Natti natti

Då var det snart dags att gå och sova.. Först gå ut med hundarna på kvällspromenaden sen sängen! Ska jag vara ärlig så är jag lite nervös inför morgondagens undersökning. Tur att jag har min fästman med mig som stöd :) Min underbara honey! Love you.

Sov gott och dröm sött!

Träning träning träning ;)


Jag
ska på spinning imorgon. JAG!! :) Det är då på tiden att jag tar tag i träningen! Är såå otränad.. har ingen kondition alls. Spinning 30 minuter och låg blir det, mer skulle jag nog inte orka! Om jag ens orkar det. Haha ;D Och gymma ska jag också ta upp igen efter 4 års uppehåll, har inte gymmat sedan gymnasiet!! Ska bli riktigt skoj, är för första gången lite motiverad till och med :)

I första hand kommer ju ridningen, men utöver det ska det bli gymmet nån/några dagar i veckan och någon slags gruppträning i alla fall en gång i veckan. :)

Wish me luck ;)

Imorgon


Imorgon är det dags, ska till ögonläkare i Sunderbyn med mina ögon. Ser förfärlig ut idag! Egentligen är det kanske hudmottagningen jag borde fara till men hittar dom inget på ögon så har jag fått en tid den 17/10 hos en hudläkare i Luleå. Man måste vara förberedd :) hoppas verkligen att jag snart får ett svar på vad jag är allergisk mot.. Snart 4 månader har jag haft så här nu!
Nåja, nog om det!

Idag har jag träningsvärk från gårdagens ridning! Försökte mig nämligen på att sitta ner i traven så mycket som möjlig igår vilket är nästan omöjligt i Sunnys skumpiga trav. Men efter ett tag gick det lite bättre.. Tacka vet jag ponnyer med deras mjuka och sköna gång! ;)

Ikväll blir det stallet en sväng och ta in dom iaf.. Får se om det blir ridning eller om jag bara pysslar om dom.

Hej svejs!

Ledig :)


Idag har man haft en ledig måndag och det har varit hur underbart som helst! Började dagen med (hör och häpna) sovmorgon!! Sov ända till klockan 10.. Tror det är första gången på två månader som jag unnar mig lite sömn när jag är ledig och inte åker till stallet tidigt på morgonen. Har istället varit och ridit nu i eftermiddag :)

Annars idag har vi pysslat lite ute på gården. Varit på ärenden, köpte ett sött rosa halsband till Bella :) Nu håller jag på och förbereder middag, tacos står på menyn idag!

Ha en trevlig kväll!

Ännu en bild :)


På mig och Lisa från balen. Tänk vad vi planerade och räknade ner inför balen och studenten.
Söta Lisa. Det är få jag saknar från min gymnasieklass. Men saknar verkligen Lisa, och Linn. dom kommer alltid vara speciella för mig. Utan dom skulle jag aldrig ha pallat med att gå i min klass..


Jag och "Lapp-Lisa" ;)


Gamla goda tiden?

Hihihi, hittade en gammal rolig bild från när Jenna fyllde 18 år! Så småa vi är :)


Inredningsplaner


Sitter och läser min bok här på jobbet.. (Perfekta Hemmafruar)  Ganska lugnt och skönt idag! Än så länge inga galningar som skriker åt mig. Puh!

Igår kväll trodde jag att jag skulle bli ensam hemma för min honey hade planerat utgång.. Men tror ni jag blev glad när han sa åt mig att han nog stannar hemma med mig istället ;) Hihi.. Vi fixade upp tavlor i vardagsrummet och ikväll måste vi sätta upp en hylla också så börjar vardagsrummet bli helt klart! På tiden eftersom att det snart är ett år sen vi tapetserade :P

Ska nog fara och låna hem lite tapetböcker snart och försöka få lite inspiration till sovrummet som vi ska göra om. Hemskaste tapeterna nu så blir riktigt nice att få lugna varma färger där istället! Ett sovrum ska väll vara rogivande och inte stressiga färger med en bård mitt i allt.. Bårdar är det värsta jag vet! Så ugly! Sen när vi är klara blir det mys mys mys ;)


God morgon!


Då är man åter på jobbet :) Gud så dåligt jag sovit i natt.. Bella har mått dåligt och bajsat och spytt inne i sovrummet.. Undra varför hon mått så dåligt? Nu i morse skakade hon som ett asplöv men gick ut med henne och försökte få i henne vatten, utan att lyckas, efter det la hon sig och sov.. Så får hoppas hon mår bra igen när Patrik stiger upp. Hon har ätit så dåligt sista tiden, därför är man lite orolig när allt kommer ut.

