KRF

Då var man hemma igen! (Bilder från dagen kommer när Maria har laddat upp bilder) :)

Dagen började med att en bekant till pappa var och kollade på Ronja.. Dom verkade gilla henne och var jätte trevliga! Dom ska fundera och höra av sig imorgon om dom ska köpa henne eller inte.. Hoppas! Vill inte skicka henne så långt bort..

Efter det gjorde vi klart i stallet sen lastade vi Ella och Zhai och åkte iväg mot KRF. Byggde hindrena i ridhuset sen hämtade vi Zhai. Han var så duktig. Som om han inte gjort nått annat i sitt liv. Han sprang runt, hoppade, och stannade efter varje varv av sig själv för lite godis :) Eftersom att jag inte har ridit igång honom ordentligt så hade vi 70 cm som högst bara. Får öka på nästa gång, då han är i bättre kondition!
Sen var det Ellas tur, hon är ju lite yngre och busigare så henne fick vi smacka på lite och försöka fånga in, men vilken hopphäst! 90 cm som högst, och hon hoppade det från stillastående nästan..
Sen var det dags att fara hem igen..

En riktigt bra dag! Nu måste jag bara få i mig MAT! Magen kurrar.. Sen får vi se vad som händer resten av dagen och kvällen.. Vin eller inte? Det är frågan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback