Tomorrow


Woohoo! Imorgon drar vi iväg på äventyr ;) Imorgon ska det vara SOL och ca 24 grader varmt i Stockholm. Perfekt eller va?! ;)

Idag vaknade jag kl 07.00, fixa mig & åkte till Luleå och redovisade. Gick braa ;) Väl tillbaka till Kalix igen åkte jag och honey vidare till Haparanda där vi åt lunch på Leilani och sen glass i Finland som efterrätt. ;P
Nu hemma och ser på ett The Hills avsnitt som jag sett kanske, TRE gånger, men man tröttnar aldrig på The Hills :)

Snart PACKA!!! ;) Måste bara få torrt det nytvättade..

Vi provade ståsolariumet idag. Tror det var en engångsföreteelse. Vad STARKT det var. 6 minuter och det bara brände och svettig vart man. Det kan inte vara bra för huden. Men nu är det färdigsolat för i år ;)

Puss&hej

Tisdag morgon..

.. Och trött är jag. Ville bara dra täcket över huvudet imorse och fortsätta sova gott med älsklingen min som håller om mig! Ååå..Hur underbart det skulle ha varit. Men nää, nu sitter man här på jobbet i vanlig ordning och börjar redan (efter 40 minuter) bli rastlös! Fast ska inte klaga egentligen, för imorgon är jag ledig, eller ledig och ledig, men har bara en redovisning på Universitetet  i Luleå kl 09.40 och sen ledig ända fram till måndag ;) Om TVÅ dagar åker viii.. Nice med hotellnatt på torsdag. I like it ;)

Har laddat upp lite nyare foton på lilla Belly, kommer nog mera i juni.. :) -->http://catti.pixbox.se

Här är iaf ett smakprov ;P


YES! Fick just höra att jag är brun ;) Mina solarieminutrar lönar sig visst tillslut. ;D Man kan ju inte åka ner till Sthlm där alla är bruna av sommarsolen och se ut som ett spöke från norrland :)

Ha en bra dag flickor och pojkar! /Catrin

Helgen är över.

Har haft en skön och LÅNG helg för en gångs skull.. Ledig fredag lördag söndag! Gärna fler såna helger, Tack! ;) Hunnit med lite av varje. Men inte nått som har med alkohol att göra. 3:e lugna helgen. Skööönt. Fast på torsdag åker vi ju. Då kan jag lova att det kommer slinka ner ett vinglas eller två ;) Gött ;P

Igår var vi med en blomma först till min mamma. Där åt vi och hälsade på deras "lilla" valp (Min hund på 7 månader väger 1,3 kg och deras valp på 9 veckor 7,3 kg :) Liiite skillnad). Han är så goo valpen.
Och Estelle fick bada i.. Ja ni kan aldrig gissa. HAHA! Men kan säga som så att hon luktade än i morse.. Efter TVÅ duschar igår! det härliga hon badade i var nämligen min farbrors kors URIN! Haha... Men hon tyckte det var roligt och hon sprang glatt runt sedan med pissvattnet droppandes från henne. Mysigt ;)
Sen på hemvägen var vi förbi Patriks mamma med blomma nummer 2. Dom är värda så mycket mer än en blomma men det är ju alltid nåt. :)

Sen måste jag säga att: VAD HAR EUROPA FÖR MUSIKSMAK? Man får ju skämmas för dom olika ländernas skull hur töntiga låtar det var i Eurovision :/ Charlotte borde ha vunnit. Så det så! En av dom få låtar som ens var värda att lyssna på ju!


Nu har jag sagt mitt för denna gången ;)

Catrin

Söndag i solen.


Då var man nyklippt och nyfärgad! Så skönt med friskt och fräscht hår igen.. Perfekt eftersom att vi åker på våran minisemester om 4 dagar ;) Äntligen närmar det sig!  

Så här fin vart jag efter klippningen ;)
   


Sitter ute i solen i bikini och med laptopen i famnen.. Skönt med sommarväme!
Sen bär det av till våra underbara mammor, eftersom att det är morsdag.. :) Och en ridtur står också på schemat.. ;)

Puss

Klippning imorgon

Hon må vara nästan sjukligt smal ibland men hon har då alltid fint hår! Blont som Brunt, långt som kort..  Klippdags för mig imorgon och det är av Nicole jag hämtar inspiration även denna gång. :) Ska inte ta så mycket på längden men luggen måste jag göra något åt.. just nu hänger den bara. Inte snyggt!