Vill inte att min gogumma ska må dåligt!




Saturday evening!


Ååå hoppas min honey fixat dom nyaste The Hills avsnitten åt mig. I så fall blir det att titta på det direkt när jag slutar jobbet om en timme :) Myskväll i soffan. Har blivit så lugn och skötsam, inget vin för mig på 3 helger nu ;) Det ni!

Audrina, Whitney & Lauren i The Hills


Ha en trevlig lördag kväll kära läsare!

Katy Perry - I Kissed A Girl

Såå skönt låt :) Var just på MTV och fick mig på lite bättre humör i alla fall :)

Lyrics:

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
Your my experimental game
Just human nature
It's not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Kläder åt Bella.

Måste verkligen köpa kläder nu åt Bella!

Dessa två hittade jag på något som heter Dogglas.se. Fast är lite skeptiskt mot att beställa från nya stället. Och jag vet ju att Lechien har såå snabba leveranser och bra saker (varorna kommer dagen efter man beställt). Fast det var billigare från Dogglas..

   

Undra om det är svårt för hunden att röra sig i en regnoverall? Svårt att veta..

Varför jag hatar att jobba helg!


Nu, efter 3 timmars helgjobb vet jag verkligen varför jag för ett år sedan gruvade mig långt i förväg att jag skulle jobba helg.. Brukar inte skriva om mitt jobb här så mycket men snälla, vilka idioter det finns! Jag blir nästan gråtfärdig så hemskt är det.. Det är på helgerna man får ta all skit! Veckorna går helt okej och det brukar inte vara så mycket arga kunder.. Men nu efter 3 timmar en lördag så har jag redan haft 3 personer som förpestat min dag.. Och ännu 4 timmar kvar :S

Lördag.


Då var det lördag. I morse var jag som vanligt uppe halv nio och åkte till hästarna! Red en liten stund och hann precis innan ovädret började :)

Har börjat jobba för en halvtimme sen och blir kvar här till kl 21.. Kul!! Fast egentligen känns det inte såå hemskt, är ju ändå så dåligt väder och har laddat upp med gooodis ;) Karlfazer choklad, Kinapuffar och Turkisk Peppar och Fanta till det såklart! :) Har även två tidningar med mig, Veckorevyn och Cosmopolitan plus att jag tog med mig en bok, Perfekta Hemmafruar, som jag har lite kvar av :)

Vi får väl se hur länge jag håller mig innan jag börjar klaga på att jobba helg :P

Smått & Gott ;)


Är så skönt med lite nya acessoarer/kläder/skor ;)
Har provat stövlarna nu och dom var jätte bra! Hihi..
Nu väntar bara en leverans från HM..

Så här fina är mina guldiga bamboo örhängen ;) Även en skymt av min underbara Ellos-kofta :)



Puss

Nya skor!

Jag har ett par superfina stövlar som jag beställt från Din Sko i bilen.. Längtar tills jag slutar så att jag får prova dom.. Såg iaf sååå snygga ut när jag snabbt öppnade paketet på min rast innan jag gick in på jobbet igen ;) Bara att hoppas nu att dom passar!

Fredag :)

Då var det åter igen fredag, men denna fredag känns inte lika rolig som annars eftersom att jag jobbar hela helgen :( Men är iaf ledig på måndag så det känns bra.

Sitter idag på en kunds kontor och svarar.. Riktigt skönt med miljöombyte, är så mysigt och skönt på deras kontor :)

Trodde förresten i förrgår och igår att jag hade hittat min drömhäst! Men fick sen reda på att den har haft kotledsinflammation för två år sedan, och såna inflammationer kan komma tillbaka, så jag får leta vidare.. Var ju hur som helst inte tänkt att jag skulle köpa en ponny nu.. Så det var nog lika bra det :) Men fiiiin var den!

Har lunch om nån timme, då blir det att gå på stan eftersom att jag ändå är i stan och jobbar fram till kl 16 :)

Ha en trevlig fredag!

