Första Advent.

Åå vilken underbar julkänsla jag fick nu på morgonen när jag gick till jobbet.. Det snöade, var lite halvmörkt fortfarande, och i alla husen lös adventljusstakar och stjärnor, på gårdarna hade en del utejulgranar.. Var riktigt mysigt att gå till jobbet idag! (Inte själva jobbet då förstås).
I eftermiddag ska det fixas gardiner. Första ljuset ska tändas och såklart en massa andra ljus också.. :) Mamma och Pappa kommer troligtvis och hjälper oss med gardinerna! så vad kan vara bättre än att fira första advent med julstök, familjen och ljus ljus ljus!



Ha en underbar första advent! Puss

Jag och Ronja!

Denna fina bild hade pappa lagt ut på hans hemsida igår.
Så jag var tvungen att ta den :) Så fin hon är lillgumman!




Sitter på jobbet :/ Jobbar till kl 21.. Vill hem nu, nu nuuu...
I morse har jag och Maria varit till stallet. Jag red och Maria gick med Ronja. Var skönt att rida i snön:)
Sen var jag och honey ur med hundarna och sen åt vi lunch på myggan:)

Ikväll blir det lugnt hemma..kanske ensam till och med :( Hoppas honey ändrar sig och stannar hemma med mig;)

Jippiiee! ;)

Åååå vad underbart! Jag fick ledigt på självaste Julafton! ;) Så jag jobbar bara måndag på julaftonsveckan.. Lovely! ;) Ska bli en sån mysig jul i Kattilasaari med familjen! :) Nu är det ännu mysigare med allt julfixande när jag vet att jag får  vara ledig!

Sen igår så vann jag FYRA flaskor i vinlotteroet här på jobbet, det ni! ;)

Jobbhelg till helgen :/ TYPISKT!

Snö :)

Gud så trött jag är idag! Hade mer än gärna myst kvar i sängen i morse..

Igår efter jobbet for vi och hämtade en bal åt hästarna som dom ska få mumsa från i hagen:) Åå det är så skönt nu när det kommit lite mer snö så vi kan sätta igång med ridningen! Längtar efter att få sitta på hästryggen igen :) Blir kanske ikväll, eller så imorgon bitti, för då är jag ledig! Skönt med en morgontur..

Är så mysigt ute idag när det snöar sådär fint! :)
 

Myshelg!

Måndag åter igen, jobb åter igen, låååång vecka igen, helgjobb igen.. :/ Men det ska nog gå bra!

Helgen har varit så lugn och mysig! :)
I fredags kväll var vi hos Fredrik och fikade eftersom att han har fyllt år.
På lördag morgon steg jag upp tidigt och for till stallet. Sååå mysigt med stallmorgon! Sen for jag hem och väckte min honey och hundarna;) Vi gjorde oss iordning och åkte till happis en sväng och sen åt vi middag hos mamma och pappa. På kvällen sen vart det bastu, film och mys;)
Igår, söndag, var det åter igen stallet på morgonen. Sen när jag kom hem var det dags för städning.. Vilket jag gjorde hela dagen.. OCH så satte jag fram lite julsaker!! Är ju egentligen först nästa helg man ska fixa sånt men jag jobbar då och det är ju faktiskt bara EN månad kvar till julafton! Åå vad jag längtar efter julen!

Var så mysigt i morse att komma ner för trappen och ljusstakarna lyste i fönstrena!

Natti natt!

Snart dags att gå och sova..

Har precis varit ut på promenad med Estelle och borstat henne ordentligt innan hon fick komma in! För ni skulle se hur det ser ut här varje morgon! Ser ungefär ut som att vi inte dammsugit på ett år, trots att vi gör det varje dag! Jag hatar när hundarsläpper hår:P Som tur är så är det bara en av dom som släpper hår! Eller Bella gör väl också det men hennes små fjun syns ju inte ens! :)

Annars ikväll har jag varit i stallet. När jag var klar med sysslorna så tog jag in dom, borstade och mös med dom innan jag for hem! tänk dom som inte förstår hur underbart det är med hästar!
Annars har jag hunnit med att se en film, ätit skräpmat till kvällsmat (jätte nyttigt, jag vet!) och nu blir det att gå upp och läsa i Shopaholicboken! :)

Längtar tills min älskling kommer hem och kryper ner brevid mig!

Sov sött!


Frisk igen! :)


Jag vart aldrig sjuk igår. Blev frisk på eftermiddagen. Konstig sjuka det här när man är sjuk ibland och nästa sekund helt frisk! :P Idag efter jobbet ska jag åka till stallet och mysa med hästarna! Har ju inte varit där på en evighet. Bara en sväng i tisdags kväll när jag och Patrik var dit..

