Party

Igår var det fest hos Linda i Luleå.. Var riktigt rooligt! :) Vi var 6 st tjejer och så min älskling som var ensam kille ;D Han får känna hur jag har det alltid på festerna med grabbarna! Hihi, fast varför skulle han klaga på att vara med massa fina tjejer;) Vi satt hos Linda och sen for vi ut på Cleo. Sov sen hos Annica, Tobias och Julia :)


Lite bilder.. Lägger upp fler på facebook när jag får tid och ork ;)










Nu blir det en lugn hemmakväll framför tvn med film och chips;)


Fest/Utgång i Luleå ikväll

Ja ni läste rätt, Den duktiga flickan ska festa ikväll ;) Ska fara på fest hos Lindsay i Luleå och sen blir det utgång:) Börjar känna mig laddad nu :) Men måste säga att ju längre man är nykter och tar det lugnt på helgerna desto mindre sugen är man på utgång..eller på vin rättare sagt. Är sugen på själva feststämningen men inte på alkoholen ;P Fast liiite gott ska det ju bli med ett glas vin :) Senast var på nyår. Ska bli så roligt att träffa mina flickor! ;)



Pyss & Hej


Ett stort steg..


Nu ska ni få höra hur DUKTIG jag har blivit vad gäller att inte utsätta mig för festelser vad gäller SHOPPING!! Jag öppnar inte ens alla dagliga mail och nyhetsbrev från alla webbutiker!! Jag raderar det direkt!! Har inte ens en liiiten tanke på att öppna dom (eller försöker rättare sagt övertala mig om att det ändå inte finns några bra erbjudanden och fina kläder). Men det är verkligen ett stort steg..

Nu är det min lilla häst som gäller för mig.. Sparar mycket hellre dom pengarna som jag tidigare lagt på kläder så att jag kan köpa mig en fin fin fiiiin dressyrsadel om någon månad! ;) Ser så mycket fram emot att utvecklas i min ridning tillsammans med honom!

2 veckor och 1 dag..

Min lilla prinsessa

Svårt att välja vilken leksak som hon ska attackera :)

Älskar min lilla tös!♥


Otur?

Nu har jag fått mer detaljerad information om transporten upp för min lilla gubbe :) Han är i Piteå mellan 22-24 på kvällen/natten först!!! Så blir att han sover över där till fredag, och inte vilken fredag som helst: FREDAG DEN TRETTONDE!! Lite skrämmande måste jag säga ;P Fick semester den dagen och pappa ska också försöka vara ledig för vill ha med mig honom som är van att köra hästar! :) Så idag är det alltså 2 veckor och 2 dagar! Vi börjar om nedräkningen ;)

Stressig kväll

Huh, vilken eftermiddag/kväll!

Slutade kl 16.30, gick hem bytte om for till stallet. Efter det for jag och hämtade min svärfarsom skulle handla och sen hem till Risön, Sen därifrån fick jag skynda mig hem, byta om, sätta mig i bilen och fort åka till TC där vi hade spinning med jobbet kl 19! Stressad till tusen men jag hann med allting på 2 och en halv timme ;)

Spinningen gick bra, trots att det var 45 minuter medel.. Men bajsmusik var det så det gjorde att jag inte blev lika motiverad som jag brukar vara :/ så då har man äntligen kört igång med träningen igen! :) Tog ett tag, men bättre sent än aldrig ;)

Sen ikväll har jag fått bekräftelse av hästtransportörerna och även pratat med hästens nuvarande ägare och det blir det 12 Februari han kommer upp till mig ;) Så 2 veckor och 2 dagar.. Nu börjar nedräkningen!! 

NU mysa i soffan med Bella och The City ;) 

Väntan..

Igår kväll har jag skickat en bokningsförfrågan till Hästtrasporttören så förhoppningsvis kommer pållen till mig kring helgen den 14/2.. Hoppas verkligen att jag får hit honom då och inte behöver vänta ytterligare en vecka! Orkar inte vänta vill ha hit honom nu nu nuu ;) Har till och med drömt inatt om att han kom :)


Resan ner..