Idol 2008

Alltså jag måste bara säga att vilken kvalité det är i årets Idol! Nästan alla som dom skickar hem är ju också sjukt bra. Längtar tills fredagsfinalerna börjar :)

Ikeabesök :)

Godkväll ;)

Idag har jag varit ledig och har efter en morgon i stallet farait tillsammans med Patrik och syster Annica till Haparanda :) Åt lunch på Leilani med mamma & pappa! Pasta med kyckling i thaicurry & cocosmjölk, I love it! Sen vart det min älsklings obligatoriska besök på Km Däck och en bildelsfirma i Torneå! Jääätte roligt, som alltid.. :P Sen for vi å IKEA, riktigt skoj ;) Köte lite smått 2 vita mattor och 2 vita mysiga filtar till vardagsrummet och ljuuus ;) En helt perfekt dag måste jag säga! Nu väntar myskväll i soffan.

Sen det viktigaste, fick en sååå fin vinterjacka av min underbara honey i en tidig födelsedagspresent! Den finaste jacka jag någonsin har testat.. TACK baby!♥ Kommer inte frysa i vinter och kommer känna mig så FIN i den :)

PUSS


En annan gullig bild.

Världens sötaste lilla chihuahua! :) Så det så!


Sött eller vad? ;)

Kolla hur Bella och Estelle låg och vilade nyss!!
Sist Bella låg på storasyster var när hon var valp..

Först satt hon och sov på Estelle..


Sen la hon sig tillrätta ;)


Våra goungar!


God morgon

Då var det onsdag igen, veckorna går så snabbt! Imorgon är jag leeedig ;) Blir nog att åka till IKEA då och handla nytt kök till stugan bl.a. Kommer bli så fint där när allt är klart :)

Igår var jag i stallet, as usual, red en halvtimme.. Sen på kvällen var det Idol och Främmande Fågel på 4:an :) Sen såg patrik en film från 1989 !!! Såg redan efter två minuter in i filmen att det blir att lägga sig tillrätta med Bella och sova mig igenom filmen :P Haha!

Imorse höll Bella på att bli uppäten! Jag lovar!! Grannarna nedanför oss har en ENORM och äcklig hund, den är upp till midjan på mig! Den har gång på gång rusat igenom häcken och in på våran gård och börja morra åt Estelle och Bella. Så man får alltid vara rädd att ha dom lös utan uppsikt. Så i morse när jag hade varit och kissat med Bella kom den rusande mot oss! Pratade med dom andra grannarna så jag höll inte koll riktigt på Bella.. Kollade åt sidan så då kom besten springande rakt mot Bella. Som tur var hade jag sele på henne så jag lyfte i sista stund upp henne i kopplet (hann inte ens böja mig ner och ta upp henne) skyndade mig in i huset och hunden kom efter! Till och med jag är rädd för den! Usch!!


Myskväll.

Gårdagskvällen var riktigt mysig. For direkt jag slutade jobbet till stallet och pysslade där och gjorde vardagssysslorna. Var helt ensam där.. Bara jag och 13 hästar :) Först tyckte jag det var lite småtråkigt men sen kände jag hur skönt det var att gå där och pyssla för mig själv och småprata med alla nyfikna hästar som följde mig med blicken för varje steg jag tog :) Sen när jag kom hem lagade jag och min honey tacopaj och såg film.. Mys mys mys!

Bilder från helgens ridning:


Vi två!


Jag & Sunny Shine


Sunny med hennes fina dreggel-läppstift ;)

Bild från igår.

Hittade detta gulliga foto på min systers pixbox så jag snodde det ;)

Jag, min systerdotter Wilma, och Patrik.

Busunge där i mitten :)

Måndag.


Ny vecka, nya händelser..

Lite om min helg..
Tidigar mornar och stallet kl 09.00.. Ridning, körning, mockning och det vardagliga sysslorna i stallet. I like it, så mysigt med morgon i stallet :) Dagarna har bestått av höstsysslor ute på gården i härliga höstsolen! Vi har klippt häckarna, huggt ner buskar och träd som varit ivägen,  tagit bort sommarblommorna osv. Och självklart varit ute med hundarna :) Myskväll igår med massa tända ljus och film (som jag såg 10 minuter innan ögonen som vanligt föll igen och förblev nere filmen ut)

Idag är det fullt upp på jobbet, hoppar från plats till plats.. slutar kl 18 och då beger jag mig till mina guldkorn i stallet!

Hej svejs!


Tjohoo ;)


Vilket underbart höstväder vi har den här helgen! Har till och med blivit lite brun :)

Skriver mer sen, tänkte bara önska alla en trevlig söndag ;)

Puss

Snart helg för mig!

En och en halv timme kvar av denna arbetsvecka..