Finns en ponny i Luleå som är till salu. Dom ringde mig igår därifrån och frågade om jag vill komma och provrida den till helgen. Men, som altlid så är det nåt som är fel.. Den har haft en senskada! typiskt! Hade verkligen varit roligt att fara och prova den.. Men men, jag får leta vidare. Känner att jag inte kan köpa en häst som kanske bara blir problem (om skadan skulle komma tillbaka). Annars så verkade den fin. Till och med min honey tyckte det! :)

Ha en bra dag!

Sjukis :(

Åå nej, jag håller på att bli sjuk! Nyser och snorar :(
Så blir inge träning för mig den här veckan! Typiskt! Jag som ställde mig på vågen i förrgår och jag hade gått upp nästan två kilo, trots att min mage har blivit mindre.. Alltså har jag fått muskler istället! I like it ;) Spinningen och gymmet har gjort sitt.. :) Så fort jag blir frisk så ska jag träna igen :) Hoppas på att vi får snö som stannar kvar på marken, så att vi kan börja rida igen! DET är ändå den roligaste, bästa och mest underbara träningsform som finns! :)

Julkänsla!

Åå vad jag älskar julen!
Till helgen ska vi börja förbereda för första advent som är helgen efter (jobbar nämligen då) LÄNGTAR! :)

En sååå fin julgran har jag beställt. Den kommer på fredag! :) Kommer passa så bra i vårat fina vardagsrum. Har även beställt gardiner till köket, vardagsrummet och datarummet! Kommer bli lovely! ;) Så blir massa julpyssel och gardinbyte till helgen! Mys ;)

Den vita kommer stå i vårat vardagsrum i jul:)
Ska bara ha likadana enfärgade kulor i den, men vilken färg?



Puss

Dålig uppdatering :P


Länge sen jag skrev nåt här! Fy på mig! ;)

I fredags hade vi ju då gruppfest med med jobbet! Vi var på bowlingen och åt buffé till en början, sen var det dags för bowling! Såå roligt det är.. sjukt roligt! :) Var inte så bra som jag brukar vara, men jag hade ju då sendrag i benet, vi skyller på det! Iiinte på vinet ;P Hihi! Sen vart det Before en sväng, träffade en till grupp från jobbet där! Sen åkte jag och Ida hem till oss där Patrik och gubbarna var. Sen for vi iväg på turné ;)

Lördagen var den lugnaste på länge! De enda jag gjorde var att åka till stallet och fixa där. Sen låg vi mest bara i soffan;)
Söndagen lika så.. Stallet på dagen och sen på eftermiddagen åt vi mat hos Patriks föräldrar!

Uppdaterar kanske mer här senare;)

Fest ikväll:)

Jobbfest med min grupp ikväll! ;) Bowling, buffé, vin och mys ;)
Sen efter det blir det kanske turné till någon grannkommun!;)
Ska bli riktigt roligt! Jag och Ida är taggade;)


Snö:)

Åååh så mysigt med snö!
Tror det är första gången som jag verkligen har längtat efter snön. Men det har varit så mörkt, blött, lerigt och halt ibland.. Har inte kunnat rida ordentligt på några veckor, men nuu ser jag fram emot att komma igång! Får bara hoppas att det lilla som kommit inte smälter bort utan ligger kvar :)


Onsdag

Redan onsdag. Igår var jag ledig.. Tog en lång och efterlängtad sovmorgon med min älskling! Sen åkte vi till Luleå en sväng. Köpte underkläder på Hm för mitt presentkort från Maria med familj :) Annars köpte vi bara 4 olika ljusstakar! :)
På kvällen var jag på spinning med jobbet! Var riktigt roligt.

Idag blir det stallet efter jobbet, sen spinning med min älskling :) Frågan är ju om jag orkar två dagar i rad? Men nog tror jag att det ska gå bra;) På lördag tänkte jag testa på Funk. Wish me luck ;) Men behöver ju träna upp min kordination så det blir perfekt!:)

Ha en bra dag alla sötnosar!

Modebloggaren Nr 1? ;)

Oh my god! Huuur jag ser ut idag.. Tanken slog mig precis när jag gick på toaletten här på jobbet och såg mig i spegeln! HAHAHA.. Nu ska ni få höra vad jag tog på mig halvt i sömnen klockan 06.00 i morse innan jag for till jobbet! Brukar allltid ha myskläder på mig när jag jobbar helg, men lite kan man väl ändå försöka tänka!? ;)

Vi börjar nerifrån:
- Gråa Hello Kitty sockar.
- Svarta Team Sportia-mjukisbyxor.
- Rosaaktigt linne från New Yorker
- TURKOS gammal sliten huvtröja med dragkedja från Hm.
(Redan här kan ni ju ana hur dom färgkombinationerna tillsammans ser ut)
Till det har jag som ytterkläder haft på mig:
-Uggsliknande slitna skor från Din Sko (mjukisbyxorna nerstoppade i dessa)
-Min fina vita 8848 jacka (Det enda snygga jag haft på mig idag)
-Grå mössa
-Svarta skinnhandskar