Det började med att vi åkte iväg hemifrån i fredags kl 17. Sa hejdå till Bella som låg i sin bädd och såg ledsen ut, hon förstod nog att något var på gång, åkte förbi till stallet och hämtade min hjälm.. Sen bar det iväg! :) Vi hade tänkt sova i Umeå men det gick så fort att köra så vi åt bara på Max där och körde sedan vidare till Ö-vik där vi istället tog in på Scandic. Vi var där redan kl 22.15!! :)

På lördag vaknade man utvilad och NERVÖS! Vi gick ner för att äta god hotellfrukost.. Men fick inte i mig så värst mycket av all nervositet :/ Kl 11 åkte vi vidare mot Härnösand och mötte upp ägaren och åkte vidare till byn där hästen var på foder.. När vi parkerade bilen stod den lilla sötnosen där på gården :) Han gjordes iordning och vi begav oss ut och rida tillsammans med en annan tjej som hade en häst där. Ägaren började rida en bit så jag skulle få se.. Men tyvär var det halt och fanns ingen ridbana så var lite svårt att göra något, hon hade ju gärna viljat visa mig allt han kan.. Så vi bytte och jag fick rida. Kan säga att jag ALDRIG känt mig så trygg på en häst som jag aldrig har ridit förut.. Så underbar häst! Helt otrolig! Direkt man kortade tyglarna gick han som en dröm.. Sen for jag och den andra tjejen och red upp för ett berg i skogen med dom och gick hur bra som helst, var jätte mysigt.. Var två hundar som hels tiden sprang med oss när vi red och han brydde sig ingenting fast dom hoppade framför honom och prasslade bland buskarna, så lugn och trygg arab! Dom som har tendenser att vara lite nippriga, men jag har då aldrig varit med om en lugnare häst:) Han är världens mysigaste häst tror jag! ;) Vi for tillbaka till gården, sadlade av och åkte vidare tillbaka mot Härnösand. Jag sa att jag ska tänka på saken till på söndag men att jag absolut är intresserad! Var så glad efteråt :) Vi for och åt lite och åkte hemåt mot Kaalix. Stannade i Piteå och åt och var hemma vid 23 tiden på kvällen.

Igår, söndag, vaknade jag på morgonen, av illamående och världens tryck i bröstet! antagligen av nervositet och stress! Var ju dagen då jag skulle bestämma mig!!!!! :) Försökte äta frukost, men misslyckades även denna gång :P Sen kom eftermiddagen och jag bestämde mig för att ringa till ägaren och diskutera priset. Hon sa att hon tyckte att jag och han passade så bra ihop och att hon kan gå ner i pris för vår skull. Och hon sa exakt den summa som jag max hade tänkt ge :) Hihi, Så jag sa att jag vill ha honom! :) La på luren och kände hur trycket i bröstet försvann och GLÄDJEN spred sig i kroppen ;) Nu längtar jag bara tills min lilla häst kommer hit till mig om ca 2 veckor! :) Ååh vad vi ska få det bra tillsammans.. Ska bli så mysigt med min alldeles egna häst! :) 

MIN MIN MIN MIN ;)




Han är helt underbar och idag har jag bestämt mig för att köpa honom.. Så om ca 2-3 veckor kommer han upp till mig ;) Berättar mer imorgon om provridningen osv!


Nervöös ;P

Oh my god! Jag är så nervös att jag nästan mår illa :S Haha! Vad fjantig jag är ;) Men blir nog lugnare när vi väl kommer fram till hästen imorgon :) Slutar kl 15.30 sen ska vi bara packa och göra oss iordning sen åker viii :) Trött är jag nu efter att ha vaknat klockan 6, men får dricka massa Cola så jag blir pigg när man sen ska köra bil! Inte mig emot eftersom att jag (åter igen) har blivit beroende av Cola. ;P

Hoppas alla har en trevlig helg! Uppdaterar när vi är hemma igen ;) Hej svejs!

22/1

22/1.. Mammas födelsedag! Grattis säger vi till henne:)

Nu vill jag ha helg! Är såå trött.. Har sovit max 6 timmar nu hela veckan pga att jag aldrig kommer mig i säng.. :( Skönt att det är fredag i morgon, men då börjar jag kl 7!!! Nåja, men när jag slutar åker vi ju söderut och får sen sova på hotell ;) Och på hotell sover man alltid så gott :) Ska bli gott med hotellfrukost sen på lördag morgon innan det blir dags för provridningen!

Ikväll måste jag förbereda lite.. Har i alla fall tvättat mina ridkläder så att dom inte ska lukta så i bilen, måste packa kläder och fara till stallet och hämta min hjälm och sånt dära :)  Sen skulle jag behöva sola.. Är så blek! Har nog aldrig varit så här blek förut..

Åååh har bara jobbat i 50 minuter men börjar redan bli rastlös :S Det kommer bli en lång dag! :(

 

Top Model

NEJ! En av mina favoriter i Top Model åkte ut! :/



Sitter hemma och längtar till helgen! Ska bli så roligt att åka och se på hästen.. Ni skulle bara se hur fin han är :) Kanske visar en bild efter helgen, måste komma ihåg kameran! Jag är så nervös, redan! :) Är i alla fall skönt att veta att jag har en boxplats i stallet även om det inte blir denna häst..
Längtar till sommarna när hästarna ska på bete hos mamma och pappa! Så mysigt att fara på ridturer där i skogarna och rida på ridplanen som vi har ca 500 meter från gården!

Men inte hoppas något nu, Catrin!!

Puss mina vänner.


Skitmorgon!


Började med att jag drömde en mardröm i morse, var som halvsovandes bara så kändes helt verklig.. USCH! :( Var så ledsen när jag vaknade så kröp nära min honey och pussade på honom på morgonen! Min underbara älskling ♥ I drömmen var vi inte med varandra längre och det skulle verkligen vara det värsta som kunde hända mig! Skulle aldrig klara mig utan min baby!

Sen steg jag upp, alldeles för sent! Hade en halvtimme på mig innan jag var tvungen att gå till jobbet. Gick in i badrummet, satte lite mineralfoundation, ögonbrynspenna och så skulle jag böja ögonfransarna.. Det ena ögat gick bra, men så skulle jag böja fransarna på andra ögat.. Knakade till och vad händer!? Jo, säkert TIO ögonfransar GÅR AV!!! :( Varför det?? Har aldrig hänt mig förut, ögonfransböjaren är ganska ny och har aldrig någonsin hänt nåt sånt här! ÅÅå hur jag ser ut på ena ögat nu, helt glest där i mitten bara små stumpar kvar på vissa ställen.. Kommer ju ta en evighet innan dom växer ut!

Så därför tog det typ hela min halvtimme som jag hade på mig att bli klar att försöka, med hjälp av mascaran att få fransarna att se bättre ut.. Vilket inte gick så bra, ser ut som nå stackars spindelben som spretar på det ögat :( Ååh! Hann inte äta frukost fick bara skynda mig på med kläderna och promenera, eller halvspringa, till jobbet på den oplogade vägen!!

GOD morgon!

Myskväll!

Ikväll blir det en lugn och skön kväll framför Datorn/Tv:n med lilla Bella! :)

Har många program jag ska se:
Top Model
Victoria Silvstedt - My perfect life
The City
Bromance

MYS! ;)


Sömnig..


Vad trött jag är idag! :( Känns som att jag knappt har sovit.. Trött trött trött!! Att börja kl 7 är faktiskt ingen höjdare för mig när jag aldrig kommer mig i säng på kvällen :/

På fredag far nog jag och min honey neråt en sväng och sover på hotell på fredag natt, sååå mysigt! :) Och på lördag tittar vi på hästen. Honey måste ju göra "lukttestet" ;) Hihi.. Hästen måste nämligen lukta gott, och enligt honom gör inte alla det, men vissa, så vi får hålla tummarna då att just den luktar gott ;) Haha!

Idag blir det stallet efter jobbet och kaaanske, om jag orkar pga min trötthet, aerobic med jobbet kl 19.


Snart godnatt!