Är hungrig. Vad ska man äta idag? Den där pizzan som Patrik pratade om igår skulle faktiskt inte sitta helt fel ;) Måste höra med honom sen... Hihi! Kanske efter att vi varit i stallet, jo jag sa vi.. får nämligen med mig min andra hälft till stallet idag. (hoppas jag) Får se hur länge vi hinner mocka denna gång innan klagomålen börjar! HAHA.. Jag tippar på 15 sekunder ;D Men det andra tycker han ju är helt okej, typ borsta hästarna och så, men mockningen, Ojoj, vad man får höra.. sist kom han med kommentarer som dessa: "Kan ni inte mocka en gång i veckan bara och byta ut allt?" eller "Varför måste dom ha spån, skulle ju vara mycket enklare utan!!"  Han tänker som inte att dom kanske inte vill ligga i skit i en vecka och att  utan spån skulle dom stackarna ligga rakt på det stenhårda betonggolvet..  Haha, han är så söt, får skratta iaf när han klagar :)

Alltså please..


.. min honey försöker få mig att köpa en sak som jag verklingen inte vill lägga pengar på.. Nämligen gummistövlar!! Från Tretorn eller vad det nu var. Herregud! Vad tror han om mig? Jag skulle aldrig använda såna gummistövlar. Visst om jag köper ett par snygga lite tjejiga skulle jag kunna ha på dom när jag går ut med hundarna i regnet och så! Men skogsgröna klumpiga fula stövlar.. Jag tror inte det!

Var på Team Sportia nu på morgonen och då ville han att jag skulle prova såna! som tur är började jag jobba så hann aldrig testa dom! Hihi.. Tur eller vaad? :P

Fredag idag, nice! ;)  Blir en lugn och skön helg.. Med ridning (kanske hoppning imorgon?) höststädning ute på gården, någon film på kvällen kanske, god mat osv osv.. Myshelg helt enkelt :)


Vid närmare eftertanke..


.. så var ju mitt köp av örhängena inte alls så tokigt! För eftersom att jag inte ska köpa några festkläder så behöver jag ju iaf nya acessoarer som hottar upp mina partyoutfits! Right?

Haha, börjar mer och mer låta som min favorit Rebecca Bloomwood i bästa böckerna ever! Sophie Kinsellas Shopaholicböcker, har dom allihopa och jag älskar dom :)

Shopaholicvarning!!!


Nu är jag igång.. Nyss kunde jag inte hålla mig så jag klickade hem två par Bamboo örhängen !! Shit, jag som ska spara pengar till en ponny. Hur ska detta gå? Nu måste jag skärpa mig! Som tur är kommer en ny lön om en vecka.. Den lönen ska sparas, sparas, sparas! Och fyller ju år om en månad så då har jag ju önskat pengar som ska direkt in på sparkontot ;)

Se vad fina!! ;)

 



Jag är ett hopplöst fall :(

Bilder på godingarna ;)

Dom ser totally lovely ut, längtar tills jag får hem mina nya kläder :)
(Den översta blåa farfarstopper har jag beställt i vit, men annars är det rätt färger)




          

Hoppas de tre längre topparna går att ha med leg-ins. Så det blir lite mer festligt iaf. Alltså det är nog första gången jag beställer såna här baskläder bara! Duktigt av mig.. ;) så på ett sätt är jag ju lite sparsam, som inte köper onödiga klänningar och kjolar som man bara använder en, max två gånger :)

Jag har syndat.


Gissa vad jag gjorde igår?
Beställde från både H&M och Ellos :S MEN det var iaf billigt! ;)
Sammanlagt 5 tröjor för typ 600 kr.. Inte illa va! 1 farfarströja och en cardigan från Ellos och en randig långärmad topp och 2 farfarströjor till från HM..
Behövs verkligen. Har ingenting att ha på mig på jobbet! Så går det när man alltid köper festkläder istället för vardagskläder.. Men nu ska jag försöka avveckla min festkarriär en aning och satsa mer på vardagssysslor! Wish me luck. ;) Haha!

Förresten så har jag aldrig beställt från Ellos förut.. Me tycker dom har massa fint nu. Inte lika tantigt som det har varit förut! Får hoppas att kläderna är lika fina på mig som på bilderna bara..

Världen är inte rättvis.


Vill bara gråta.. Tänk vad mycket hemskheter det finns här i världen.