Snyggt vaa? :) Kanske jag kommer bli den nya, största modebloggaren i Sverige om jag skulle lägga ut en bild på denna tjusiga outfit? Vad tror ni.. Ska jag börja med dagens outfit varje gång jag jobbar helg och yrvaket väljer kläder? ;P

Söndag

Finally söndag! Jobbar 1 timme och 45 minuter till idag och imorgon jobbar jag 8-16.. SEN får jag en ledig dag. Är såå slut och trött i huvudet av alldeles för lite sömn denna vecka!

Igår var vi ju hos Mamma och Pappa och åt middag och umgicks! Så mysigt. Och lilla Julia var så söt:) Lilla Bella kände sig nog utanför för jag såg plötsligt att hon hade lagt sig och sova på en matta vid elementet i köket alldeles ensam! Min gogumma som är van att få all uppmärksamhet ;) Hihi.. Fast sen fick hon komma upp i pappas famn och sova där istället :)

Idag efter jobbet åker jag direkt till stallet! Om vädret tillåter blir det motionering av en av hästarna och sen skulle jag ju behöva fara till gymmet en sväng! MEN vad tror ni lockar mer? Soffan och en bra film såklart! ;) Men vill man vara fin så får man lida pin! Och det vill jag ju såklart vara;)

Hästarna!

SAKNAR MINA HÄSTAR!! Har inte varit i stallet sen i onsdag, känns hemskt! Men imorgon efter jobbet åker jag dit direkt och myser med dom! :)


Go-Ronja


Fina Sunny



Lördag.

Blev ju bio igår. Var faktiskt riktigt mysigt! När jag väl kom från jobbet piggnade jag till lite och med hjälp av popcorn och choklad höll jag mig vaken under hela filmen;) Jag och honey kom på att det var första gången vi var på bio och vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader!! Så det var på tiden alltså ;) Vi fick sällskap av Håkan och Sandra också. Förut har jag inte gillat James Bond, men nu med Daniel Craig är det en helt annan sak! Mycket bättre! :)


Bonden :)


Nu sitter jag på jobbet. Har börjat kl 07.00 och om 4 timmar får jag fara hem!! Sen blir det att åka till Kattilasaari idag istället och träffa mamma, pappa, annica, tobias och lilla sockersöta julia :)

James Bond!

Ikväll blir det att fara på bio och se James Bond. Känner mig så trött och inte alls sugen på bio, hade helst legat hemma och sett på Idol och myst på. Men men.. bara att stå ut, får hoppas att jag inte somnar under filmen bara ;P Slutar om 20 minuter då får jag skynda mig hem och göra mig klar.

Allergimascara & Mineralsmink

Tror ni att jag är glad.. Nu har jag haft mascara TRE dagar i rad!! Och jag har inte haft någon som helst irritation på ögonlocken! Nu har jag ju då haft Isadoras Hypo-Allergenic mascara, så det är väl kanske inte den bästa, men det är mascara!! Kanske ändå är allergisk mot smink? Eller så är det så att mina så kallade eksem förvärras av konserveringsmedlena som finns i en vanlig mascara.

När jag går ut på krogen så vill jag ju även ha annat smink och då har jag börjat använda mineralsmink: ögonskugga, rouge, eyeliner.. allt i pulverform och de innehåller heller inget konserveringsmedel. Det funkar också bra, fast en viss svullnad och klåda får jag dagen efter. Men inte alls som förut när jag använde vanligt smink! Då såg jag hemsk ut! Kunde inte visa mig bland folk ens. Nu är det nog bara jag som märker det.

Ska fortsätta med allergimascaran och mineralsminket några månader sen ska jag försiktigt försöka övergå till vanligt smink. Så får jag ju se om det blir irritation igen.. Är bara så glad att jag äntligen kan ha nått sorts smink! Det är ju inget mot vad jag har haft förut.. Mascara, flytande eyeliner, ögonskugga, rouge varje dag! Men ändå det är SMINK! Jag älskar smink! Min bästa vän! :) Haha, kanske inte men en bra vän i alla fall :D



















Helt klart bäst!


Igår såg jag på MTV EMA. What can i say? Britney vann både Album Of The Year och Act of 2008. ;)
Annars så var höjdpunkterna Kanye Wests och Beyonces uppträdanden!

Fredag idag, men jag jobbar ju helg så känns inte nåt speciellt :/ Längtar till tisdag när jag är ledig! Annars i helgen blir det Idol ikväll imorgon vet jag inte men på söndag åker vi till kattilasaari när jag slutar och äter hos mina föräldrar eftersom att det är farsdag! :)

Pusshej

Tröttisar!

