Snart är helgen slut :(

Har iaf haft en helt underbar helg :)

Igår morse vaknade jag kl 08.30 och åkte till stallet. Tog Sunny på ett ridpass efter att hon ätit morgonhöet inne.. Gjorde sen klart stallet, for hem och gjorde oss iordning så for vi till happis och sen till kattilasaari och åt hos mamma och pappa :) Gött som alltid. När vi kom hem var vi rastlösa och funderade på om man skulle ta sig till happis för utgång.. Men vi bestämde oss för mys-hemmakväll istället med bastu, vin, och mys uppe i "relaxen" :) Sköönt.

Idag har vi varit i skogen med dogsen och sen åkt till Risön och ätit hos Patriks föräldrar :) Gott där också. Vilken lyx att bli bjuden på mat båda dagarna ;) Har nu i eftermiddag varit i stallet med Maria och tagit en liten uteritt med Sunny, och Ronja fick följa med och gå :) Härligt som alltid!

Film och mys ikväll kanske. Hoppas det iaf ;)

Fredag.


Slutar om 25 minuter. ÄNTLIGEN helg.

Snart kommer jag inte säga så varje fredag för måste börja jobba helg igen V 39 :( Skiiiiit!!

Nåja ska förtränga det nu några veckor och njuta av mina lediga helger som är kvar istället.
Får se vad som händer denna helg ;) Vad jag vet så blir det stallet och en ridtur imorgon på morgonen och sen på eftermiddagen middag hos mamma och pappa. Sen vet jag inte alls, lugnt? fest? :)

Ha en trevlig helg alla sötnosar! ;)

Alanya 2008 ;)

Här kommer pixxen. :)


Incheckning på Kallax.


På Casablanca, gång nummer 1.


Jag och Jaana på mitt & patriks rum


Kärlek!


Mera kärlek :)


Vi med Luleåtjejerna :)


Casablanca åter igen.


I hotell poolen ;)


På Båttur.


Honey hoppar i havet från båten :)


Alla laddade upp inna all-inclusive baren stängde ;P


Polisaspiranterna ;)


Solnedgång vid borgen :)


På restaurang Mona Lisa


Jaana & Jag i poolen :)


Redo för sista kvällens fest ;)


På Crazy Horse :)


På Casablancaaaa :)

Det var lite bilder från resan, lägger upp alla på pixboxen här nån dag ;)

Puss


Onsdag.

Var på väg att berätta om Alanya resan nu men bestämde mig för att lägga in bilder och visa ikväll istället :) Roligare det, En bild säger mer än tusen ord, Right?! :)

Annars så jobbar man idag det häääärliga 10-19 passet! Man hinner inte göra något på morgonen och inte på kvällen. Värsta passet på det här bygget! Men men..Bara 2 och en halv timme kvara nu iaf. Sen blir det att lägga sig raklång på soffan och försöka vila så jag blir frisk någon gång. Skulle jag inte varit sjuk för två veckor sedan skulle jag nog ha varit hemma nu. Men känns hemskt att vara borta från jobbet, och har inte råd att vara sjuk titt som tätt. Så jag får kämpa mig igenom dagarna, febrig och snorig :) Men det går. Synd bara om kunderna som får ha en snorandes och harklandes telefonist på andra sidan luren ;P

Imorgon vill jag RIDA! Pleeeaaase säg att jag mår bättre så jag och Sunny kan ta ett dressyrpass!!

Puss, hörs senare :)


Bästa dagen i mitt liv ♥

Äntligen kan jag berätta om vad som snurrat i mitt och honeys huvud de senaste månaderna.

♥ På våran ett års dag den 18/8-08 förlovade vi oss på våran utlandssemester!
En helt underbar dag och man kan inte vara lyckligare än vad vi är.
Ett år av total lycka och kärlek! Och så ska det vara resten av våra liv. ♥

Har inte viljat berätta åt någon förän vi sagt åt mina föräldrar och det ville jag göra när vi träffar dom personligen. Igår kom dom till oss så då kunde vi berätta nyheten åt dom :) Hihi.. Kände att jag vill berätta åt dom först. Nu vill jag att hela vääääärlden ska veta att jag har världens finaste fästman och är så lycklig!

♥ Looove you honey ♥


(Gammal bild)

PATETISK!!