Läser en blogg skriven av en mamma vars dotter gått bort i cancer för 2 dagar sedan.. Tårarna bränner men måste försöka samla mig eftersom att jag sitter på jobbet. Jag lovar er.. Jag ska sluta klaga på mina fjuttiga problem med ögonen som gör att jag inte kan ha smink! Vad är det egentligen? INGENTING! En sån obetydlig sak..

Vill ni läsa så är detta adressen:
http://levaidag.blogg.se/ .. Även hennes dotter har skrivit en blogg men kan inte läsa mer sånt idag för då kommer jag inte kunna ta ett enda samtal. Blir så ledsen!


Hundkläder.

Måste införskaffa vinterkläder åt Bella. Sorgligt men sant! Önskar att jag slapp klä på henne men vad ska jag göra när stackaren fryser redan nu. Måste helt enkelt förbereda oss inför den kalla vintern. Frågan är bara vad man ska köpa för något? 

Dom här skulle ju vara hur gulliga som helst. Båda från Le Chien.


Grod-huvtröja såååå cute!! ;)


Provade denna på henne förra vintern, fast i camoflage. Hon var så söt i den :)


Sovmorgon.

Skönt att man fick sova ut idag! Hela 8 timmars sömn.. Det är inte ofta. Men då jobbar man ju till 18 idag, vilket är mindre roligt :/

Efter jobbet igår åkte jag till stallet och red en halvtimme. Skönt att komma ut i friska luften ett tag efter en hel dag i telefon på jobbet. Pysslade lite med hästarna och åkte sen hem och lagade mat och såg på ytterligare några The Hills avsnitt.. Sen gick vi och sov i tid, har ju nämligen smittat Patrik med min kvällströtthet ;) Hihi.. Förut var han en nattuggla men nu blir han trött före mig ibland till och med :) Men det är bra bra braa! Tycker det är mycket vettigare att stiga upp i tid och få nått gjort än att sova halva dagen och vara uppe nattetid. För på natten blir det verkligen inte något gjort. Kanske är det så att han börjar bli gammal ;) Hihi!

Ha en underbar dag mina vänner!

Födelsedagsfesten spikad ;)


Vi har bokat relaxen på sporthallen till min födelsedagsfest. Kommer bli hur bra som helst! Så bara att boka in lördagen den 25 Oktober ;) Inte alla då, men mina vänner! Hihi. Den 24:e blir för min familj så tar vi party på lördagen. Bastu, bubbel, mys & fest innan utgång :) Perfekt eller vad?

Får ta och skicka ut inbjudningar någon vecka innan så mina flickor förbereder sig. Ska bli så roligt med födelsedag!


Måndag 15/9


Då var även denna helg över.
Haft den lugnaste helgen på väldigt väldigt länge..
Det enda jag gjort är städat hela huset så det ser riktigt cleant och fint ut och varit i stallet förstås. Resterande tiden har jag, som jag tidigare skrivit, sett på tv. Hela 23 (!!) Avsnitt av the hills har jag sett. Men dom är ju bara 20 minuter.. Fast blir ändå typ 8 timmar :D Haha! Vilket liv jag skulle ha om jag inte hade min honey. Hemskt!!! Blev så glad igår när han kom hem. Min underbara fina fästman! Pussade och myste hela dagen/kvällen med honom:)

Skulle inte kunna ha flera såna här helger. Det enda nyttiga jag har ätit är några gurkskivor på mitt vita onyttiga bröd :D Annars har jag ätit varmkorv med bröd, kebabtallrik, chocklad, Ben & Jerry glass, snacks osv osv. Plus att jag druckit nästan 1,5 liter Fanta ;) Men gött har det varit ;P

Det här, mina vänner.. Är det godaste som finns ;)


 



Avsnitt nr 13.

Shit, nu har jag totalt sett 12 The Hills avsnitt idag. :D
Har gjort de mesta av kvällsbestyren, ska se avsnitt nummer 13 och sen gå upp till sängen och försöka sova utan min älskling.. :/ Tänk att man kan sakna och älska någon så här mycket! Men vi ses ju imorn honey;)
Upp tidigt imorgon igen. Stallet kl 09.00, ska ta en ridtur på morgonen innan dom får gå ut i hagen..

God natt Sweeties!

Saknar..

Ååh vad jag saknar min honey! Hemskt med en helg utan honom. :(

Ska lägga mig på soffan och fortsätta med The Hills avsnitten. Såg tre stycken tidigare idag :)

Hoppas alla har en bra lördags kväll! Puss

Morgon i stallet

Oj vad tiden idag går sakta. Eller så är det föratt man stigit upp efter halv nio och åkt till stallet :)
Jag och Maria hoppade med Sunny. Hon var som alltid duktig och hindrena var även denna gång löjligt småa för henne, men snart när vi kommit igång lite mer ska vi väl kunna öka lite på höjden.