Haha, det här är en vanlig syn hos oss på kvällarna när vi ser på film! Jag och Bella soover oss igenom filmen ;)



Skönt är det;)

Partylåt!


Christina Aguilera - Keeps Gettin Better. Bra partylåt! Fast jag undar vad som plötsligt hänt med hennes mogna, Marilyn Monroe stil och konstiga souliga musik? Kan det ha varit så att hon kände konkurrensen från världens bästa Britney och typ Lady Gaga (som hon förövrigt ut ser ut som i videon ;P)


En dagstripp till Happis.

Har varit ledig idag:)

På morgonen vaknade jag efter halv nio och fick skynda mig till stallet för hovslagaren skulle komma! Sunny fick sin tappade sko på plats och broddar. Sen åkte jag och Patrik till happis och åt lunch med mamma och pappa på Leilani. Åt som vanligt Pasta med kyckling i thaicurry. I looove it, bästa maten! :) Sen for vi på gallerian. Köpte en till spetsbody från gina, en vit den här gången, och en topp eller vad man ska kalla den, med tryck på :P Sen köpte jag skinnhandskar på en annan affär!

Sen var det Ikea där vi köpte röda ljus inför julen, röda ljuskoppar, jul kökshandduk.. Och på Hemtex köpte vi en adventsljusstake! Det är ju faktiskt bara en månad kvar tills man ska börja julpynta och göra mys i hemmet! :) Längtar verkligen efter julen! Får bara hoppas att jag får ledigt julafton..

Nu slappa framför tv:n, hade tänkt fara och gymma men jag vart lat ;P Hihi


1 hour!


Jippiie, slutar om en timme!! Och imorgon är jag ledig.. Sköööönt!
Efter jobbet blir det stallet och mocka och ta in hästarna. fortfarande ingen ridning eftersom att vi igår upptäckte att Sunny hade tappat en sko, men imorgon kommer hovslagaren och sätter fast den igen! Får hoppas han kommer tidigt för sen blir det att åka till Happis/Torneå och kanske äta lunch med mamma och pappa? Måste ringa till dom ikväll.. Och shoppa lite smått och gott kanske? ;)

Puss hej

Jag vann!!



Wohoo! Jag vann en lunchkupong i ett lotteri här på jobbet! Och jag lovar er.. Jag vinner aldrig någonting!  Så vart glad för den lilla lunchkupongen, trots att det bara var tredje pris :)


Måndag 3/11.


Ny arbetsvecka, en sex-dagars! :/ Gosch, hur ska jag orka med helgjobb? Och så har jag börjat bli förkyld också! Nåja, är i alla fall ledig på onsdag! Då ska jag och min honey iväg till någon grannkommun som alltid när jag är ledig på veckodagarna :) Myyys! ;)

Ikväll hade jag tänkt fara på spinning, men har fått avboka det eftersom att jag håller på att bli sjuk. Kanske blir ett lätt gympass istället..

Annars så har det ju inte hänt så himla mycket sen sist! Var en garagekväll igår. I like it..jätte mycket ;) Patriks pappa räknade mina gäspningar och kan säga att det vart en del ;P Hihi..

Hej svejs!


Fest igår! :)

På grund av att våran bil gick sönder igår så vart det att vi stannade i Kalix igår. Hade så gärna varit i Happis med flickorna istället.. Fast blev rätt roligt här i alla fall. Vi började kvällen hemma, bara jag och Patrik med att basta och göra oss i ordning.. Sen åkte vi till Kas där pojkarna var samlade! Jag och grabbarna, som vanligt :) Fast jag är ju van att vara ensam tjej ;) Dom är så snälla med mig och vi har alltid så roligt! Vi fort tidigt på hotto eftersom att Klas & Fredrik hade drinkbord där! Riktigt bra drag hade vi! ;) Det enda jag var besviken på var att DJ:n inte hade Womanizer!! Vad är det för stil? :P Blev faktiskt en tidig kväll.. Vi for hem redan halv två! Åkte på Frasses och åt och tog sen en taxi hem. Skönt var det att vakna upp pigg och utvilad idag :) Fler såna bra kvällar, tack! ;)


Så här såg jag ut igår:) Pälsväst och spetsbody från Gina. Kjol (som egentligen är en klänning) från Stylebystars. Fast den syns inte på bilderna :P




Lägger upp mer bilder från kvällen senare när Patrik kommer hem för har mer bilder i hans telefon! :)

Vad händer?

Fest? inte fest? fest? inte fest? fest? inte fest?
Happis? Kalix? Happis? Kalix? Happis? Kalix?
Beslutångest!
Och svårt att ta sig till Haparanda...

Blir gaaaaalen ;P Vill ju vara med mina flickor!!!