart med matte i soffan! Hihi.

Här är bilder på gogumman från i söndags när hon myser i solen:)








Värk och shoppingsug!

Idag är jag lite halvt invalid.. Hehe :) Har tagit värktabletter så har blivit lite bättre i alla fall! Känner lite värk i nacken också idag. Jag som skulle på spinning idag!! Kanske får skippa det för är nog ingen höjdare att sitta på en cykel när man har ont i rumpan och är stel i hela kroppen!! Blir nog att longera Zhai idag så att jag får vila baken :P Får rida imorgon istället.

På lördag är det åter igen fest! Denna gång är det Linda som står för kalaset ;) Även denna helg har jag klädproblem! :/ Blir tokig! Längtar tills lönen kommer, då ska jag köpa liite kläder i alla fall. Fast måste köpa ett regntäcke åt Zhai och det går ju i första hand! :) Tiden går så fort så snart är det för varmt för honom med vintertäcke.

Måste erkänna att jag både igår och idag har haft kläder i shoppingbagen på Nelly.com men har tagit mitt förnuft tillfånga i sista sekund och tömt varukorgen :P Starkt jobbat måste jag säga!



På väg mot toppen! ;)

Har varit i stallet ikväll. Red en stund och det gick jätte bra! MEN när jag skrittade av i lugn och ro på långa tyglar så blir gubben plötsligt rädd för rådjuren som alltid springer runt i hagarna när hästarna gått in i stallet.. Så jag RAMLADE AV!! :P Haha, hur kan det komma sig att jag inte ramlat av Sunny en enda gång på nästa 3,5 år och hon är verkligen ostabil, rädd av sig och klumpig! Men den lugnaste och tryggaste hästen ramlar jag av efter 3,5 veckor!! :) Nåja, var i alla fall inte ett så värst farligt fall, han hoppade åt sidan plötsligt och jag var verkligen inte beredd så jag tappade balansen och ramlade av ner på rumpan och slog sen i huvudet lite för jag vickade åt sidan.. Så känns en del i baken :P Och en aning huvudvärk kanske.. Men, sånt som händer! Zhai tittade sen på mig som om han tyckte synd om mig.. så jag pussade honom på mulen och hoppade upp igen och skrittade vidare.. Sist jag ramlat av en häst var nog Vinetta på Haparanda Ryttare typ när jag gick första året på gymnasiet.. Och det var på grund av att hästen var så ostabil och gick ner på knä i galoppen så jag gjorde en kullerbytta över huvudet och tappade luften rejält då. Så var väl dags nu igen då!

Nåja, det sägs ju att man ska ramla av 100 gånger innan man är en riktigt bra ryttare ;) Så jag är på god väg att bli en toppryttare nu! :) Hihi



Nu ska jag ta en huvudvärkstablett för det dunkar en aning i huvudet!


Måndag iiiigen..

Voivoi vad man alltid ska vara trött på måndagmornar.. :/

Igår eftermiddag for jag som sagt till stallet, red typ en halvtimme sen höll jag på att frysa ihjäl, blåste och snöade en del.. Zhai var jätte duktig, men lite arabbeteende fanns där.. Han var nämligen liiite fjantig när det blåste så, men inte som vissa andra hästar som hoppar till för minsta lilla :)

Sen när jag kom hem övertalade jag patrik att vi skulle fara och hämta pizza ;) Så det gjorde vi och la oss på soffan och sov en halvtimme efter det innan det var dags att åka och fika hos Håkan som fyllt år. Väldans mycket födelsedagar den här helgen :P

Och nu är det en ny vecka med nya möjligheter :P
Har bestämt mig för att träna en del den här veckan. Spinning imorgon och onsdag. Kanske gym en dag och så ridning dom flesta dagar förstås! Känner mig svullen efter alla kalas och allt vin i lördags.. Usch! Nu är det dags att bli smal och fin igen.. ;)

Händelserik Lördag

Igår var det en händelserik dag. Började med att jag for till stallet på morgonen och lilla Ronja åkte iväg till sina nya ägare.. Lite sorgligt men jag vet ju att hon får det bra. Pratade med dom igår kväll och det hade gått jätte bra med deras andra häst. Och dom tyckte att don var en sån social och snäll ponny. Och det är hon ju verkligen. Världens mest underbara! ♥ Kommer sakna henne så mycket.. Sunny kommer nog också sakna hennes lilla ögonsten!

Första mötet mellan Ronja och Sunny i juni 2006.

Sen var vi till Kattilasaari och firade pappa som fyllde år. Alla syskonen var där så det var riktigt roligt! :) Men vi kunde inte stanna där allt för länge eftersom att vi skulle på Joppes 30 års fest klockan 18. Så vi kom hem vid 4, gjorde oss klara och åkte iväg till festen.. Var riktigt trevligt! Goood mat och trevligt sällskap. Gick lite segt för mig med vinet bara.. Men kom igång tillslut. Lite dans och mingel  vart det och tillslut åkte vi till Hotto, träffade Evelina där också! Hihi :)
Lite bilder:

Boys :)


Parik och Fredrik :)


Jag och Henna kunde inte vara sämre :P


Klas och söt Ida ;)


Pettersson och Fredrik


Födelsedagsbarnet:)


På g mot hotto! :)


Söndag idag, mår hur bra som helst idag. Ska fara till stallet och rida vid 3 tiden och sen ta in Zhai och Sunny.

Ha en bra söndag!



Slutade tidigare idag! Fick fara hem redan klockan 15. Skönt var det :)
For till stallet och red och pysslade om Zhai och sen lilla Ronja. Kändes lite jobbigt att veta att det är sista dagen, för imorgon på morgonen/förmiddagen kommer dom och hämtar lilla Ronja. Våran lilla sötnos.





Ronja, för alltid i mitt hjärta! ♥



 


Sista dagen?

Har bara hunnit vara hem och vända.. slutade kl 21 igår och började kl 07.45 idag! Efter jobbet igår for jag och patrik och solade. Usch vad jag hatar att sola nu för tiden.. varmt , äckligt och så börjar man lukta så illa! Förut tyckte jag att det var såå skönt men inte längre! Uäääck! Tacka vet jag sommar och riktig sol :)

Kvällen idag ska jag spendera i stallet.. Var ju inte alls dit igår :( Men mamma och pappa var och tog hand om hästarna istället :) Idag är kanske min sista dag med Ronja! Beroende på om dom hämtar henne imorgon eller på söndag. Ska mysa massor med henne ikväll och packa hennes saker.. Ska även fixa kontrakt idag. Kommer ju gråta när hon åker...

Annars så är det skönt att det är fredag!! Är taggad för festen imorgon och ska även hinna med att fika hos mamma och pappa imorgon eftersom att pappsen fyller år! :)

Önskeoutfit!

Detta hade jag mer än gärna haft på mig nu på lördag!!

 



(Nelly.com)

Skorna bara måste jag ha.. Har lagt dom på bevakning för finns bara stora storlekar kvar! :( Typiskt! Kan inte riktigt sluta tänka på dom så måste köpa dom, om dom nu kommer in i min storlek! Åh, jag tror jag håller på att falla tillbaka i mitt shoppingberoende:( MEN än så länge har jag i alla fall inte köpt något!;) Se men inte röra är det som gäller fortfarande!:P


Ny frisyr!


Jag har klippt lugg!!!!
Det var ett stort steg för mig som annars alltid säger "ta bara det slitna" .. Skulle egentligen bara färga håret men bestämde mig för att jag ville ha nån annan förändring också. Och jag tycker alltid att tjejer med brunt långt hår och lugg är så fina, typ som Erin i The City, inte för att jag har såå långt hår som hon har men ändå :) Blev fint! Lite ovant men jag tänkte att då känner man sig lite finare på festen på lördag när i alla fall håret är fint ;)



Lovely!

Jiihooo, slutar strax och då ska jag skynda skynda skynda till stallet och ta ut världens finaste häst på ett dressyrpass! :)

Hurtbulle ;)


Woohoo!! Jag vannmotionslotteriet här på jobbet!! Får välja mellan massage och presentkort på Intersport.. Jag tar det senare.. ;) Nått kan jag ju köpa nu, inte för att sportkläder är det roligaste att köpa men kanske använder det till att köpa ett par skor, hade ju viljat ha ett par vita skinnconverse men det har dom ju då inte i kalix. :( Får leta i nån annan stad!! Hihi, Det lönar sig att träna! ;)

Förresten, varför säger man egentligen hurtbulle? Låter inte så hurtigt med bulle :P Hehe


Min sötnos ♥




Om jag vore rik..