Måste bara säga att vissa människor i Kalix är så patetiska att man bara kan skratta egentligen! Men jag blir så less less less... Smussla, skvallra och prata skit (om sånt som inte ens är en gnutta sant) är det enda dom kan!

Nåja var bara tvungen att få ur mig det här! Sorry!

Berättar senare om våran underbara utlandssemester ;)


Kärare än någonsin ;) Hihi


Hejsvejs ;)

Om 30 min kommer Jaana och Andreas sen åker vi mot flygplatsen!! ;) Iiiiiiihhh så pirrig jag är :D

Ha det så bra ;P

Puss

Smink.


JAG VILL SMINKA MIG !!

Har nämligen inte haft smink sedan Luleåkalasets lördag (och då hade jag bara mascara). Så är idag 13:e dagen jag är osminkad! MEN det har gett resultat, för nu är mina ögon friska! ;) Hihi. Har ju sett hemsk ut flera veckor. Men med hjälp av tårersättningsdroppar och inget smink har dom alltså blivit bra :) Imorgon när det blir Party i Alanya kan jag lova er att jag ska spackla mig som aldrig förr ;P Haha, kanske inte men smink ska på! Får hålla tummarna att ögonen inte blir sämre igen bara!

Idag!! ;)

SHIT!!! Vi åker ikväll ;)
Så roooooligt det ska bli.


Igår när jag slutade åkte jag till stallet och tog in gummorna, sen red jag Sunny en halvtimme. Gick helt okej, bara det att hon är brunstig och det blåste + att hon var helt ensam så en aning tittig var hon men fick henne lugn till slut :) Sen sa jag hejdå åt dom för ser dom ju inte på en vecka nu :(

Hemma igen åt vi middag och sen började vi packa! På tiden kanske ;)
Sen såg vi på något som var den sämsta film jag någonsin sett !! The Cry eller något sådant? Så dålig men vi såg ändå klart den.. Var en skräckfilm och efter filmen så började Patrik skrämma mig och låtsas vara som dom i filmen så jag var såå rädd att jag sprang ifrån honom och när han kom nära slog jag till honom! :D Alltså jag ville ju såklart inte slå honom men jag blev så rädd! (Som tur är så träffade jag bara hans arm! Sorry honey.) Gissa om jag har ont i handen idag?? Värker jätte mycket! Haha! :P

Nu jobba och hoppas på att jag får sluta tidigare så att vi hinner fixa allt innan kvällen.

Uppdaterat:
Glömde ju säga att det värsta igår när Patrik skrämde mig var att sen när vi la oss i sängen så började vi fundera vart Bella var. För vi hade grind vid dörren så hon kunde inte gå någonstans! Hon låg inte i henne korg och var inte vid Estelle. Då kollade vi under sängen och där stod den lilla sötkorven livrädd och tryckte sig mot sänggaveln. :S Hon vågade knappt komma fram!! Hade väl blivit så rädd när vi härjade :/ Lillgumman, men då fick hon komma upp i sängen och mysa med oss ett tag innan hon skulle sova så hon lugnade sig ;) Hihi

IMORGOOON! ;)

Jag säger bara A-L-A-N-Y-A imorgoooon! ;)
Börjar få lite lätt resfeber nu, måste jag erkänna!
Igår har jag iaf tvättat klart alla kläder. Så ikväll måste vi börja packa. Och vi måste idag köpa solskyddsfaktoor, fara en sväng på Apoteket och inhandla nödvändigheter, shampo och sånt där behöver jag osv osv. Sen är det ju det vanliga också: Ladda kameran, I-poden.. 
Så blir inte en lugn stund nu fram tills Jaana & Andreas hämtar upp oss imorgon kväll :)

Ska hinna med en ridtur om vädret tillåter idag också. Sen blir det ju inte ridning på en vecka! Kommer längta efter hästarna. Och hundarna, våra baaarn :)

Men hur som helst så kommer jag NJUTA från början till slut där borta. Så skönt och mysigt att åka iväg. Och honey och jag har ju varit tillsammans i ett år så passar ju perfekt att fira med en utlandssemester! ;) ♥ Vi för alltid ♥

Puss

Förberedelser..

OJ, så mycket jag skulle behöva få gjort. Har verkligen inte tid att sitta här på jobbet.
Har ännu en omgång tvätt kvar att tvätta. Och det hänger redan fullt med kläder på tork!
Min kära vän Jaana har REDAN packat klart IGÅR!!! Och jag har inte lagt in nåt i väskan.. ;P
Känner mig stressad!

Idag när jag slutar åker jag direkt till stallet och Patrik ska med!! Tvingar han fast ;) Hihi.. Roligare med sällskap. Om vädret tillåter blir det en liten ridtur, annars borstar jag bara av dom och myser lite :) Ridningen igår gick verkligen bra! Just en sån gång som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Då man vet att det är värt det ;) För när det ger resultat så blir man glad glad glaaad :) Hon var så mjuk och samlad! Får hoppas att det inte bara var en engångsförteelse. :P

Ha en bra dag alla pluttar ;)


På fredag ;)


Om TRE dagar åker vi till solen, värmen, partyn! ;)



En häst till mig, tack ;)

Åh så ivrig jag blir när jag tänker på vad jag ska försöka göra till nästa sommar.
Ska nämligen försöka spara ihop pengar tills dess och köpa mig en alldeles egen häst!!
Eller blir nog en stor ponny. Är ju fortfarande ponnyryttare i själen trots min ålder och kommer nog alltid vara det ;)

Känner mig redo att gå vidare från Sunny nu efter 3 år med henne. Känner att jag står still i utvecklingen och vill verkligen mer, kan mer än det jag kan göra med Sunny. Vill utveckla min dressyr mer och mer och mer :)  
Maria vill ha kvar Sunny, därför har vi bestämt oss för att hon köper min del av henne och jag köper en egen häst istället. det blir nog bäst så. För är ju inte roligt för mig eller någon annan när jag ständigt klagar på Sunny, som egentligen är hur go och fin som helst, men eftersom jag vill så mycket mer funkar det inte.

Har hästar i tankarna heela tiden. Längtar tills Jag har nog mycket pengar på sparkontot så en bra dressyrponny kan komma hem till mig ;) Hihi..

För er som inte är hästmänniskor förstår kanske inte mitt snack, vet tex på jobbet här tidigare i sommar när jag satt och kollade på hästbilder på pixbox så gick en tjej (som antagligen inte förstår vilka underbara varelser det är) förbi bakom min dator och suckade och sa "hästar"" på ett nedlåtande sätt. Men så är det, alla har sina hobbyer, vissa kanske tycker det är roligt att springa och jaga en boll på en fotbollsplan eller vart det nu är med jag tycker det är mer utmaning med  levande varelser med så olika personligheter och egenskaper som dom har, få utvecklas tillsammans och göra framsteg, (och även ibland misslyckas). Det är det som är tjusningen med det hela. Man får kämpa, gråta, bli frustrerad, men när det går som man vill och man kommer vidare med något man jobbat med, jaa, jag kan inte beskriva glädjen, men det är då man vet att det är värt det. Varenda sekund!

Oj, Blev lite väl inlevelsefullt. Men var tvungen att få ur mig lite :P Sorry!

Längtar såååå ;)

Helgen som var.

Då var man tillbaka på jobbet igen. Nästan frisk.. Får hoppas man blir helt frisk innan fredag, för det är ju faktiskt på FREDAG vi åker ;) Mys ska det bli.

Helgen har varit full av aktiviteter. I lördags tog jag först på morgonen ut hästarna sen for jag och honey till Luleå en sväng. Kom hem, skyndade mig till stallet där jag och Maria tog hand om gummorna och red en halvtimme var. Riktigt härligt måste jag säga. For sedan till stugan och hjälpte till att måla lite. Sen åkte jag & baby hem och gjorde fin middag och såg på film :)


Söndag morgon var det stallet igen, efter det åkte vi med mamma och pappa till Piteå och Nolia. Kom hem rätt sent men patrik envisades med att vi skulle åka och fiska. Så det vart på med ridstövlarna (i brist på andra stövlar, pappa & patrik försökte på hemvägen från Pite förklara att jag borde lägga ner pengar på lite nödvändigare kläder, typ friluftskläder, stövlar m.m men nog köper jag hellre en klänning/kjol/linne eller två för dom pengarna!;) tog på varma kläder, smeta på myggmedel, in med hundarna i bilen sen åkte vi til den lilla sjön. Var där en och en halv timme. Efter att ha konstaterat att det var stendött i sjön (förutom 4 ynka fiskar) åkte vi hem, satte på bastun, gjorde kvällsbestyren och satte oss och mös i värmen. Vi kom på att vi måste skaffa ett bubbelbad. Ååh så skönt om vi hittar ett som passar in ;) Honey vart ivrig och skyndade sig ner och kollade lite mått på internet och nog tror jag att vi ska kunna klämma in ett litet bad :)

Nej nu jobba vidare.