Lite bilder från morgonen:



Jag och gumman


Jag & Sunny hoppar fjuttigt hinder


Maria och Sunny :)


HAHAHA

HUR kan man annonsera om pizza på Blocket? Haha.. "En pizza av typen Bussola"
Nåja, man fick sig ett gott skratt i alla fall :)


http://www.blocket.se/vi/18076287.htm?ca=1_7_s


Wiihoo!


45 minuter kvar tills jag slutar. Eftermiddagen har gåt segt! Lunchade med Patrik och hans föräldrar på Bellerix, hur god mat är det inte där. Snacka om att jag blev mätt, första gången på lääänge jag var sådär mätt. Proppade bara i mig och det brukar jag inte göra :) Brukar äta tills jag känner liite mätthet sen är det bra. Men idag vad det ingen hejd på mig ;P Nåja som engångsförteelse är det väl okej, bara man inte proppar i sig varje gång, då lär man ju inte hålla sig smal länge :)

Vet ni vad? Min honey kommer med mig till stallet. Så skoj! Hihi. Inge roligt att fara själv men som tur är har jag världens mest underbara fästman som ställer upp för mig! Love you baby. ♥

The Hills & stallet :)

Jobbar till 17, sen helg :) Sköönt.

Sen blir det stallet och ikväll mys mys myyys! Patrik ska nämligen fara iväg med hans föredetta klasspolers till Piteå imorgon, så det gäller att mysa som aldrig förr ikväll så att jag överlever en helg utan honom:). Jag tänkte spendera morgondagen på hästryggen och kvällen i soffan med massa gott och The Hills-maraton :) I looove The Hills, kan titta på avsnitten om och om igen, alltid lika bra :) Riktigt tjejig dag imorgon alltså :P


Girlsen jag ska kolla på imorgon :)



Have a nice weekend allihopa! ;)

Snart..

Slutar om typ 15 minuter! Jippiie ;) Då blir det stallet direkt.
Imorgon ska Patrik komma med mig till stallet. Bestämmer jag ;) Hihi
Ska jag stå ut med att bil-skruvande kan han komma med mig och mocka lite skit ;) Får se hur det går men har börjat övertala honom redan igår. Hihi..

Ikväll blir det mys framför Idol :)

Puss


Hoppning.

I lördags hoppade vi med Sunny. Första gången på lääänge jag hoppat. Måste säga att man var lite ringrostig ;P Men gumman var duktig och hindrena var fjantigt småa för henne :) På lördag blir det kanske hoppning igen.




Cutie!

Åååh how cute!
Hur go var inte Bella i vintras när hon var valp, så söt och ynklig ;)
Se så pluttinuttig hon var.






3:e dagen.

Mmm, tredje dagen jag är hemma från jobbet idag. Men nu är i alla fall svullnaden i ögonen nästan borta. Så imorgon blir det jobbet igen :) Skönt, måste jag säga! Rastlösheten och pengaförlusten känns hemskt. :(

Har inte hänt så himla mycket eftersom man bara varit hemma så har inget roligt att skriva. Återkommer när jag är åter på jobbet :)

Jo, en sak måste jag ju såklart säga!! ;)

Jag kan ju bara inte ha fel. Britney är BÄST! ;) Hihi..


Ögonproblem och fest :)

Måndag idag.. Har varit hemma från jobbet för ni skulle se mina ögon!! Svullna, röda, torra, kliar och gör ont.. Har ringt till Sunderby Sjukhus idag och fått en tid 1 Oktober på ögonmottagningen där. Egentligen skulle jag ha fått en tid först i november men hon jag pratade var så snäll att hon ordnade så att jag fick komma tidigare än så.