Då var denna måndag snart över.. Jobbade till kl 17, gick hem och fick vi 18 tiden skjuts till stallet.. Var där i två timmar och pysslade lite extra med lilla Ronja, gav mat åt alla 16 hästar och GICK sedan hemåt.. Hann gå i en halvtimme, sen ringde min äskling och sa att han plockar upp mig! Tur det för började bli riktigt trött i benen av att gå i snön :P Sen har vi ätit middag och nu blir det nog duschen :) Ska upp klockan 6 imorgon så dags att komma sig i säng så att jag orkar upp..

Hihi, kolla vilken rund och go mage ronja hade här ;P


Natti natti sötnosar!

Pirrigt ;)

Nu är jag riktigt pirrig!! Kan hända att vi ska fara och titta på en häst nästa helg.. :) En jätte söt liten arab! Tror den skulle passa mig bra.. Men det är inte helt säkert ännu, vi får se! I så fall far jag och honey på fredag och kommer hem lördag kväll :) Mysigt med en liten tripp neråt.. Men men, ska nu inte hoppas för mycket.. Då blir man bara besviken! :P

Vill ni veta hur mysigt våran morgon började!?? Vi låg länge i sängen jag hade tagit på jeans och tröja och låg på täcket.. Tog upp lilla bella i sängen och efter ett tag satte hon sig vid mig.. Sen efter en stund så började jag undra vad som hänt!! Jag var alldeles varm kring rumpan, riktigt varm!! Jag känner och vad hade lillkraken gjort? KISSAT I SÄNGEN!!!! Ja ojojoj, dessa små chihuahuor med så små blåsor! :P Så vi har fått tvätta hela täcket, mina kläder, sängkläderna.. Nåja, var väl mitt fel.. Skulle inte ha legat kvar i sängen så där länge utan att ha gått ut med henne, stackaren kunde inte hålla sig tillslut :( Min lilla sötnos!

Nu ska jag städa hela huset så det blir skinande rent!

Lugn helg nummer TRE ;)


Åååh vad jag gillar mina lugna och skötsamma helger! Får så mycket mer gjort.. Idag har jag till exempel vaknat kl 9, åkt till stallet, farit hem och myst med min honey och hundarna i sängen en stund innan vi sen gjorde oss klara och åkte till happis :) For på Gina i torneå köpte 2 kjolar, en tight sammetklänning, ett vitt linne och en svart mysig långärmad tröja.. Allt detta för 25 kronor!! Hade ju nämligen presentkort för 500 kr ;D Hihi.. Så glad jag är nu :) Efter det åt vi mat på Tasty innan vi slutligen for på IKEA och köpte vårat efterlängtade fina kök!!!! :) Nu är det verkligen på gång.. Fattas bara bänkskiva och kakel.

Nu ikväll blir det bara myyyys myyys myys.. ;)


Jippie!


ÄNTLIGEN FREDAG!!! ;)

Veckan har gått snabbt och skönt är det.. Ska bli mysigt med helg!
Har inga speciella planer men stallet ikväll och i morgon i alla fall. Pojkarna pratar om turné i morgon ;) Men jag är ju en DUKTIG FLICKA!!! :) Hihi..

Pysshej

Sagohästen

Min snälla syster Maria skickade en bild på Törnrosa åt mig, så nu har jag i alla fall en på datorn. Tack tack tack!
Så här är hon...



Nästan så att jag får tårar i ögonen..

Törnrosa


Igår hittade jag min drömponny! Tyvär så fick jag på kvällen igår ge upp den hästen.. skulle ha blivit alldeles för dyrt! :( Men den var så fin. Påminde mig om Rosa, min underbara fina Törnrosa! Nu betar hon på dom evigt gröna ängarna.. Då och då frågar jag mig själv "Varför sålde jag henne". Tänk om hon hade levat idag om jag hade behållt henne... Fast i och för sig vet jag ju inte varför hon inte finns kvar i livet, men har ju mina aningar, eftersom att hon var lite bråkig!

Tyvär så har jag ju bara vanliga foton på henne, så ingenting på datorn.. Annars hade jag visat en bild på henne! Då hade ni förstått mig. Vacker som en dröm var hon!