           


                            
Blir denna lugg:  Men mörkbrunt såklart: 



Catrin

Sol !

Äntligen en dag med sol ute. Så ikväll blir det nog att åka till Kattilasaari och rida! :) FINALLY!
Vill ha sommar.

En sommar utan hästar är ingen riktig sommar!
      

Hihi, Imorse var det en trött liten Bella som motvilligt vaknade. 2 gånger sprang hon upp och la sig igen när jag burit ner henne. sömntuta ;) Hon är van att få sova vidare med husse när jag far till jobbet :P så att vakna kl 07.00 var inte någon höjdare enligt Belly ;)

(Här var plutten bara 3 månader)


(klicka på bilderna för större bilder)

Catrin

Lill-Lördag


Redan onsdag, känns som måndag eftersom att jag var ledig igår och jobbar bara imorgon sen ledig resten av veckan :) Lyxvecka!
Och nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag.. Wohoo! Sen åker vi på våran lilla resa. Jag och Honey ♥ Fast då ska jag först under onsdagen överleva en redovisning inför dom andra "arbetsrättarna" .. :P

Till hösten har jag varit på ett och samma jobb i tre hela år! Måste ju göra nåt av mitt liv. .Kan ju inte sitta som telefonist hela livet. ;P Får se om man kommer in på utbildningen i Umeå som jag sökt till .. vilket är en väldigt minimal chans. Annars så blir det kanske Rättsvetenskap i Luleå istället. NÅT måste man ju läsa. Kan ju inte stanna i utveckling när man är 21 år.. Då sitter man där när man är 50+ på samma nivå som för 30 år sedan och ångrar att man aldrig utbildade sig.

Ska bli en framgångsrik och välbetald kvinna ;D

Catrin


God natt! Hahahah

Kolla in vilken bra hemsida vi hittade! ;D HAHA -----> www.sova.nu

Nu vart man riktigt trött efter att få se en snel John Blund. hahahahahhahah


Lugn helg nr 2 ;P


Lugnt och skönt ännu en helg, och en återstår! :)

I fredags var vi till Luleå och hämtade mamma & pappa från flyget. Skönt att ha dom på hemmaplan igen. :) Åt på Max gjorde vi. (och vi som bara skulle äta husmans?)
Lördagen var lite fix och trix hemma och kvällen spenderade jag i stallet och på hästryggen istället för på fest och med vinglaset i handen! Huuur mycket bättre var det inte att motionera Sunny och umgås med pållarna istället. Mysigt :)
Igår, söndag, hände inte så mycket mer än att jag vaknade kl 09.00 och satte igång att skriva skolarbete hela dagen ända fram till kl 20.00. Endast mat och kisspauser vart det :P Men nu är man i stor sett klaaar med PM:et ;)
Fick även se mina föräldrars govalp som dom hämtade igår.. Sååå sööt! :)


♥ 9 månader igår.


Catrin


2 weeks ;)

Om exakt 2 veckor vid den här tiden är jag och min älskling i Stockholm, tar ett glas i solen på en uteservering, strosar runt i favoritbutikerna, äter glass, eller kanske myser på i hotellrummet ett tag om vädret är sämre;) .. För att sedan på kvällen bege oss till Grönan! :) Tror ni jag längtar?

Har redan planerat mina inköp ;) Vad som ska inhandlas är: En bikini, solisar, kjolar i mängder, några nya AA-klänningar, kanske ett par nya ballerinor eller sandaler? JAG VILL SHOPPA NUU! Shopaholicen i mig börjar tränga sig fram åter igen.. Har haft en ganska lugn period under vintern, men på sommaren vill man ju bara ha mer mer mer och MER kläder ;) Tur att man fått löneförhöjning nu! Haha.

Ikväll är det PM-skrivning som gäller. Sen ska jag och honey åter igen cykla till stan och sola. Skönt med lite motion och sen ligga och drömma sig bort till varmare breddgrader ett tag. Eller stå? Måste ju testa ståsolariumet nån dag! :P


Catrin

WONDERFUL!

En VIT helg har det varit. Helt underbart skönt! Inte ens ett sug har jag haft! Hör och häpna ;) Även fast vi var förbi grääbbsen en sväng i lördags, och dom frestade med vin .. ;P Duktigt vaa?! ;) Blir nog minst en till lugn helg..

Vi har fått gjort lite smått och gott iaf.. Men mycket återstår att göra innan sommaren kommer!