Hejs


Hästarna i Kalix.

Idag (igår, klockan är ju över tolv) har hästarna flyttat till sitt nya hem :) I måndags fick vi veta att vi får stallplatsen, i tisdags for vi dit och gjorde hage åt Sunny & Ronja och idag har vi hämtat dom från Kattilasaari. Känns riktigt bra och båda två var direkt så lugna och trygga i det nya stallet och med alla nya hästar omkring sig. Ska bli så roligt att komma igång med ridningen!! Bara jag blir frisk nån gång så man orkar med ett ordentligt dressyrpass.

Nej nu sova och vänta på att honey som är ute på hotto kommer hem efter kl 02.00. Längtar tills han kryper ner brevid mig ;) God natt..


Luleåkalaset


Har ju inte hunnit med att resencera Luleåkalaset. :)

Vi åkte dit på fredagen och for till Linda direkt där vi åt got och umgicks med flicksen och boysen :) Sen svek Patrik oss och for till hans vänner.. Som alltid hos Linda var det hur skoj som helst. Jag och Linda tog en sväng om på soffan som förra året. Men var inte samma utan Jaana måste jag säga! :/ Men vi får ta igen det i turkiet ;) Vi åkte in till Kalaset med Annica & Tobbe som stog ut med att köra oss flera rundor! Vi såg en stund på E-type, och inte för att han är speciellt bra men var bra drag där och alla kan ju låtarna så det var riktigt bra ;)
Sen kom Patrik och hans kompisar till området. Var i Valhalls öltält ett tag och gick och vandra sen i vimlet.
Massa folk! PDOL släng dig i väggen! ;P Skippar Piteå nästa år!!
Vi sov hos Annica & Tobbe.

På lördagen åkte vi och åt på Max och sen gick vi på stan och mötte upp grabbarna. Gick där ett tag och funderade om man skulle stanna en dag till eller inte. Vi bestämde oss för att åka hem tillslut, For och hämtade hem hundarna och handlade lite. Sen messade Patrik med Joppe, dom skulle till Luleå igen och Patrik vart sugen på att följa med.. Sen tillslut även jag. Så det slutade med att vi kl 22 korkade upp vinet och skyndade oss att göra oss iordning innan pojkarna kom för att hämta upp oss! :) Riktigt bra bilfest vart det! hihi.. Väl på området lyssnade vi ett tag på Lars Winnerbäck! Uäck, säger jag bara.. visst en låt eller två. Men skulle aldrig orka lyssna på den mannen i en timme! Never! Vi begav oss åter igen ut i vimlet och besökte ett öltält och sen träffade vi på Linda, Carra & Jarno :)  Åt lite festivalmat innan hemfärd, Gött ;) Väl i bilen så somnade jag gott i älsklingens famn rätt snabbt. Så mysigt.

Sammanfattingsvis måste jag säga att det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT hela helgen! I like it ;)

För övrigt så har jag blivit sjuk :( Inte konstigt med tanke på hur kallt det var på natten i luleå. Nästan minusgrader :S  Så nu är jag hemma från jobbetmed feber. Tråkigt att bara sitta hemma.. Blir tokig!!!! Har ju inget att göra :/

Puss & Hej

Finally!


ÄNTLIGEN är det fredag.
En bra fredag med mycket skoj ;)
För det första är det TVÅ veckor tills vi åker till varmare breddgrader!! ;D
Sen så blir det ju som sagt kalaset ikväll.

Igår vart det en lugn kväll. Idés inte åka till Luleå eftersom att vädret inte var det bästa :/
Städade hemma, sen färgade och slingade jag Patriks hår. Fiint vart det ;)

Kalasa lugnt nu alla som ska till Lule i helgen!
Det ska jag.. ;P Hihi
Vi ses kanske i vimlet.