Typiskt..


Kunde inte hålla mig.. Beställde klänningen tillslut! :( Nu SKA jag hålla mig fråm allt vad klädaffärer och internetbutiker heter!!!!! Funkar inte att spara och samtidigt vara shopaholic :/ Suck!  Tur att jag har 500 kr presentkort på Gina i Torneå i alla fall ;) eller 50 euro rättare sagt;) DET är det ENDA jag ska köpa kläder för nu!! Jag LOVAR OCH SVÄR!! Blir så arg på mig själv när jag inte kan hålla mig :( Skärpning Catrin!!!!

Jag som ska köpa mig en häst, och det är väl ändå 10000 gånger bättre och roligare än kläder! Varenda krona ska jag spara till en häst hädanefter.. Men ska tillägga att jag ändå har kunnat lägga undan 5000 kr denna månad som ska gå till hästköpet ;) Bra va!

Stylebystars

Jag är påväg att synda.... Nästan, har den i varukorgen bara än så länge!
Ska jag eller ska jag inte? Vill vara rik så man slipper vela så mycket! :(




The City & Bromance

Är ensam hemma så har passat på att se dom nya avsnitten av The City och Bromance;)

The City - Wihitney och Jay är såå gulliga. Men blir inte klok på Olivia!! Skulle inte kunna lita på henne för fem öre..
Bromance - Såå roligt avsnitt, skrattade massor när Lauren Conrad ställde frågor åt deltagarna! Vilka svar hon fick, Haha :)

Brody och hans grabbs.


Snart kommer min baby hem.. Han har varit och hämtat hem våran bil!! Ska bli så härligt at få köra den igen;)


HM-paket


Fick ett sms för ett tag sen om att jag har ett paket från hm att hämta ;) Det blir spännande.. Vet knappt vad jag beställt för beställde ju i höstas när jag fick vårkatalogen. Men mest underkläder vet jag att det var:) Får ju alltid katalogen i förväg så att jag får beställa före alla andra.. Varför får vissa bara det? Är det för att man är stammis? ;)

Måndag 12/1


Ny vecka.. Började 7 idag, fast gick rätt bra att stiga upp och slutade ju redan 15.30 så det är verkligen värt det! ;)
Sitter och väntar på min baby.. Vi ska laga mat!

Hade bokat in ett spinningpass men har varit så hostig idag så fíck avboka det :/ Typiskt, hade verkligen sett fram emot det.. Och resten av veckan finns det inga pass som passar mig.. Får gymma istället några dagar denna vecka, och rida såklart! ;) Är så roligt när man känner suget igen och börjar komma igång.. Ni skulle bara veta vilken träningsvärk jag har efter helgens ridturer.. Ojoj, säger jag bara! Svårt att gå och röra armarna ;P Haha!

Jag vill ha nya skor!!! Måste fara till Luleå och inhandla skor nån gång.. Kanske samtidigt som vi hämtar våran kyl och frys som vi bokat? ;) Ja, så får det bli! :)

Söndag


I morse åkte jag till stallet. Jag och Isabelle for på ridtur i skogen med hästarna. Var riktigt mysigt med en skogsritt:) Sen har jag och Patrik varit på stan en sväng, köpte mig ett pannband på team sportia.
Nu ska jag sätta igång med städning, har börjat plocka bort julen lite smått.. Sen ikväll får jag se vad som händer. Ska i alla fall laga god mat senare.. Älgskav och mos ;)

Pysshej


Bra dag!

Idag vaknade jag 08.30 och fixade sysslorna här hemma sen begav jag mig till stallet där jag och Maria tog hand om hästarna och red :) Var så underbart att vara uppe på hästryggen igen efter nån månads uppehåll! Känner redan lite träningsvärk:P Sen for jag hem och duschade, tog hundarna i bilen och åkte till mamma och pappa :) Har varit där hela dagen och nyss kommit hem! Vi var ut på promenad med Estelle, Bella och Farkas :) Farkas har verkligen växt om Estelle sen i somras! Hon såg så liten ut brevid honom, och ändå är han inte fullvuxen ännu :)

Estelle och Farkas


Lilla Estelle och stora Farkas


Bella var självklart också med på promenad;)


Nu väntar jag på att min honey ska komma hem.. Borde vara här snart! Längtar så.. ;)


Kärlek

Längtar efter min honey..
Den bästa och mest underbara person som finns!