.. Då skulle alla dessa skor flytta in  i min garderob!


  

   
Alla skor är från Nelly.com


Snöstorm & Klädproblem!

Oj vad trött jag är idag.. Tisdagar är nog värre än måndagar!? Har sovit 7 timmar men det räckte tydligen inte..

Igår var jag till stallet när jag slutade.. Vilken snöstorm det var! Mockade snabbt och hämtade sen in Zhai som var alldeles snöig men han gick lungt och snällt in. Sen hämtade jag Sunny och Ronja som var helvilda och ville in! Ronja sprang runt, bockade och sparkade bakut. Stackarna ville inte vara ute längre.. Sunny blev också smittad av Ronja så när jag ledde in dom var båda helvilda. Borde det inte ha varit araben som var vild och inte varmblodet och minishettisen? ;) Zhai är verkligen lugn som en filbunke :)

Nu har det äntligen lungnat ner sig med snöandet så ikväll ska det ridas!

Sen måste jag säga att jag har ett problem!! Ska på 30 års fest på lördag.. Och jag har INGENTING att ha på mig :( Ååh! Känner mig inte alls lika fin när man inte har nya kläder att ha på sig.. Sen helgen efter på Lindas fest är det samma problem!  Kommer få ta på mig nån gammal trasa.. Gud så osnygg jag kommer känna mig! Någon som vill skänka mig lite pengar? :)

Confessions Of A Shopaholic

Biopremiär 20 mars. Jag längtar!!
Undra om jag får med mig honey? ;) Är nog lite tveksamt kanske..
Men se den på bio ska jag, även om jag fast får fara själv!
För mig är denna film mycket mer intressant än Sex & The City, har ju aldrig sett serien så har ännu heller inte sett den filmen, men har läst alla Sophie Kinsellas böcker och ääälskar Rebecca Bloomwood! :)
Så det är helt självklart för mig att se den!





Shoppingsugen!

Usch för måndagar! Hade gärna haft helg några dagar till.. Längtar till påsken då får man ju vara ledig i alla fall 4 dagar i rad.. Det känns som att man behöver lite ledigt nu!!

Mitt shoppingsug har börjat komma tillbaka.. Suck! Men jag ska vara stark och INTE falla för alla frestelser.. Började igår med att jag hittade ett par skor som jag vill ha. Har inte slutat tänka på dom ännu.. Åh, men kanske att jag har lite bättre ekonomi nästa månad.. Hoppas bara att dom finns kvar då!!!!

Lyckad kväll

Igår kom festsuget tillbaka!! Efter att ha lyssnat på partymusik och skrivit med Jaana på msn så var jag riktigt sugen!! Jag och Jaana är så bra på att göra varandra peppade! ;) Vi kom fram till att det är bra att vi alla bor på olika orter, annars skulle vi ju festa hela tiden ;P Hihi.. Så det blev att korka upp en vinflaska till maten. Min lilla Ida kom hit! :) Sen for vi även till Klas en sväng också innan det var dags för hotto. En riktigt lyckad kväll.. Blev tyvär inte att ta så mycket bilder, hade inte ens med min kamera.. Men här är en bild på mig och Ida tagen med patriks mobil! Haha, vita som spöken blir man alltid på bilderna man tar med den! Men söta spöken i alla fall ;)




Idag har jag inte mått allt för bra :S Brukar aldrig vara bakis, men idag var jag det!! :/ På dagen kom Annica och lilla Julia hit :) Var så roligt att få vara med dom idag. Vi var först här ett tag tills jag piggnade till sen åkte vi till stallet, efter det började hungern komma efter att inte ha kunnat äta på hela dagen så då hämtade vi pizza :) Sen har vi sett lite tv och så bara.. Mysigt att få träffa min lilla systerdotter. Hon är så himla söt! Var så roligt att dom kom!:)

Sen ringde dom som var och tittade på Ronja igår.. Och dom ska ha henne!!! Så nästa helg flyttar gogumman till Bondersbyn. Skönt att hon hamnar så nära. Känns jätte jobbigt men ändå så känns det bra att hon får komma till en sån bra familj.



Hoppas alla haft en bra helg!