Annars så var helgen riktigt bra. På lördagen så for jag och patrik till Happis för att fira lilla söta Linda som fyllde 21 år :) Var som alltid jätte roligt med töserna! Ni är bäst mina flickor! ♥

2 bilder från lördagen:)






 


Resor jag gjort på ett år:)

Satt och funderade på att jag för ett år sen alfrig varit utomlands! (Förutom Finland då, men det räknas ju inte:)
Men nu mina vänner, har jag under ett års tid hunnit vara i:

Sunny Beach - Med min honey och en kompis till honom. När vi nyligen hade blivit tillsammans;) Riktigt bra partystad måste jag säga, kan absolut fara dit igen:) 
Prag - En resa som jag och några till vann via jobbet, Såå rolig resa, vi skrattade i ett. Kommer definitivt vara ett minne för livet. En helt okej stad men det största minuset var att folket där var allmänt sura, i affärer, på restauranger.. Konstigt!
Tallin - Jag och Patrik tog en Stockholmstripp och åkte på partykryssning där man stannade en dag i Tallin. Riktigt mysig stad med fina gamla byggnader. Sommarvärme och mys på uteservering vart det där :)
Alanya - Senaste resan, säger bara mys mys mys;) Verkligen ett fint ställe, varmt och härligt väder. Enda negativa är väl folket! Haha, nu drar jag inte alla över en kant, eller jag drar alla bartendrar/servitörer över en kant. Om vi säger så här.. Jag och Patrik satt och kollade sista kvällen på servitörerna på ett ställe, om vi tar en av killarna som exempel, han hade på mindre än 10 minuter (!!) hånglat med två olika tjejer. Sjukt alltså! 

Tror nästa års resa blir till Grekland eller Cypern. Någon som varit där?

Allt detta på ett år. Och mina 20-21 år innan det har jag inte varit någonstans :D Haha!

Less, less, less..

ÅÅåååååååååååhhh...

Lite smått less är jag ju då..

På en vecka har jag fått veta dessa underbart härliga förändringar på mitt jobb:
1. Måste börja jobba helg igen.
2. Kommer bara ha en dag i veckan av några specialkunder. (Har alltid haft två dagar, och det är det roligaste med mitt jobb när jag får jobba med det).
3. Helgjobb innebär även att jag måste jobba storhelger. Och i år kommer jag jobba Julafton OCH Nyårsafton fick jag just veta!!!!!:( Jobbade ju julafton förra året också.. Vill bara gråta!

MEN har iaf idag lämnat in en semesteransökan för julafton, jag vill INTE jobba julafton i år igen. SKA inte. Never!

Nu var min fredag inte så härlig längre!

FREDAG

Alltid lika fint med fredag ;)

Slutar kl 16.30 idag, sen blir det stallet.

Linda fyller år imorgon så imorn blir det nog att fira henne ;) Hihi.. Bara man tar sig till Happis.. Är ju alltid samma problem att hitta nån som kan köra... Får fundera på det!

Puss

Torsdag morgon.

Igår efter jag slutade for vi ju då till Luleå. Tröjan jag ville ha var såklart slut :( Men det gjorde inte så mycket för det var hur som helst mysigt att åka iväg en sväng. Vi gjorde inte så mycket men åt bl.a på Max och det var riktigt gott måste jag säga :) Sen for vi till Mc Donalds och åt glass till efterrätt ;) Mätta som grisar men äh, lite glass går väl alltid ner ;P Hihi.. Man måste ju kunna njuta av livet och unna sig något gott ibland ;)

Sen när vi kom hem såg jag på Idol. (honey for till en kompis och bastade..) Måste säga att jag tyckte att det var lika bra som med förra juryn, nästan roligt med lite ombyte, Jag menar hur kul är egentligen Swartling? Jag tyckte då att det bara var positivt :)

Sen låg jag och mös med Bella i soffan fram tills att det var dags att hämta Patrik. Hon är så go, och luktar så gott!! Ni skulle bara veta vad hon luktar på benen/tassarna! :D Nämligen popcorn!! Ja det är sant, hon har popcorntassar. Haha. Gullungen. Fattar inte att en hund kan lukta gott!!


Patrik och Bella myser ;)

En timme kvar.

Helt otroligt! Har en timme kvar av min arbetsdag och har inte lagt mig på soffan på nån av mina raster! Igår när jag började halv tio låg jag halvdöd på min sista rast. Mer sju pass till mig tack! :) Skönt att vara pigg och utvilad en hel dag. (trots att jag bara sovit typ 5-6 timmar i natt).

Förresten, ikväll börjar ju Idol :)
Får hoppas det är lika bra med den nya juryn, det tvivlar jag på.. Men man vet ju aldrig.