♥ Min för alltid! ♥




Puss ♥


F-R-E-D-A-G


Ååå min honey har åkt till Stockholm i morse för att hämta en bil med sin pappa! Kommer sakna han så, men förhoppningsvis blir det gasen i botten så att dom hinner hem till ikväll;) Skyyynda baby, vill inte sova själv!! :/ Men har ju en reserv:) Har sagt att Bella ska få sova brevid mig i natt om han inte hinner hem! Hihi, en mysig liten chihuahua brevid sig är inte dåligt det heller;) Om jag nu vågar förstås, patrik vill alltid att hon ska få sova i sängen men jag vågar inte ifall vi skulle råka mosa henne!! Men är ju kanske mindre risk när hon får halva sängen för sig själv..

Ikväll blir det stallet och mysa med gummorna där och sen en ordentlig promenad med Estelle eftersom att jag inte hinner gå så mycket med henne under lunchen..

Annars så blir det en lugn och skön helg. Ska rida med Maria i morgon på morgonen.. Jag längtar! :)

Mulberry Bayswater

Om jag vore rik...

Frukost


En bra morgon hittils har det varit!! :) Stiit upp klockan 8, duschat, sminkat mig och ätit världens godaste frukost! :) Kan tyvär inte säga vad det var för då skulle alla tro att jag är helkonstig.. Har blivit hånad för den specialrätten hela mitt liv så ids inte skriva så att alla kan läsa! ;) Hahaha! Fast har även andra i familjen som äter det så jag är inte ensam i alla fall! :P Sen promenerade jag till jobbet och nu sitter jag här..

Godmorgon allihopa!


Tv-kväll


Då har man spenderat kvällen med serier:) Börade med Top Model sen såg jag Grammisgalan en timme. Bytte tv:n mot datorn och såg det tredje avsnittet av The City, I totally love it.. Så bra!! Sen när jag ändå var igång på Mtv så tänkte jag att jag ser första avsnittet av Bromance med Brody Jenner. Haha, säger jag bara.. Känns lite fjantigt men ändå roligt att se på ;P Ska se avsnitt två av det imorn tänkte jag för nu är det sängen som gäller!

Pyss och Godnatt!

Bella

Hihi, har glömt berätta om i förrgår kväll..
Jag och Patrik var uppe och duschade, Estelle var uppe med oss.. Sen funderade vi vart Bella var, jag sa att jag hade haft henne med mig nere på soffan när jag kollade på tv. Att jag kan ha glömt lyfta ner henne.. Vi började ropa och då hör vi hur hon är ledsen här nere.. hon gnällde så vi gick ner, och mycket riktigt, där satt hon på soffan , gnydde och vågade inte hoppa ner;) Min sötunge;) En soffa är ju såååå hög ;P






Vardag


Då var man tillbaka till vardagen igen.. skönt på ett sätt! Trodde aldrig jag skulle säga så men faktiskt, kändes inte såå jobbigt i morse när väckarklockan ringde.

När jag slutar ska jag direkt åka till stallet och ta in hästarna från kylan!! Sen blir det nog att försöka planera klart köket;) Nu är det på gång i alla fall, vi har köpt inbyggnadsspis och diskmaskin redan! Men då fattas ju kyl, frys, fläkt, luckor, bänkskiva, kakel och tapeter.. plus en massa jobb att bygga ihop allt;P

Hela dagen igår spenderades hemma, för ovanlighetens skull :) Var så mysigt! Jag, min baby och hundarna :) På kvällen såg vi på Drömkåken och hur jag fick skratta.. Dålig humor, jag vet ;P Hihi..

Pysshej

Steve Madden

Jag vill ha dom här skorna från Steve Madden!! Kostar 999 kronor, så det är ju inte omöjligt, men 12 cm klackar vet jag inte om jag skulle orka gå i allt för länge;P Men ändååå.. Vill ha :)



Sommar, tack!