Hjälp, måste skriva ett PM i Arbetsrätt innan nästa vecka på onsdag!!!! Dags att sätta fart :/

/ Catrin

Liten Chihuahua njuter! :)

46264-3
46264-2

Min gounge är så söt! Nu trivs hon när det är varmt ute..
Hon älskar att ligga i vardagsrummet och njuta i solen ;) Hihi

Catrin

FREEEDAAAG! ;)

Alltså huur underbart är det inte med fredagar nu för tiden.. När man vet att man är ledig varje helg! Wiiihooo! ;D
Idag jobbar jag till kl 17.00 sen ska jag och Patrik köra mina föräldrar till flyget och vinka av dom :)

Igår var vi en sväng till Habi. Köpte en matta till vardagsrummet. Blev riktigt fiiint ;) Sedan efter IKEA bar det av till MAX, as usual.. Men NU ska vi inte äta där på länge länge.. Ingen skräpmat och alkohol på några veckor, men massa promenader så man får sig lite motion. Måste ju vara slim inför resan och BEACH 2008 ;) Hihi

Så vi säger bara HEJ DÅ pizza, skrov och VIN framför allt!
Och HEJ husmans, motion och vatten! :D Haha.. De lät ju sådär jätte skoj! Men så får det bli någon vecka framåt..sen mot sommaren tar vi fram vinet och äter onyttigt igen och njuuuuter av livets goda :)

Snart lunch.

Catrin


Bokat & Klart

Igår eftermiddag har vi bokat vår lilla resa.. Flyg + kryssning. ;) Bara kvar att bestämma vilket hotell vi ska bo på! Nåt fiiiint, men ändå inte ett som kostar 2000 kr som dom flesta gör.. Max 1500/natt  vore bra :) Så underbart att sova på hotell med älsklingen!

Gårdagskvällen spenderades på Before med Pizza, fika och mys.. Hur gott är det inte där! Var skönt att sitta där och ta det lugn i drygt 2 timmar och bara vara.. Välbehövlig avkoppling :)

Helgen blir lugn..Vila upp sig inför resan;) Vi måste fixxa massa hemma, så vi blir klara med våra projekt nångång. Sen eftersom mams & paps åker till Turkiet imorgon så blir det att vara mycket i stallet! :) Härligt att komma igång med ridningen.

Hejsvejs!

Catrin


IIiiiiiiiihh ;)

Mys-Weekend i slutet av månaden! LÄNGTAR! ;) Du och Jag honey ♥ (Och kanske nån fler då.. men vi ser ju :)
Sommar, sol, fest, hotellmys, lite shopping, mera mys! Ååh så underbart allt är! ;) Skoj att få damma av sommarklänningarna och heelsen :)
Oooh vill boka nu nu nuuu.. Tur att jag fick ledigt!

Ikväll lutar det åt att åka och ta Sunny på en ridtur! Hur härligt låter inte det då!? :) 

Jag ÄLSKAR våren och sommaren! Lovely ;)

Catrin


 


Valborgsfirande m.m.

Då var detta års valborgsfirande över ;)

Ondagen tillbringades hemma hos oss i tunnan :) Jag och gräbbsen ;)
Sen bagav vi oss till Torneå.. Alltid skoj! :) Vi parkerade på gården kl.05.00 på morgonen i strålande sol. Då var det dags att sova :P

(Men måste säga att jag nu börjar bli less på Happis..eller Tornes uteliv. Måste ta en paus från grannlandet nu ett tag!!!! Kanske återkommer till Torne närmare sommaren. Tills dess ska jag till att börja med lugna ner mig med vinet innan man ser ut som en uppsvällt ballong! Enough Catrin, innan du blir FET! :P Och blir det fest så får det bli att åka söderut.. Typ Luleå ;) Eller så får man helt enkelt återgå till Kalix uteliv igen. Var ju ett tag sen så kanske skulle gå an nån kväll då och då..fast bara kanske! Ganska tveksamt..)


Nåja, gårdagen var iaf en helt underbar dag! När vi väl vid kl 13 vaknade till liv gick jag, honey & hundarna ut i SOMMARVÄRMEN som plötsligt hade infunnit sig ;) Vi låg på altan och myste i solen nån timme :) <3 Sen åkte vi med Patriks föräldrar en sväng till Ö-tå. Där åt vi en efterlängtad pizza och så glass ;) Mysig liten tripp vart det.. 

Livet är underbart!

Catrin