Luleåå :)

Idag slutar jag ju redan 15.30, då blir det en snabb sväng till Luleååå :)
Kaaanske ska köpa en sak som jag viljat ha ett tag, om den finns kvar vill säga! Inte så troligt eftersom jag kollat på den före vi åkte utomlands till och med. Men ska INTE köpa nåt annat om plagget i fråga inte finns kvar. Känner mig så duktig och sparsam :) Hihi

Skoj med en luleåtripp istället för att spendera eftermiddagen i tråkiga Kalix.. Synd bara att jag kanske inte hinner rida idag :(


Oh my..

Ojoj.. Hur ska jag orka vara vaken hela den här dagen!?
Har nämligen börjat jobba redan kl SJU idag!! Så kl 06.10 ringde väckarklockan. Inte min tid på dygnet. Hade behövt iaf en timmes sömn till för att bli en människa igen. Fast egentligen så är jag inte såå trött, just nu iaf.. Men vet ju att jag kommer vara tvungen att inta soffan på min rast för några minuters sömn, som alltid ;)

Godmorgon på er alla ;)

Men shit!

Den här dagen är segare än segast.. Tiden står ju still!
Har inte ens haft min sista rast ännu. Jag står inte ut.
Och jag har ont i öronen från mitt headset, måste ta av det mellan varje samtal typ. Ajajaj! Sen kollar jag på klockan ungefär 2 gånger varje minut. Ännu TVÅ timmar kvar.

Nytt hår.

Nu har jag bestämt mig för att förändra mitt hår en aning.
Nu ska det bli LÅNGT! Lång lugg och långt hår ska jag nu spara.. Less på halvlångt hår. Är ju bara så skönt att kunna Sätta upp allt hår i en svans utan en lugg som bara hänger och är ivägen.

Sen ska jag även prova på lite ljusare hår, typ ljusbrun/vanlig brun istället för mörkbrunt :) DET är ett stort steg för mig, för jag har sedan jag gick gymnasiet hålt fast vid min kära hårfärg. Mörkbrunt, på gränsen mot svart! Kommer aldrig glömma när jag hade färgat min nuvarande hårfärg första gången och en killkompis som jag och Jenna umgicks mycket med då sa "Åh Catrin, Du lyser upp hela rummet." Så det håller nog i sig ännu. Haha :) Blev så glad att höra det så har helt enkelt hållt fast vid min hårfärg, men NU är det väl ändå på tiden att det sler en förändring? ;D Min vanliga hårfärg är ju faktiskt vanlig brun bara.

Måste bara kolla upp när tjejerna kan fixa mitt hår här under hösten nångång. :)

Godmorgon

Då var man på jobbet igen. Jobbar ända till kl 18.00.
Men fick mig lite sovmorgon iaf.

Igår kväll vart det som jag ville. Var först i stallet och red i nästan en timme. For sen hem, åt gooood måndagsmiddag :) Sen vart det film och mys i soffan. Men as usual så somnade jag efter 10 minuter ;) Men DET om nåt är härligt, sova brevid sin älskling och med världens sötaste chihuahua sovandes på oss! Hon älskar att få komma upp till oss när vi kollar på film, hon sitter där nedanför soffan och tittar på oss och ibland (för det mesta) kan jag inte motstå hennes söta hundögon så jag lyfter upp henne och hon lägger sig och somnar direkt! :)

Nu jobba, skriver kanske mer senare.



Give me, give me.. KLÄDER!

Jag vill shoppa!!! Helst på Topshop..
Ge mig dessa, TACK!







Svårt att spara pengar när man är shopaholic :( Men jag ska, jag ska, jag ska SPARA! Till nästa sommar kan jag köpa massor av kläder istället. Bara jag får mig min häst, det är det viktigaste. Får gå med mina gamla trasor tills dess ;)

1 September.

Hösten är verkligen här nu. Redan september!
Men känns ändå rätt mysigt på sitt sätt..
Det är ju inte helt fel att tända massa värmeljus som lyser upp i höstmörkret och krypa upp i soffan inlindad i en filt och mysa med sin älskling! Ååh.. I like it ;) Varje årstid har sin charm! 
Måste bara köpa höstkläder också så man överlever i kylan.

Sen så fyller jag ju år snart, 24 oktober blir man hela 22 år :) Det jag önskar mig är bidrag bidrag och åter bidrag :D Vill ha en häst nuuu! Men nu har jag kommit igång med sparandet iaf så det känns som att jag kommer få hem en ponny till våren om allt går som planerat ;)

Hoppas alla har en underbar dag! Det ska jag ha ;) Ska luncha kl 12 med min honey och efter jobbet blir det stallet direkt, ska rida i finvädret!

Pyss