Då har man ätit plättar med glass, bär och nutella;P Mums! Fast nu vart man sugen på nåt salt istället så blir kanske ett chips eller två sen;) Haha! Mitt nyttiga nya träningsliv börjar på onsdag så får passa på nu. Men sen ska jag bli slim och snygg lagomt till sommaren 2009 så man törs visa sig på playan;D Åh vad jag längtar till sommaren med allt vad det innebär! Ska se till att denna midsommarfest blir lika bra som förra då vi var ute i skärgården med båt.. Såå mys det var! Och förhoppningsvis blir det bättre badväder nästa sommar så man får sooola och bada massor;) Ååå vill ha soool, inte mörker och snö:(


Kollade igenom mina sommarbilder och måste säga att jag saknar mitt mörkare hår lite..


PUSS!

Godmorgon

Då var man vaken, känner mig mycket bättre idag.. förutom hostan som jag blir tokig på!!
Fattar inte vad som hänt med mig, jag som är världens morgonpiggaste har sovit som en stock nu under julen och det. Har blivit förslappad av all ledighet tror jag;)

Vill sätta igång med ridningen!! Sunny gumman behöver få igång konditionen igen! Får se hur man mår här längre fram i veckan.. Sen så har jag börjat planera mitt sparande till en egen ponny också lite mer, för nu är det bara spara som gäller när alla julklappar och sånt är köpt;)

Gumman i somras!


Ha en bra dag!

Natti natti


Årets första helg är över.
Har varit en lugn start på året i alla fall :) Sjukling som jag är. Börjar i alla fall känna mig bättre idag, min första feberfria dag nu, men halsen och bihålorna är det värre med. Blir tyvär hemma från jobbet i morgon med:( Men sen är det ju röd dag så på onsdag SKA jag och jobba! Då måste jag ju vara frisk, annars är det ju nåt som är riktigt galet!
Igår orkade vi i alla fall med att åka til mamma och pappa och äta middag. Mys som alltid:)
Ska gå upp och renbädda nu, är inte så fräscht att sova där jag svettats om nätterna av febern.. Uäck!:S Vill ha rent och fräscht!

Sov sött alla ;)

Ge mig, snälla!!

Finns det någon vackrare häst än Gandalfs häst Shadowfax?!!? Så otroligt fin!
Ser på Sagan om ringen igen och jag tror jag dör varje gång jag ser den! Vill ha! ;)




Äntligen!

Woohoo, nu när jag uppdaterade kom mitt nyårsinlägg också fram! ;)

Fredagskväll i soffan.

Vart tar mina inlägg vägen? Har uppdaterat två gånger om nyårsafton men inget har dykt upp på bloggen:/ Får hoppas det dyker upp nån gång!

Ligger hemma i soffan helt utslagen.. Är såå dålig! Febrig, hostig och snorig.. Men det var värt nyårsaftonen med jobb hela dagen och fest hela kvällen :D Mådde ju riktigt bra då men tydligen var det inte bra för mig så jag återinsjuknade! Nåja.. Nu blir det lugnt ett tag framöver!

Igår såg jag självklart på Victorias Secrets Fashionshow! Den var riktigt bra, speciellt i början med Uscher! MEN den slår aldrig året med Justin som sjöng sexyback när tjejerna rocked the runway! ;)

Nu fortsätta se på tv! blir här resten av kvällen.. orkar knappt röra mig.

PUSS

GOTT NYTT ÅR!

Då var 2008 över och igår firade vi in det nya året med en riktigt bra fest hos oss och slutligen vart det hotellet! Hade verkligen jätte roligt :) En toppenkväll med toppensällskap helt enkelt!

Grabbarna grus:)


Jag och mina babes


Klas får vuxenpoäng, kaffe och tårta mitt i natten:P


Kissan Minttu


Jag och baby vid tolvsaget


Sen tog vi oss en svängom:)


Puss;)



I morgon skajag lägga ut mer bilder på Facebook, vart ju då typ 130 bilder totalt:)